Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Ne želi se obući....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Ne želi se obući....

Moj trogodišnjak se ne želi oblačiti. Bio bi cijeli dan u pidžami da može. Ujutro prije vrtića još mu nekako i navučem hlaće i gače, ali majica je SF - hoće ići u gornjem dijelu pidžame. Kako da ga obučem, a da to ne bude na silu, uz urlnje i sl? Kako da zavoli odjeću???

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kako rastu tako se to mijenja...

ja moje prisiljavam oblaciti bas kad se mora, tip idemo u vrtic ii se mora van, inace mogu hodati kako hoce po doma

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje su par puta isle u spavacima u vrtic - tad mi se nije dalo dogovarati
    ali uglavnom se uspijemo dogovoriti, uvijek imaju veliku mogućnost izbora, odnosno mogu birati između svega što je u ormaru (pazim da su stvari u skladu s godisnjim dobima, ali mi je skroz svejedno kako će izgledati kombinacija)
    većinu vremena kod većine djece pali ta mogućnost izbora, ne znam koliko je tvoj mali tvrd orah

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s tim da možda jednostavno "kupuje" vrijeme prije odlaska u vrtić, ili na taj način protestira protiv vrtića?
    je li takva situacija i kad se ne ide u vrtić?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC je OK, ali Balerina je prosli tjedan kad je jos bilo toplo isla u cicban cipelama kupljenim za jesen i to je zeljela bez carapica . ovaj tjedan ide u sandalama ali tu smo se dogovorile da mora imati carapice, bar ujutro, jer je hladno. sto se ti prije opustis oko njegovog izgleda bit ce tebi lakse, a njega ce s vremenom proci. a mozes mu navecer obuci majicu umjesto gornjeg djela pidzame, pa je gore odmah obucen za vrtic

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    s tim da možda jednostavno "kupuje" vrijeme prije odlaska u vrtić, ili na taj način protestira protiv vrtića?
    je li takva situacija i kad se ne ide u vrtić?
    Pa kad bolje razmislim, najlakše ga obučem kad idemo u vrtić (da obući hlače, ali neće majicu). Mislim da ne protestira protiv vrtića, usudila bih se reći da mu je u vrtiću jako lijepo. Najviše problema radi kad smo kod kuće i spremamo se nekud ići u šetnju. I da, često se neće obuti (čarape, o papučama da ne pričam).

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    BC je OK, ali Balerina je prosli tjedan kad je jos bilo toplo isla u cicban cipelama kupljenim za jesen i to je zeljela bez carapica . ovaj tjedan ide u sandalama ali tu smo se dogovorile da mora imati carapice, bar ujutro, jer je hladno. sto se ti prije opustis oko njegovog izgleda bit ce tebi lakse, a njega ce s vremenom proci. a mozes mu navecer obuci majicu umjesto gornjeg djela pidzame, pa je gore odmah obucen za vrtic
    Spajalice, to i radim . Po novom u njegovom ormaru ne postoje majice, imamo samo pidžame, he, he. Makar, lukav je i često mi veli - nije to pidžama. Pa ga presvučem kad zaspi....

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj jedva dočekao ljeto: paradirao je u gaćama ili gol cijele dane
    Nek uživa dok može
    Kad ide u vrtić, uglavnom bira robu. Najčešće se nose "junaci": ninje, Spidermani, a u zadnje vrijeme je glavni Ben 10.
    Mi se uglavnom divimo crtežima na majicama i onda ih želi i obući.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Danas navalio na trenirku mlađeg brata. Do koljena mu dođe.... Gornje majice se uredno oblače ako on odabere koju hoće, ali sad s dugim donjim dijelovima imamo frku... Po pola sata ujutro MMu mjauče i plače što "biiiih" i što "ne biiiiih"....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kako mi to rjesavamo? Vrlo lako!

ja: Sven, idemo obuci hlace i majicu, moramo ic
    on: necu! necu! necu!
    ja: hoces ici u vrtic?
    on: hocu!
    ja: pa onda se moras obuci jer je vani hladno i ne mozes u pidzami ic
    on: necu! ne, ne!
    ja: ok, ostani onda sjedit tu u pidzami, ja idem, bok!

Zatvorim vrata za sobom i cekam. Nakon pola sekunde sam mi donese hlace i majicu (ja naravno cekam na hodniku)

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja odugovlači s oblačenjem uvijek kad moramo negdje ići i žurimo onda tek neće npr ujutro za vrtić nam treba 45 min dok se ona smisli šta i kako bi obukla.ja pripremim već nešto da nema biranja ali na neću to i to već iskombinira sama lude kombinacije roza i zelene boje ajme neću čarape,neću hlače,neću majcu..neću se češljati ma ništa neće :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •