Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: nagla temperatura -mastitis??

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno nagla temperatura -mastitis??

ma danas me iz čista mira uhvatila temp od38C...nemam nikakve druge simptome osim što mi je lijeva dojka jako mekana ali u jednoj točki me malo boli kao masnica...nema kvrge niti crvenila niti oštećenja na bradavicama.....govorim li o nebakterijskom mastitisu???
    antibiotici da odmah ili????
    cure help!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sjecam se da sam dvaput to prosla, oko 8 mj i nakon 2 god.
    temp mi skocila prek 39, u roku od 45 min, ali imala sam i groznicu i da, meni je bilo i crvenilo na dojci i tvrdaaaa je bila...

uglavnom spasile me cure s telefona. nisam pila opce antibiotike. paracetamol, lisce kupusa na cike i tusirat mlakom vodom i malo pod tusem izdajat.

sretno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

thx

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

stellita - nadam se da je temp vec prosla. i meni se to dogodilo, isto je cica bila mekana, al me u 1 tocki boljela na dodir, a svi su za mastitis rekli da mora biti crveno, tvrdo...a meni nista od toga, samo temp preko 39 i bol na dodir. ja sam tu tocku pokusavala izdojiti, popila par pliceta za temp, i proslo u roku 24h. i naravno, davala Lovri obje cice, nista tu lijevu koja je bila upaljena stedila, nego bas inzistirala (bez obzira na bol), da i on pomogne u odstopavanju.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

danas sam primijetila da je malo crvena koža baš iznad tog mjesta samo što danas ne boli....i davala sam često tu dojku na podoj......nadam se da bude prošlo.......jer nekako manje mi ide mlijeka na tu dojku....uh uh

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nika612 prvotno napisa
    sjecam se da sam dvaput to prosla, oko 8 mj i nakon 2 god.
    temp mi skocila prek 39, u roku od 45 min, ali imala sam i groznicu i da, meni je bilo i crvenilo na dojci i tvrdaaaa je bila...

uglavnom spasile me cure s telefona. nisam pila opce antibiotike. paracetamol, lisce kupusa na cike i tusirat mlakom vodom i malo pod tusem izdajat.

sretno
    stellita, potpisujem niku612 i želim ti da što priej prođe.
    Ja sam imala temp.39,5 C, crvenilo na jednom mjestu na cici,nije bilo ništa tvrdo ispod, nisu vjerovali da je upala,mislili su da imam temp. od iscrpljenosti i dehidracije na kraju se pokazalo da je upala i dobila sam Klavocin koji sam popila, poslije mi je beba dobila soor uvjerena sam od njega.

iz današnje perspektive ne bi pila antibiotike, nego samo Lupocet za snižavanje temp.,kupus, masiranje, malo izdajanja i gotovo-tako sam kasniej rješila u par dana 2 zastoja koja sam imala .

Inače tu prvu upalu uz antiobiotik sam rješila tek nakon tjedan dana (malena bila stara 3 tj.), al ono smije ga se pit uz dojenje al ništa bez masiranja i odštopavanja,a to će najbolje tvoji blizanci .

Sretno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •