Evo malo i nasih slikica od ovog ljeta, koje nam je bilo predivno.
http://community.webshots.com/user/natasask
Evo malo i nasih slikica od ovog ljeta, koje nam je bilo predivno.
http://community.webshots.com/user/natasask
Dizem![]()
Fantasticne su slike! Djeca su ti prekrasna... za Annabel smo vec davno ustanovili da ce biti Miss Canada.
Nego, mene zanima tko je tetovirana gospodja?
A ona pool party mi je famozna!!! Moze malo vise detalja... jel' to necija kuca (molim te reci da nije)?
Tetovirana gospodja![]()
Ja a ko ce biti.Nije rava tetovaza nego me djeca nagovorila da i ja napravim kad su oni pravili ali sad se razmisljam da si jednu stavim. I na onom brodicu u onoj malenoj haljinici sam ja.
![]()
Da Annabel je fakat fotogenicna i stvarno se voli slikati ali mami uvjek pasu nove pohvale pa ti zato hvalaAli ipak nek ostane sto dalje od kojekakvih izbora miss ili modeliranja, barem moje misljenje. Vec smo imali ponudu za modeling ali sam odbila. Nudili su jako puno love po satu ali nisam bas bila za stavljati djete da radi.
Sto se tice poll partija Dille moram te razocarati ali je to je necija kuca. Tj to je kuca moje najbolje prijateljice a njena djeca tj njen njmladji sin ide u razred s Annabel. Kuca je da odvalis na guzu a dvoriste je ono kao park ili kao malo bolji club med odmaraliste.
One slike na brodu i na jezeru neke barem to je njihova vikendica na jezeru ali mene sramota to nazvati vikendicom.Kao i brod i skuteri naravno a onaj sto vozi brod gospodin tetovirani je njen muz a ono je ona sto sjedi pored mene i na jednoj sliji sjedi pored mog muza.
Eto to ti je to.
Fotke su ti zbilja za otrčati na more...
Vidim da ste svi dobro i da ste narasli, mislim djeca...
forumaši koji još nisu emigriali u kanadu sad će to svakako napraviti![]()
prekrasno ljeto i prekrasna dječica; curka ti stvarno ima mote iskusnog modela i teško ćeš se u budućnosti obraniti od agenata! :namig:
ms. ivy prvotno napisa
![]()
![]()
Gledajuci ove predivne slike, mogu samo da otpevam refren pesme iz
jednog crtica koji gledaju moje cure a glasi:"Sreca, sreca radost, uzivancijaaaa!" . Divna su vam decica!
Usput, osecam da blago zelenim od ljubomore kada uporedim ovakav godisnji sa nasim na prepunoj crnogorskoj plazi, dok iz obliznjih kontejnera dopiru razni miomirisi, a more donosi nesto sto ne bih ovom prilikom opisivala...![]()
Prekrasna djeca! Annabel je prava krasotica, a Noah je premedeni sa prelijepim očima. Kuću i okoliš neću ni komentirati jer nemam riječi. Sve u svemu, bilo vam je predivno.
mashala, Anabel je nevjerovatnoooooooo poraslaaaaaaaaaaaa![]()
Tataaaaaaa Mataaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
snorki prvotno napisa
A sto on![]()
pa da vidi da i u toj crnoj kanadi djeca rastuNatasa30 prvotno napisa
![]()
a da ste lijepi; jeste !
svi !
Prekrasne fotke! Prelijepi odmor! Prekrasna familijica!![]()