-
Šalata, dermatologija za djecu- gdje?
Sutra idemo paliti bradavice Janu na rukama na Šalatu, naručeni smo, ali ne znam gdje se to ide od onih zgrada, zna li netko?
-
Osoblje foruma
Kad se sparkiraš negdje u Mesićevoj uđeš na glavni ulaz u krug bolnice i onda prva zgrada desno (nakon, kioska, birtije i sl.). Nadam se da je tako, davno sam bila.
-
Ne parkiram se, idemo odozdo, sa schlosera
-
Osoblje foruma
A onda će ti biti negdje s lijeve strane, ako se ne varam prvo je pedijatrija, a onda ćeš vidjeti putokaz za dermatologiju. Nek' me netko ispravi ako sam fulala.
-
Ak ideš odozdo, stubama, onda, kad prođeš bazene i tenis terene, popneš se nekih desetak štengi i kreneš stazicom lijevo nekih 50-tak m (možda i manje)... doći ćeš pred zgradu, mislim da je to pedijatrija... uđeš unutra, popneš se opet desetak štengi i odmah u prizemlju desno su tzv. "mali zahvati".
Tamo smo mi bili poradi iste stvari u travnju ove godine.
Ako nisi sigurna kamo krenuti, najbolje ti je još provjeriti na porti...
-
-
zelenilo pa zgrada s lijeve strane. nešto od rijetko popunjenih mjesta na tom već pomalo avetinjskom mjestu. no beskrajno ugodne sestre i doktorice. čisto ti dođe nevjerojatno kad ih vidiš nakon sveopće pustoši, nevjerojatno čudnog portira i penjanja po stepenicama koje se čine kao da si u nekoj ratnoj bolnici.
-
dođite nešto ranije, obzirom da ćeš morati izvaditi karton, a svi ga vade na istom mjestu. mi znamo čekati i po 20ak minuta, ako sestra mora negdje otići, ili joj netko dođe nešto reći i slično.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma