Baš sam u fazi kupovanja knjiga preko burze. Pa se pitam zašto ljudi prodaju knjige? Ja se od njih nikako ne mogu odvojiti, i nekako volim ponovno nakon nekog vremena "utvrditi gradivo" iz več pročitane knjige.
Da li je razlog prodaje samo nedostatak prostora, ili prodajete knjige koje vam "nisu sjele", neki drugi razlog,...

Odgovori s citatom
? I di to drže? Pretpostavljam da većina forumaša ipak nema tipa stan od 200-300 kvadratnih metara di je jedna prostorija biblioteka... MM i ja se stalno kefamo oko toga, ja sad u vrijeme digitalnih medija niti ne bi imala ref. literaturu kao knjige, nego kao CD-ove. Primarni razlog - nedostatak mjesta, iako mi knjige daju neku toplinu prostoru, ali naše već kuljaju preko meni prihvatljive mjere. Zašto kupovati i zadržavati knjige kad se mogu u knjižnici posuditi i čitati kad vas uhvati gušt?
Sam svoj majstor i upravo pregovaramo što od toga može dalje... No, stariji sin se zainteresirao (on dijeli tatine sklonosti, mlađi mamine) pa se sve bojim kak bu završilo!
Jednom sam kad je bila stiska sa financijama došla u napast da ih prodam, ali je MM rekao: "Ne, knjige se ne prodaju!". A što da kažem nego-našli se isti