I kak voli kucu?bucka prvotno napisa
Koje zivotinje imate u ZOO? :D
I kak voli kucu?bucka prvotno napisa
Koje zivotinje imate u ZOO? :D
Ovo 300 kn mi se cini dosta povoljno, ocekivala sam da je makar 450 do 500- Mislim, i 300 kn je puno love. Ali Lego drzi cijene...
voli se igrati i sa jednim i sa drugim!Lucija Ellen prvotno napisa
u ZOO-u imamo mamu i bebu slon, zebru, lava i lavicu, zirafu...
i mi :D :Dbucka prvotno napisa
LE ovo je isto novi zoo, mi imamo stari
u njemu je obitelj lavova umjesto tigrova, nema mrkih medvjeda, već polarni i pingvini
isto jako korišteni
a ovo 300 kuma za kućicu je turbo dobra cijena, odmah bi je otišla kupiti da već nemam
TB znaš li možda cijenu ovoga
http://shop.lego.com/ByTheme/Product...86&cn=400&d=70
Imaju tamo neki veliki zoo, ali ne znam da li je ovaj na linku ili je isto neki stariji model. :?
To nemaju, imaju one starije Belville sa princezama. Imaju ovo:aleksandra70vanja prvotno napisa
http://www.amazon.com/BELVILLE-FAIRY...3047726&sr=8-1
749 kn bez popusta.
![]()
tenx
cura je to zaželjela za BING
ali ovaj stari, "ledeni" mi se ne sviđa
mi imamo stari model!Lucija Ellen prvotno napisa
![]()
Ja sam već tri puta kupovala stvari na rasprodaji preko web LEGO shopa i stvarno se isplati....
... ako imaš koga vani da dostave na njegovu adresu (jer ne isporučuju u HR)
... ako možeš čekati dok ti taj izvana donese
Jer - bude stvarno super ponuda, besplatnih baterija, 2+1 ponuda. Samo treba naletjeti.
samo info:
Vrtuljak u Dubravi 43 daje 30 % popusta na cijeli Lego program od 14. - 20. 09.2009.
Došla i ja javiti ali vidim da ima puno bržihVeronik prvotno napisa
.
Ajd ako netko bude išao neka javi kakav je izbor jer kad sam bila prošli tjedan bilo je samo dvadesetak kutija lega (doslovno).
mi bili danas i dobro tržili!
kupili neki duplo dvorac za cca 200kn i duplo tračnice i lokomotivu koja ide na baterije za 280kn!
Hm, ima li neke opreme za vlakove osim tog kompleta sa lokomotivom na baterije, kao što su pojedinačne tračnice, skretnice, most i slično?
Kakav dvorac, onaj curičasti?bucka prvotno napisa
ima i to lego duplo!Mima prvotno napisa
nemam pojma kolko kostaju!
Već sam se ponadala da su dobili nove stvari, pih.![]()
Mi imamo tu lokomotivu na baterije i još neke Thomas vlakove, a dobro bi nam došlo još tračnica i skretnica jer Lea sad želi slagati velike pruge .. ali to i inače nije baš skupo pa ne znam poteže li mi se samo radi toga do Dubrave.
Ja sam išla u Dubravi u nadi da ću naći tu novu Sunshine Home Belville za N. ročkas, ali na žalost samo princeze Belville. Tako da sam kupila jedan manji paket princeze sa sanjkama i nekim zečićem i otišla u Muller i tamo našla Sunshine Home (koji se doista rijetko nađe). U M je 665, a u one2play 699. Čini mi se da je u TL bio 625 kn, ali nisam mogla naći telefonski TL u kojem ima tih Legića, a nisam baš imala vremena za turneju! Inače, u Dubravi ima tih Belville princeza u sigurno jedno 4 varijante/veličine, ali nekako smo MM i ja odlučili da s obzirom da je drugo dijete muško, da ćemo pokušati ulagati u (relativno) neutralne igračke kad je to moguće, a Belville princeze se baš ne uklapaju u to![]()
Koji Muller, onaj u CC1?hrčkić prvotno napisa
![]()
Što ima u vrtuljku za dečke, jel netko bio možda jučer, danas?
Imaju li kakav izbor još s obzirom na sniženje?
mamaLare - ovisno za koji uzrasttrebaš tj. duplo ili one sitnije.
Što se tiče Dupla - gusari - veliki, srednji i mali set; neki traktor tj. kombajn i zološki vrt - čini mi se dvije ili tri vrste setova (velikih).
Sitnije legiće nisam baš gledala jer smo još uvijek u fazi dupla, ali sam vidjela da ima dosta kantica sa legićima, a ne samo setova.
Trebala bih ove veće; od 5 god. nadalje![]()
U McDonaldssu sa happy mealom, može se izabrati lego autić. Nemojte se unaprijed ceseliti - mislim da se sastoji samo od tri dijela i kotača
TeddyBearz, da, u CC1!
Jel netko vidjeo negdje velike kante (može i kutije) sa Lego duplo kockama. Imamo hrupu setova, a fali nam "građevinskog materijala". Kako se kreću cijene tih kanti?
Naime u Dubravi ih nije bilo, a tak bi nam dobro došlo.
Mislim da sam vidjela u nekom od TL-ova. Oko 150-180 kuna je bila ta kutija.
Thx
Ima u TL, u kartonskoj kutiji, ako se dobro sjećam, 199 kn. A čini mi se da su i u Mulleru u CC1 imali iste takve, par kuna jeftinije.![]()
Ja sam danas u Metro vidjela ono xxl pakiranje, cca 350 kn oko 1000 kockica naakciji
:shock: Oho!![]()
(Iako nemam karticu za Metro, pa niš od toga.)
Teddy
Pa možeš na bilo čiju. Mi imamo od kolege s posla.Ak hoćeš...
Thanks Stella.Ali mislim da mi je bolje da zaobiđem Metro ovaj put.
![]()
imate u emezetti Unico Plus kockice-identične kao Lego Duplo po znatno povoljnijim cijenama.![]()
Sad sam slučajno neletila na ovo:
Neckermann Lego
Ali nemam pojma jesu li stvarno jeftiniji kao što tvrde. :?
Ajme meni!!! Pa ovaj Neckerman je stvarno prestrašno skup :shock:
U Mulleru smo neki dan kupili kutiju Otok s blagom za 155 kn, a oni ga prodaju za 179,00 što je cijena sa 21% popusta (puna cijena 229,00 kn) :shock:
Ipak mi se čini da je Muller najjeftiniji, neke kutije su i po 10-20 kn jeftinije nego u TL ili One2Play
:shock: A na to još i poštarina. :/mio-mao prvotno napisa
ako koga zanima u novom muller katalogu sam vidjela da su odredjeni legici na popustu...steta sto nemamo muller u Ri
http://www.mueller.hr/prospekt/conte...spekt_@hr.html