Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Bukobran za balkon

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Bukobran za balkon

Da li postoji za kupiti kakav bukobran za montirati na balkon, a da nije nešto strašno teško i da je prozirno? :/
    Kuća je uz cestu, i sad su nam ponovno montirali ležeće policajce (što je pozitivno - i sama sam zvala Grad da pitam kad će biti - jer je promet stvarno užasan), ali buka je sad dosta jaka, pa mislim da je najbolje staviti neki bukobran, ako postoji što.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zaboravi. Dobra stolarija koja dobro brtvi s izo staklima je krajnji domet zaštite od buke. Bukobrani na velikim prometnicama su nešto sasvim drugo.
    Možda da zatvoriš balkon?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Zaboravi. Dobra stolarija koja dobro brtvi s izo staklima je krajnji domet zaštite od buke. Bukobrani na velikim prometnicama su nešto sasvim drugo.
    Možda da zatvoriš balkon?
    Dobru stolariju več imamo, ali ne možemo stalno imati zatvorene prozore. :/
    Obično to kod nas izgleda ovako: pred spavanje otvorimo balkon, ili samo prozor na kip, i onda buđenje oko pola 5 da zatvoriš prozore, jer onda kreču kamioni i ranoranioci na posao. Vrlo iscrpljujuća situacija.
    Balkon ne mogu zatvoriti, to je balkon preko cijele južne strane kuće, a polovica koja je ispred dnevnog boravka je več zatvorena i pretvorena u kuhinju. Manevarskog prostora za zatvaranje više nema.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a i za zatvaranje treba dozvola!

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ali tko ju traži.

Anemona, blago vama ako vam je to jedino dizanje preko noći. Meni je to jedno u nizu, jer isto nam je promet pod prozorom, ali mi je to čist normalno, još jedno našetavanje više.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Ali tko ju traži.

Anemona, blago vama ako vam je to jedino dizanje preko noći. Meni je to jedno u nizu, jer isto nam je promet pod prozorom, ali mi je to čist normalno, još jedno našetavanje više.
    Dižemo se mi i za pišanje, ali tu mi bukobran ne može pomoči.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •