Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: stala u farmerice

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno stala u farmerice

Sam naziv govori, pa da se pohvalim
    Doduse radi se o lasteks farmericama, ali prije deset dana trebalo mi je sigurno 2cm da ih zakopcam.
    Eto malo ohrabrenja za sve mamice

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

podizemmm

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čestitam! :D

brzo se počasti nekom pituljicom :namig:

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a trebala si onda staviti u "hvalisanja"
    hihihihi
    ja sam se katatrofa udebljala u trudnoci a evo i ja se hvalim da sam u ovih 9,5mj koliko ima Farisu, smrsala 25kg i trebam jos bar 5 pa da budem OK.

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Prvo: snorki - čestitam!

Drugo: mamaNjojza :shock: - 25 kg u 9 mjeseci?! Pa kako? Jel ti to skupa s onim što si izgubila pri porodu ili baš samo nakon poroda? Hajde molim te napiši recept

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Svaka čast snorki, ja sam nakon Nike u stare traperice stala nakon godine dana....nadam se da će to ovaj put ići lakše....iako neki kažu da će ići teže

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Kristina1 prvotno napisa
    Prvo: snorki - čestitam!

Drugo: mamaNjojza :shock: - 25 kg u 9 mjeseci?! Pa kako? Jel ti to skupa s onim što si izgubila pri porodu ili baš samo nakon poroda? Hajde molim te napiši recept
    ovo je ukljucujuci i porod (10kg sam izgubila na porodu)
    15 sam izgubila nakon poroda a recept ti ne mogu dati jer se recept zove Faris
    bio je jako zahtjevna beba prvih par mjeseci a ima tu i faktor sekiracije jer je sa 3 mjesca operisao kilu.
    nosanje, ljuljanje, sekiranje.....to je recept pa ga bas ne bih preporucila. (bar ne tih prvih par mjeseci)
    ostale mjesece....mislim da su se kilogrami topili od tempa zivota jer ni minutu nisam mirovala.....
    normalno sam jela, nisam drzala nikakve dijete jer ga dojim pa mi nije padalo na pamet.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Moje iskrene cestitke snorki i mamaNjozi! svaka cast! i blaaaago vama!

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bas sam glupko, ja od zezancije ne napisah da cestitam snorki

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

snorki, mamaNJojza, svaka cast!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mrzim te!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nemoj sandraaaaa... Znas li ti kako je biti 18 mjeseci trudana? Poslije rodjnja Edi samo sto sam uspjela stati u stare farmerice, ponovo sam ostala trudna i ubacila se u trudnicku garderobu
    Zeljna sam obuci se lijepo (jadni smajlic

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Go, snorki, go!!!
    Ja skinula svojih 20, ostalo mi još 5 koje vučem već 2-3 mjeseca. A šta mi vrijedi da i smršavim kad ionako sise ne mogu ugurati u nijednu staru haljinu...

Početno

:smajli upravo promrsio kroz zube "Cestitam!", a misli si "Neka, neka... otvorit cu i ja jednom topic s istim naslovom, a do onda sam turbo zavidan, ali ne smijem priznat...":

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja pročitala naslov topika:

Štala u farmerice (žena s farme)

sad upravo padam na pod

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

[quote="Mamita"]Štala u farmerice (žena s farme)[quote]
    :smajli ciči:
    :smajli plače od smijeha:
    :smajli poplavio:

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prijo moja...saka čast!!! :D

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    ja pročitala naslov topika:

Štala u farmerice (žena s farme)

sad upravo padam na pod

:smajli crkava od radosti jer nije jedini koji nasmijava forumasice svojim izvalama

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

neka, neka... samo se ti pravdaj... i ja cu uskoro otvoriti slican topic. nesto u stilu: ponovno hodam normalno - bez geganja!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Svaka čast Snorki!
    ja sam u svoje (isto elastične)stala 18 dana nakon poroda (tada mi je bilo ostalo još 7 kg), i bila sva sretna iako se prelijevalo na sve strane...
    Danas, 6 mjeseci poslije.....i dalje se prelijeva sa sedmicom u plusu

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Snorki, mamaNjojza čestitam...! Ali evo i ja da se malo pohvalim, ja stanem u traperice u koje nisam stala ni prije trudnoće i još su mi preširoke (otišlo 6 cm u bokovima i 21kg, a dobila 17 u trudnoći). I isto nema recepta, tj. moj se recept zove Janko, a i dojenje...

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Bravo Snorki!! Ja sam stala u neke hlače (ljetne na špagicu), ali trapke se još ne usudim probati. Ostalo mi je još 3 kg (u bokovima), a trbuh mi je gotovo ravan (jeeee :D ). Nadam se da ću kroz mjesec dana i ja oblačiti stare hlače.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo Snorki!
    Na porodu mi je otišlo samo 5 kg, ali sam zato 2 tjedna poslije ispiškila narednih 8 i ostale mi još dvije viška.
    Prije neka dva tjedna sam se ugurala u svoje traperice (nisu rastezljive), ali sam i ovako ogromna pa se neću puno hvalisati.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

stala sma u fermerke, ali nisam u cipele.
    Kako mi se mogla noga toliko udebljat? Jucer probala cipele, kad mi ne mogu. Zato idem u papucama na godisnji

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš ja to danas komentiram. Sva me obuća steže. Jučer sam nabila dva žulja na sandale stare 3 godine.
    Bit će šopingovanja cipela :D !

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ha,ha i ja stanem u farmerice, ali trudničke . snorki, noga ti se deformirala zbog trudnoće. nekome se to dogodi nekome ne. kako mi je ortoped rekao cijelo stopalo se nekako izduži ili proširi kako kome, većinom proširi. i to ima malo veze s kilima. on kaže da noga u prvailu ostane takva i da više nema povratka u prijašnje cipele. ja ni jedne svoje više ne mogu obući, a tako mi je žao nekih čizama koje sam masno platila, a obukla samo par puta. ah, što možemo? sve za naše bembolince.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kaj fakat ne stanete u cipele? Meni je ovo nekaj novoga. Znam da ženama nateknu noge u trudnoći i to jako, to sam nedavno vidjela i šokirala se jer meni se to nije desilo. Jesu mi noge malo kao bile natečene ali jedva primjetno i to tek pred kraj trudnoće, ali sve mi je bilo brzo ok. Kak sam rodila u jesen, u zimi sam normalno čizme nosila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U trudnoći su mi noge bile tako natečene da su me i nepoznati ljudi pitali da li me to boli. Sa broja 40 sam dospjela na 45. Bilo je strašno. Voda je otišla tek 14 dana nakon poroda i to 10 kg (višak sam mokrila samo preko noći).
    Sada mi noge normalno izgledaju ali kao da su stopala puno šira. Sve mi je usko.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj dille prvotno napisa
    :smajli upravo promrsio kroz zube "Cestitam!", a misli si "Neka, neka... otvorit cu i ja jednom topic s istim naslovom, a do onda sam turbo zavidan, ali ne smijem priznat...":
    E nećeš!
    Nema više ovakvih topica, pogotovo ne na podforumima tipa "Nakon poroda".
    Ovdje se piše o problemima sa hemeroidima, teškim sjedenjem zbog epiziotomije, baby bluesu, strahovima...
    Dakle, ako se dopušta malo chata (npr, "provući" ovakvu temu na receptima ili zdravlju), nemojmo pretjerivali - nemojte da se pretvorimo u svaštara-forum.
    Jasno?! :smajli koji očekuje: raaaa-zumem!:

Početno

A ja se hvalim da sam stala u platnene hlače koje sam zadnji put normalno nosila prije 4 godine...Prvo sam katastrofa smršavila, pa trudnoća, ap opet nešto nalik anoreksiji, i sad sam si taman...

Sad se samo nadam da neće opet dolje jer, iako mi vele da je za moju visinu 56kg ok, ja bi radije ostala na 'normalnoj' težini od 64... :/

Dakle od poroda mi je otišlo 18kg...išla sam rodit s 82, sad sam na 64...Ako ponovo padne idem doktoru

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    E nećeš!
    E da znas da bas hocu!
    Pa mi topic slobodno zakljucajte i obrisite!
    Ali otvorit cu ga! Jednog dana...
    :beeeeelj:

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Cure ja cu se potrgati od smijeha!!!!!!!! Ovo sa štalom u farmerice mi je popravilo dan!!!!!

Početno

snorki i mamanjoza svaka cast! kongreculejsn!!!

ova zena sa farme me nasmijala do suza iako ja suznih ociju i dalje nosim svoje ekstra slaufeke...

:smajl nakon upravo pojedenog snoopyevog gris kolaca kojeg je nasao na receptima (mljac mljac), gleda svoj poveeeelik tur i koluta ocima od muke...

Početno

offtopic : snorki - super ti je prica na forumu. bas sam se od srca nasmijala!

Početno

Bok svima! Drago mi je da sam se napokon uključila u vaše društvo.Dosad sam čitala većinu postova i puno su mi pomogla vaša iskustva bilo poz.ili neg.u svezi s trudnoćom,porodom i dojenjem.Ja imam malu pikulicu koja se zove Lea i ima 4,5mjeseca.Svaka čast tebi snorki da si već stala u traperice.Ja sam pomalo očajna jer mi ne uspijeva uz sve trbušnjake,korigiranu prehranu i svakodnevnu šetnju uzbrdo-nizbrdo s kolicima,da skinem trbuh koji mi nekako kao izbočina viri iznad ožiljka od carskog reza,a malo me i boli.Sve hlače bih mogla obući,ali mi ta nakupina smeta i nagrđuje me,inače sam sitna,pa mi je tim gore.Više ne dojim,jer je mlijeka nestalo,pa bih htjela na neku rigorozniju dijetu,ali mislim da sam se svega odrekla-slatkog,kruha,pa ne znam,da li će se to vratiti s vremenom u normalu?Puno hvala svima na razumijevanju.Oprostite na opširnosti.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam na zadnji pregled prije nego sam rodila stala u svoje traperice, ali nisam uspjela zakopčati zadnji gumb.
    Sad tjedan dana nakon poroda si djelujem mršavija nego prije trudnoće i normalno nosim traperice. Inače sam se udebljala 11 kg u trudnoći, a za sad mi je otišlo 9,5 kg.
    Radi toga sam jako ponosna na sebe.
    Jedino što mi je stomak jako mlitav...ali uskoro ćemo i to riješiti valjda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •