Moja E ima 6,5 mjeseci. Pred 3 tjedna smo počele s dohranom i to nam ide tako-tako. Isključivo je dojena beba koja nikada nije čak ni htjela varalicu (ponudila dam joj nekoliko puta).
Prošli tjedan smo provele u bolnici zbog enteroviroze sa jakim proljevom i visokom temperaturom na infuziji jer je jako dehidrirala. Cijelo vrijeme je sisala i nije odbijala ni jednom, ali nikako nije mogla nadoknaditi tekućinu. Sve bi to bilo Ok da me tamo nisu prijateljski cijelo vrijeme upućivali da djetetu dam nešto piti, čaj, vodu, sokić i to na bilo koji način da ne mora toliko na infuziju, ali ona ništa neće prihvatiti ni na koji način. Već 3 dana smo doma i ja nastavljam sa intenzivnim mjerama uvođenja flašice, čaše, tekućine na žličicu, ali ona i dalje odbija. Često joj dajem sisati, ali to mi se ne čini kao rješenje problema jer od jučer primjećujem da joj je fontanela malo ispod razine kostiju glave, a Bože moj ipak će jednom i morti nešto normlno jesti i piti.....
U ovoj situaciji je stvarno jako poljuljana moja vjera u isključivo dojenje kao najbolju stvar za dijete!!!!

Odgovori s citatom