Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Da li prodajete knjige i zašto?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Da li prodajete knjige i zašto?

Baš sam u fazi kupovanja knjiga preko burze. Pa se pitam zašto ljudi prodaju knjige? Ja se od njih nikako ne mogu odvojiti, i nekako volim ponovno nakon nekog vremena "utvrditi gradivo" iz več pročitane knjige.
    Da li je razlog prodaje samo nedostatak prostora, ili prodajete knjige koje vam "nisu sjele", neki drugi razlog,...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja knjige koje iz nekog razloga kupim/dobijem a nisu mi zapravo inetresantne najčešče poklanjam. Uvijek ima netko kome trebaju...a prodaja mi nije baš do sad nikad pala na pamet hm :/ možda bi i mogla...imam sigurno preko 100 naslova koje više nikad neču uzet u ruku i samo skupljaju prašinu...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne mogu se sjetiti da sam ikada išta od knjiga PRODALA....

Poklanjam. Jer nemam mjesta gdje ih mogu držati. Djeca rastu, a broj kvadrata stana ostaje isti.

Poklanjam. Jer knjige ne vrijede puno ako stoje na polici. Dajem dalje, jer onda i dobijem s druge strane (ili iste). Knjige trebaju kružiti.

No imam i nekih koje nikad ne bih dala iz kuće, npr. Balade Petrice Kerempuha - prvo izdanje iz 1936. godine.

A što te zanima? Možda imam nešto za pokloniti...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Da li prodajete knjige i zašto?

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Baš sam u fazi kupovanja knjiga preko burze. Pa se pitam zašto ljudi prodaju knjige? Ja se od njih nikako ne mogu odvojiti, i nekako volim ponovno nakon nekog vremena "utvrditi gradivo" iz več pročitane knjige.
    Da li je razlog prodaje samo nedostatak prostora, ili prodajete knjige koje vam "nisu sjele", neki drugi razlog,...
    Uh, ja bih mogla postaviti suprotno pitanje - zašto ljudi zadržavaju knjige koje nisu referentna literatura ? I di to drže? Pretpostavljam da većina forumaša ipak nema tipa stan od 200-300 kvadratnih metara di je jedna prostorija biblioteka... MM i ja se stalno kefamo oko toga, ja sad u vrijeme digitalnih medija niti ne bi imala ref. literaturu kao knjige, nego kao CD-ove. Primarni razlog - nedostatak mjesta, iako mi knjige daju neku toplinu prostoru, ali naše već kuljaju preko meni prihvatljive mjere. Zašto kupovati i zadržavati knjige kad se mogu u knjižnici posuditi i čitati kad vas uhvati gušt?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, da, MM je sklon stvaranju nizova pa onda nikako ne da to raspariti, a ne može cijeli niz iz kuće - tipa Talkien, SF stripovi i sl. Mene prije zanima proniknuti u dušu onih koji se teško rastavljaju s knjigama (pogađate - da ga nekako ipak nagovorim da ih emitiramo, jer u stanu u kojem jesmo trebamo bit "protočni" tj. ili stat s kupovanjem knjiga, ili emitirat nešto izvan stana).

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    E, da, MM je sklon stvaranju nizova pa onda nikako ne da to raspariti, a ne može cijeli niz iz kuće - tipa Talkien, SF stripovi i sl. Mene prije zanima proniknuti u dušu onih koji se teško rastavljaju s knjigama (pogađate - da ga nekako ipak nagovorim da ih emitiramo, jer u stanu u kojem jesmo trebamo bit "protočni" tj. ili stat s kupovanjem knjiga, ili emitirat nešto izvan stana).
    sad vidim što vas spaja

i mi smo zasad sakupljači, ali planiram se uskoro riješiti viškova, jer me pogled na gomilu prašnjavih knjiga od kojih većinu ne namjeravam opet čitati samo uznemirava. Drage, vrijedne i one koje planiram opet čitati ter slikovnice (taschen i sl) ću zadržati, ostalo ide van, pred kuću, nestane u roku pola sata.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ina, ako se tm bude rješavao Tolkiena, moj mlađi sin je zainteresiran za Gospodara prstenova!

(Bez brige, ne mislim ozbiljno, ali te će knjige sigurno naći put u našu kuću i ostati tamo neko vrijeme... Trenutno je aktualan Hobbit.)

Btw. moj brat razmišlja o selidbi u veći stan upravo zbog knjiga. Naslijedio je zajedno sa stanom neke kojih se ne bi rješavao (a ima ih punoooo) ali i sklonost kupovanju novih, pa mu sad brlog izgleda ko Alibabina pećina, samo umjesto dragulja sve je puno knjiga!

Inače, ja sam isto bila sklona skupljanju nizova Primjer je William Gibson - imala sam sva prva originalna izdanja, ali me sila natjerala da to poklonim u dobre ruke. Ostavila samo Virtual Light jer sam to imala u 2 primjerka. Za srce i dušu... Dok ne zaključim da mi je i to višak. Dugo će trajati dok moja djeca narastu do toga, ako ih uopće bude zanima.o...

MM je drugačiji - taj ima knjige I ČASOPISE Sam svoj majstor i upravo pregovaramo što od toga može dalje... No, stariji sin se zainteresirao (on dijeli tatine sklonosti, mlađi mamine) pa se sve bojim kak bu završilo!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Za časopise sam mu pak uspila razbit niz, koji bi stan izdržao nizanje National Geographica u dvojezičnom izdanju jednom mjesečno, uz argument - nije ipak sve isto u tekstovima...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Ne mogu se sjetiti da sam ikada išta od knjiga PRODALA....

Poklanjam. Jer nemam mjesta gdje ih mogu držati. Djeca rastu, a broj kvadrata stana ostaje isti.

Poklanjam. Jer knjige ne vrijede puno ako stoje na polici. Dajem dalje, jer onda i dobijem s druge strane (ili iste). Knjige trebaju kružiti.

No imam i nekih koje nikad ne bih dala iz kuće, npr. Balade Petrice Kerempuha - prvo izdanje iz 1936. godine.

A što te zanima? Možda imam nešto za pokloniti...
    Ne znam, sad zadnje sam kupila Povezujuće roditeljstvo, danas sam dogovorila Odrastanje Kaina, i možda Žensko tijelo, ženska mudrost, mene zanima taj tip knjiga i one mi nekako ne zastarijevaju.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

MM i ja smo apsolutni obožavatelji knjiga i od svojih vrijednih primjeraka se ne namjeravamo rastati. Doduše, to su sve knjige tipa 'Žensko tijelo, ženska mudrost', 'Transurfing' i sl. pa to uvijek iznova mogu čitati. Ako mi se neka knjiga ne svidi, poklonim ju.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja se isto od knjiga ne mogu rastati. Mislim da ih imam stotine Jednom sam kad je bila stiska sa financijama došla u napast da ih prodam, ali je MM rekao: "Ne, knjige se ne prodaju!". A što da kažem nego-našli se isti

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja prodam poneku kad mi ponestane prostora. Što bi mi se uskoro opet moglo desiti, jer sam ih ovo ljeto iz Algoritma dovukla desetak.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brisani su postovi koji se odnose na razmjenu knjiga.

Molim da za takve aktvinosti koristite za to predviđene pdf-ove i topice, odnosno pp.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    sad vidim što vas spaja

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prodala bih kad kupim duplu - što mi se sve češće dešava jer ih imam brdo.
    No lijena sam za staviti link na burzi pa duplići čekaju prigodu da ih darujem.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tu i tamo nesto poklonim, ako dobijem duplic ili nesto sto mi se ama bas nikako ne svidja. Ali to je rijetko, ljudi uglavnom znaju sto me veseli.

Dakle - skupljam. Do te mjere da sad sve knjige sjede doma u Zagrebu, a ja nisam sigurna hocu li imati novca za privatni avion da mi ih prebaci preko bare. U ovih mjesec dana ovdje, dovukla sam kuci vec desetak. Kvragu i snizenja (to ovdje znaci $3-10 po knjizi, ako ne i manje).

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prodajem one za koje mislim da su super da ih i drugi čitaju. A čitaju se jednom. Tipa Juul. Isl.

Neke druge nikad, ali baš nikad ne bih prodala. Vjerojatno ću ih čitati opet.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve knjige koje više nisam htjela - poklonila sam. i one koje mi je dala susjeda ...

za neke knjige jednostavno znam da ih više nikad neću otvoriti (iako su mi bile super), i stvarno nema razloga da ih čuvam. ostavila sam si samo par za koje sam "emotivno vezana" (krleža, kishon..)

povremeno prozujim po policama, da vidim jel mi promaklo nešto...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam...ja i one knjige koje znam da više nikad neću otvoriti čuvam, jer nikad ne znam hoće li ih moje dijete danas-sutra htjeti pročitati.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Ne znam...ja i one knjige koje znam da više nikad neću otvoriti čuvam, jer nikad ne znam hoće li ih moje dijete danas-sutra htjeti pročitati.
    ako bude htjelo - naći će ih...
    iz mog iskustva, s punih polica - uzela je dvije (2). a i te dvije su uobičajeno štivo u knjižnicama (klasici)... ostalo joj nije bilo zanimljivo.. tako da sam sve podijelila.

isto tako, napravila je "rošadu" slikovnica koje je htjela zadržati: ostali su leteći medvjedići, patkica vlatkica, i još par nekih drugih. sve ostalo - rekla je da dam dalje.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne,nikada.
    I uvijek mislim da onome tko prodaje knjige je baš prigustilo i treba mu lova za nešto drugo pa makar i tih sto,dvjesto kuna.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Tu i tamo nesto poklonim, ako dobijem duplic ili nesto sto mi se ama bas nikako ne svidja. Ali to je rijetko, ljudi uglavnom znaju sto me veseli.

Dakle - skupljam. Do te mjere da sad sve knjige sjede doma u Zagrebu, a ja nisam sigurna hocu li imati novca za privatni avion da mi ih prebaci preko bare. U ovih mjesec dana ovdje, dovukla sam kuci vec desetak. Kvragu i snizenja (to ovdje znaci $3-10 po knjizi, ako ne i manje).
    to bum ti ja arhivirala, i poklonila na forumu
    vidjela sam da mi ide

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    tako da sam sve podijelila.
    Ja još čekam da "moje" nađu put do mene

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    TWEEEEEEETYYYYYYY!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Valjda su negdje na Krku

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ne znam, sad zadnje sam kupila Povezujuće roditeljstvo, danas sam dogovorila Odrastanje Kaina, i možda Žensko tijelo, ženska mudrost, mene zanima taj tip knjiga i one mi nekako ne zastarijevaju.
    Slažem se da knjige o zdravlju, djeci, odgoju i sl. ne zastarijevaju. I volim ih imati na polici. Kao i neke meni drage knjige iz stručne literature.

A Žensko tijelo, ženska mudrost... Nju mi je muž kupio za 30-ti rođendan. Ja taman operirala endometriozu, slavim prvi rođendan koji počinje na 3, baš sam bila u crnjaku, a on dolazi s tom knjigom. Jadan, brzo mu je ponosni osmjeh sišao s lica.
    Osjećala sam se kao da ulazim u menopauzu, a ne u ove zlatne tridesete.
    Nisam je prodala. Nevjerojatno, ali kupio ju je u parfumeriji . Zamijenila sam je za šminku. Odmah sutradan.
    I nikad je više nisam ni pogledala, bježim od te knjige, a vi je stalno hvalite

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Valjda su negdje na Krku
    pojma nemam :?
    rekla je samo da će mi se javit (još davno), čitat naslove - a da ja kažem koji je moj...

e pa sad se stvarno više ne sjećam...
    ak se ti sjećaš, napiši joj pp...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Osjećala sam se kao da ulazim u menopauzu
    a kakav je to osjećaj?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad nisam prodala nijednu knjigu
    ni poklonila neku koju sam si kupila
    tesko ih i posudjujem nekom
    a kupujem sve sto si mogu priustit, ne volim ni posudjivat knjige od nekog

trenutno su mi sve knjige, osim novonabavljenih, kod bivseg, nemam mjesta u stanu za njih
    al zato imam na viksi pa cu ih odfurat tamo

nemam objasnjenje za svoje ponasanje glede knjiga

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Osjećala sam se kao da ulazim u menopauzu
    a kakav je to osjećaj?
    Tad mi se nije nimalo svidio, valjda je bilo prerano. Ispalo je da su tridesete baš super i uopće nismo stari, dapače

Tako da mislim da će menopauza biti skroz ok, kad jednog dana dođe vrijeme, ispast će da su i pedesete super i da uopće nismo stari

Valjda mi muž neće za 50-ti rođendan kupiti npr. pelene za inkontinenciju, ili će ih bar opet naći u parfumeriji

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

za mene su knjige stvari kao i sve drugo. neke za koje sam emotivno vezana i iz kojih učim ne dajem niti prodajem, dok mi trebaju. sve druge puštam da žive svoj život.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

TWEEEEEEETYYYYYYY!!!!!!!!!
    Jel me netko tražio?

Sutra ću slikati bunker da se opravdam, ali zapravo nije ni to. Ja ih jednostavno zaboravljam. Najrađe bih ih zapravo iskrcala Aleti, jer sam i preuzela da ih njoj dam
    U ponedjeljak sam na Krku, Amalthea hoćeš li me molim te nazvati da ih ponesem? MOLIM TE. Jer ja znam da ću ih zaboraviti ponijeti.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    Jel me netko tražio?

ma neeee... mi samo pričamo o knjigama

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    Amalthea hoćeš li me molim te nazvati da ih ponesem? MOLIM TE. Jer ja znam da ću ih zaboraviti ponijeti.
    Nazvat ću. Ako ne zaboravim.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa
    Ne,nikada.
    I uvijek mislim da onome tko prodaje knjige je baš prigustilo i treba mu lova za nešto drugo pa makar i tih sto,dvjesto kuna.
    X

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    Ne,nikada.
    X
    pa onda treba pokloniti.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne,nikada.
    X
    pa onda treba pokloniti.
    takoe

ako imam neku dobru knjigu za koju znam da bi nekom bila korisna, zanimljiva, bla bla...poklonim, i to baš s guštom.

kad jednom budem napravila reda u svojoj pretrpanoj biblioteci možda skupim nešto naslova pa otvorim topic na burzi: poklanjam knjige. 8)

to se dakako odnosi na 2 srednja ormara moje biblioteke, a to su - beletristika. ostalo ne dam (a i sumnjam da bi nekome bilo zanimljivo )

ali sam zato napravila nedavno reda u ormaru s časopisima i nagovorila mm da se riješi i nekih svojih kolekcija. pa pratite topice na burzi...bit će časopisa raznih za jedinstvenu cijenu - džaba

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isto tako, napravila je "rošadu" slikovnica koje je htjela zadržati: ostali su leteći medvjedići, patkica vlatkica, i još par nekih drugih. sve ostalo - rekla je da dam dalje.
    Znaš, tako sam i ja kao tinejdžerka... a sad mi je žao.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    Valjda mi muž neće za 50-ti rođendan kupiti npr. pelene za inkontinenciju, ili će ih bar opet naći u parfumeriji

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ne,nikada.
    X
    pa onda treba pokloniti.
    ak mu je prigustilo i treba lovu, pa zato prodaje, ne shvaćam zašto onda treba pokloniti?

mislim, ja fakat puno poklanjam, al ponekad nešto i prodajem. osim toga, pa ja sam te knjige kupila, novcem. nisam ih dobila na poklon. zašto bi onda bilo tako čudno prodavati. a nikad se ne prodaju po punoj cijeni, dapače.

zakaj je takav bed prodati knjigu?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Ne,nikada.
    X
    pa onda treba pokloniti.
    ak mu je prigustilo i treba lovu, pa zato prodaje, ne shvaćam zašto onda treba pokloniti?

mislim, ja fakat puno poklanjam, al ponekad nešto i prodajem. osim toga, pa ja sam te knjige kupila, novcem. nisam ih dobila na poklon. zašto bi onda bilo tako čudno prodavati. a nikad se ne prodaju po punoj cijeni, dapače.

zakaj je takav bed prodati knjigu?
    Nije bed prodati knjigu,ali tako si sama objašnjavam zašto ju prodaje. Treba mu novac. Kao uostalom kad se bilo što prodaje.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A kome novac ne treba, što vi živite od zraka?
    U redu je pokloniti bilo što, ali sad raditi famu oko knjiga i sramotu oko prodaje
    Još su knjige najisplativije i za kupiti i za prodati jer se zna kupljena cijena, nisu prane ni poderane, prodaju se uglavnom očuvane, kupiš, pročitaš, prodaš dalje i kupiš drugu koja te zanima, što ima loše u tome..
    /često ovdje teme znaju otići kud mujo tu i ostatak ekipe

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    A kome novac ne treba, što vi živite od zraka?
    U redu je pokloniti bilo što, ali sad raditi famu oko knjiga i sramotu oko prodaje
    Još su knjige najisplativije i za kupiti i za prodati jer se zna kupljena cijena, nisu prane ni poderane, prodaju se uglavnom očuvane, kupiš, pročitaš, prodaš dalje i kupiš drugu koja te zanima, što ima loše u tome..
    /često ovdje teme znaju otići kud mujo tu i ostatak ekipe
    Budući da sam ja otvorila temu, da ponovno pojasnim. Ne prodajem knjige jer mi imaju neku sentimentalnu važnost, baš sam za njih nekako vezana, i to je bila poanta teme. Ne vidim ništa loše u prodaji ili poklanjanju knjige, nego me baš zanimalo da li su i drugi sentimentalno vezani za knjige, i ako nisu ili jesu koji su razlozi "rješavanja" knjiga:
    - manjak prostora
    - nije ti "knjiga sjela"
    - nisi sakupljački tip
    - više voliš CD izdanja,
    - ....
    Dakle nema direktne veze s materijalnom stranom.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Ines prvotno napisa
    nikad nisam prodala nijednu knjigu
    ni poklonila neku koju sam si kupila
    tesko ih i posudjujem nekom
    a kupujem sve sto si mogu priustit, ne volim ni posudjivat knjige od nekog

nemam objasnjenje za svoje ponasanje glede knjiga
    otprilike ovako!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

meni recimo ono "odrastanje kaina" nikako nije sjelo
    pocela sam je vise puta citat i nikak se nisam mogla maknut dalje od pola
    znaci ne treba mi opce ta knjiga, pa zasto onda da ne usrecim nekog kom treba, a uz put i dobijem lovu s kojom recimo mogu kupit oskaru slape za skolu

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne,nikada.
    recimo ja sam se javila da cu prodat "odrastanje kaina" kad sam vidla da je netko trazi na burzi
    al nije uopce stvar u tome da je ocu prodat zato da "zaradim" ili zato jer mi je prigustilo - zapravo mi, da je netko ne trazi, opce ne bi palo na pamet da je prodajem
    ali doista je nekao ne volim i zasto onda da bzvz trune kod mene (i onako je nikad necu procitati do kraja)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Citiraj Mukica prvotno napisa
    meni recimo ono "odrastanje kaina" nikako nije sjelo
    pocela sam je vise puta citat i nikak se nisam mogla maknut dalje od pola
    znaci ne treba mi opce ta knjiga, pa zasto onda da ne usrecim nekog kom treba, a uz put i dobijem lovu s kojom recimo mogu kupit oskaru slape za skolu
    Evo, ovo je realan razlog, bez obzira što ja u ovom slučaju kupujem Kaina.
    Meni tako nije sjeo nikako Budizam za majke, i eto to bi eventualno bila knjiga koju bih bila spremna prodati.

Datum pristupanja
    May 2006

Meni tako nije sjeo nikako Budizam za majke, i eto to bi eventualno bila knjiga koju bih bila spremna prodati.
    Evo, sad bi i ti prodala a otvaraš temu sa čuđenjem zašto netko prodaje knjige..svatko ima svoj razlog i ne treba generalizirati (da oni koji prodaju knjige vjerojatno nemaju za kruh, kad baš i knjige prodaju)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    Evo, sad bi i ti prodala a otvaraš temu sa čuđenjem zašto netko prodaje knjige..svatko ima svoj razlog i ne treba generalizirati (da oni koji prodaju knjige vjerojatno nemaju za kruh, kad baš i knjige prodaju)
    Dobro kak ne kužiš, ne isčuđavam se ja iz ljudi koji prodaju knjige. Ja ne prodajem, jer mi imaju sentimentalnu važnost, pa me zanima da li i drugima knjige imaju sentimentalnu važnost ili ne.
    Kak me nitko drugi nije krivo shvatio?
    A za Budizam sam napisala da bih eventualno prodala, evo baš da ju netko ekstra želi, ne može ju pronači, a meni nije sjela. To je to.
    Uvijek možeš u životu napraviti neki ustupak iz razloga za koje misliš da su ispravni. Zar ne? Nije to po život opasna situacija. Nitko neče nastradati, ako ja prodam knjigu, ako ocijenim da je nekome veča želja za tom knjigu, nego što je meni ona od sentimentalne važnosti, ili veča od moje stvarne potrebe za tom knjigom, svejedno,... bila bih spremna napraviti ustupak i prodati.
    Što ti još nije jasno?
    To je isto kao i tema npr. Fotografije - koliko vam znače? Npr. ako pitam druge koliko im znače, a ja npr. napišem da meni ne znače ništa, ja se tu ne isčuđavam zašto drugima znače i da li su oni ludi, nego me zanima koji su razlozi.
    Ako ti je tema bezveze, najbolje je preskočiti.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Evo draga Mercedes, kopiram svoj uvodni post, dakle kao što vidiš: pitam se, ne čudim se, nisam izbeljila oči, da se čudim izgledalo bi ovako:
    Zašto pobogu prodajete knjige? :shock: :shock: :shock:

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •