Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Majka asmaticar i dojenje

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Majka asmaticar i dojenje

Prijateljica ima problem, dugogodisnji je asmaticar, vec 16 meseci doji dete i sve je bilo super do sad. Poceli su joj asmaticni napadi i mora primati terapiju, lek se zove aminofilin i naravno kontraindikovan je sa dojenjem. Na pitanje da li postoji neka druga terapija koja moze ici sa dojenjem dobila je odgovor da jednostavno prekine sa dojenjem, u stilu pa dosta je
    Da li mozda nekim slucajem neko zna za neki drugi lek koji bi se mogao koristiti u ovakvim situacijama.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ne znam odgovor, ali baš me zanima ima li alternativa tom lijeku. i meni su se vratili astmatični napadi, za par dana sam kod pulmologa, očekujem terapiju. svakako javim ako postoji lijek uz kojeg se može dojit.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mallena bilo bi super da nesto saznas, njoj su se skoro smejali kad je rekla da doji tako da nije uspela dobiti nikakvu informaciju.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

istina, terapija se ne može uzimati uz dojenje. jedino je dozvljen ventolin u slučaju astmatičnog napadaja. ja sam odbila terapiju jer mislim da je vrijednije dojenje, nego lijekovi koje moram koristit svaki dan, a napadi se ionako ne javljaju tako često da baš ne bi mogla funkcionirat bez njih. to je moj izbor, iako me dr pokušavala uvjerit da je znanstveno dokazano da dojenje nema nikakvog učinka nakon 9 mjeseci djetetova života.
    ali kako rekoh, moj izbor...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •