Nakon što mi je dijete više puta reklo da prof.stranog jezika viče na njih, kontaktirala sam još par roditelja i stvarno žena viče na djecu i to u situaciji kad dijete nešto nije razumjelo, ne može pročitat s ploče ili jednostavno ju nije čulo. Meni je to potpuno neprihvatljivo ponašanje od strane profesora, da desetogodišnjake dovodi do suza i da je se boje.Već sam obavjestila razrednicu, ali je i dalje situacija ista.Mislim da je razrednici neugodno svoju kolegicu 'dovoditi u red', a i inače je vrlo inertna ako su neki konkretni problemi u pitanju.Inače, moje dijete nema problema s disciplinom, niti ocjenama, nije bio neposlušan ili nekulturan na satu, da bi 'zaslužio' histerično urlanje.Na zadnjem satu su pisali ispit i on nije čuo zadnje pitanje, molio je da ponovi, ona je jednostavno urlala 'kako ona nemam vremena i kako ima minutu da sve napiše!'.Kako bi se vi postavili u takvoj situaciji ? Tražiti razgovor s njom, opet se žaliti razrednici ili joj poslati neko pismo, stvarno ne znam![]()