Citiraj Ora prvotno napisa
(student jednu cijelu školsku godinu sudjeluje na nastavu).
Da, ali samo 1 dan u tjednu (ponedjeljkom). Znam dosta ekipe koja sada završava UF i zbog toga nisu imali ponedjeljkom fakultet. A mi nismo imali ništa slobodno, nego smo nakon faxa trčali na praksu. Ne znam koliko na UF ima sve skupa praxe sati, ali mogu reći koliko sam ja na PMF imao...

Odradio sam sve skupa nekih 160 sati prakse (hospitiranje na mentorovim satovima), održao 8 probnih satova, odslušao tuđih 24 probna sata, održao 4 ispitna sata i odlušao 12 tuđih ispitnih satova. Sve skupa 208 sati. Što je jako puno s obzirom na činjenicu da neki drugi odsjeci na PMF imaju svega 20ak sati prakse (bio, kem...).

Što se tiče pedagoško-psihološko-metodičko-didaktičkih kolegija, evo, nabrojat ću... Psihologija odgoja i obrazovanje, Psihologija učenja i poučavanja matematike, Sociologija odgoja i obrazovanja, Opća pedagogija, Specijalna pedagogija (izborni), Školsko i razredno ozračje, Teorija obrazovnih sustava i školskih reformi, Društveno neprihvatljivo ponašanje, Psihopatologija u djetinjstvu i adolescenciji, Obrazovanje nastavnika u Europi, Didaktika, Metodika nastave matematike 1 & 2, Metodika nastave informatike. Sve skupa 14 kolegija. Sad sam baš gledao kolegije na UF...više manje isti predmeti. Što nije čudno jer su nama sve ove kolegije držali prof sa UF.