Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Problem po Tobiju

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Problem po Tobiju

Dakle...
    Već neko vrijeme nam se dešava da se remeni koji idu preko ramena jednostavno...spuste.
    Navodno je dobro pričvršćeno, indikator svijetli, ali njemu remenje spadne, kao da ima preuska ramena :?
    Ako je itko shvatio iz ovog zbrkanog opisa u čemu je problem, molim pomoć! Pišete da će biti pregled u 9. mj., ali ne znam kad, a ovo nije za čekanje.
    Ako me Juroslav čita, možda bi htio doći na kućnu intervenciju? (isti kvart).
    Hvala unaprijed, stvarno sam zabrinuta jer mislim da ovako kao i da nije u AS...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ima nešto o tome na ovoj temi

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=43966&start=0

što se pregleda u rujnu tiče, znati će se sljedeći tjedan

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala daddy.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni se to dešavalo ali sam skontala zašto.
    Na onom dijelu pojasa koji ide preko bedara ostane dosta pojasa i polako popušta. Tako da ja kada stavim E. u AS zakopčam kopču nategnem dio pojasa koji ide preko bedara i tek onda dotežem dok indikator ne pokaže zeleno. Kada to uradim nikada mi se ne olabavi.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dakle, ja sam jučer donekle riješila stvar, tako što sam podigla naslon za glavu do vrha (što mi uopće nije palo na pamet ranije ), pa su sada remeni u boljem položaju, donekle u razini ramena, stoga mi se čini da više neće spadati.
    Da iskoristim prigodu i pitam-što kad još malo naraste? Kad je vrijeme za booster? Malo sam čitala po ovom pdf-u, ali nisam sigurna da sam pohvatala točno-da li se preporuča ne prelaziti prije no što napuni 18 kg? To je zasad, kad ima cca 12, 5 kg daleeeeka budućnost, a već je prilično visok, pa ne znam...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Što kasnije to bolje. U sjedalici koja ima vlastite pojaseve je sigurniji a i ti možeš biti mirnija jer mu ona omogućava manje slobode i osigurava da dijete ispravno sjedi bez intervencije roditelja "nasloni se", "ravno sjedi" i sl.

Kad pređe 15 kg može preći u booster s naslonom ali preporuka je da se pričeka 18 kg ako je to moguće.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da ne otvaram novi topic, malo ću se ugurati.

MM i ja smo odlučili bebaču kupiti Maxi Cosi Tobi pa me zanima možete li mi reći gdje mogu naći tu AS ali isključivo model 2009 (znam da ih inače ima svagdje za kupiti, meni je bitan ovaj model)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Na novim Tobicama je posebno naznačeno (sprijeda na etiketi) da je novi inovativni model

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Dakle, ja sam jučer donekle riješila stvar, tako što sam podigla naslon za glavu do vrha (što mi uopće nije palo na pamet ranije ), pa su sada remeni u boljem položaju, donekle u razini ramena, stoga mi se čini da više neće spadati.
    Da iskoristim prigodu i pitam-što kad još malo naraste? Kad je vrijeme za booster? Malo sam čitala po ovom pdf-u, ali nisam sigurna da sam pohvatala točno-da li se preporuča ne prelaziti prije no što napuni 18 kg? To je zasad, kad ima cca 12, 5 kg daleeeeka budućnost, a već je prilično visok, pa ne znam...
    čitam tek danas, bil sam desetak dana off-line

ako još imaš kakvih problema, javi se pa se nađemo predvečer (tek oko 5 dolazim s posla)

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj zvdanijela prvotno napisa
    Da ne otvaram novi topic, malo ću se ugurati.

MM i ja smo odlučili bebaču kupiti Maxi Cosi Tobi pa me zanima možete li mi reći gdje mogu naći tu AS ali isključivo model 2009 (znam da ih inače ima svagdje za kupiti, meni je bitan ovaj model)
    i mi želimo tu javi ak nađeš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •