Je li to nepraktično za čišćenje obzirom da se svaki čas moči? Može li se i mozaik "zaliti" recimo WC sanitarom i ribati? Djeluju li fuge prljavije nego kod većih pločica?
Je li to nepraktično za čišćenje obzirom da se svaki čas moči? Može li se i mozaik "zaliti" recimo WC sanitarom i ribati? Djeluju li fuge prljavije nego kod većih pločica?
pa bazeni su opločeni mozaikom
ništa se ti ne sekiraj, samo uzmi
Ma ne, to ti je super.Je li to nepraktično za čišćenje obzirom da se svaki čas moči? Može li se i mozaik "zaliti" recimo WC sanitarom i ribati? Djeluju li fuge prljavije nego kod većih pločica?![]()
Mozes cistiti s cime hoces i ribati.
Ja tus (citaj mozaik plocice) cistim jednom tjedno ali moram priznati da se ni tada ne vidi necistoca, iako kad se ocisti, onako lijepo zablista.
Ja ih imam već 2 godine i ne vidi se veće zaprljanje uz kadu gdje se polijeva vodom nego na ostalim dijelovima kupaone
A što je s mozaik pločicama od kaljenog stakla-obojanog, naravno? Našla sam jedne prekrasne i sad me strah kako će se to održavati. :/ Isto bi stavili u kadu.
Naša cijela kupaona je u plavim mozaik pločicama...osim poda. Uopće nisam razmišljala dal se teže čisti i tak mi je lijepa iako u njoj još nema niš osim kade. Kad bude gotova pafotkam pa stavim 8)
Izgleda ko da si u bazenu![]()
i meni je veliki dio kupaone u od staklenog mozaika ( 3 zida oko kade, od kade do stropa ). cisti se fantasticno! samo pospricam sa octom ili sredstvom za pranje prozora :D
I DA.. moje nisu od kaljenog stakla, nego obicnog.. mislim da sam kupila u MD profilu u Zagrebu, bile su oko 180 kn/ kvadrat
Moja vjencana kuma ima cijelu kupaonu u bez/zlatno/smedjem mozaiku i 3 djecei prezadovoljna je, a tek kupaona
![]()
ja imam cijelu kupaonu od poda do plafona u mozaik keramičkim pločicama,
veličina jedne pločice je 20x20cm, a unutar nje je već napravljen mozaik,
ovako izgleda jedna pločica; http://www.pevec.hr/upl_stalna/goren..._mozaik_b1.gif
kad se takve pločice postave, izgleda kao da je sve napravljeno od ovih sitnih malih pločica 1,5x1,5cm...
već je imamo petu godinu, i nisam ih neš posebno čistila, a još su ko nove......