Malac jede vrlo raznoliko, ali, prema mojim ocekivanjima, u mikro kolicinama (osim iznimno), osobito rucak.
Cini mi se da bi to moglo biti zbog toga sto cesto doji, ako ga i ne zasiti skroz (kad u prolazu potegne par puta da utazi zedj), dojenje ipak (mozda) remeti apetit.

Zanima me, da li mu ograniciti dojenje kako bi bolje pojeo ostale namirnice, ili ga pustiti da sam dozira i bacati skuhano?
Moze li mu jos uvijek dojenje zamjenjivati dio nutrijenata koje bi dobio iz hrane (mozda, vjerojatno) da toliko ne cica?
Znam da ukidanje nekog od podoja nije garancija da bi poceo vise jesti, ali ne mogu a da se ne pitam.

Prosjecan dan nam izgleda ovako:
budjenje - cica
nakon sat vremena dorucak - zitarica i voce (kolicina, kako kad, najcesce sam zadovoljna koliko pojede)
prva siesta - cica prije i poslije spavanja
marenda - voce ili povrce, sirovo (kako kad, najcesce dobro pojede)
rucak - zitarica i povrce ili povrce i meso, riba ili mahunarke (najcesce jadna kolicina)
popodnevna siesta - cica prije i poslije
marenda - jogurt, jogurt i voce, jogurt i zitarica, zitarica i voce, ...
vecera - gris, palenta, zitne pahuljice na zobenom mlijeku, tjestenina s nekim povrcem, ... (najcesce jadna kolicina)
prije spavanja - cica

Izmedju jos nebrojeno puta cica, sto zbog zedji (iako popije i vode i nakon rucka dobije malo vocnog soka razrijedjenog vodom) sto za utjehu... kad bih morala izbacivati neki od podoja, ne bih znala koji, niti imam koji bih htjela izbaciti.