na trenutak u našim istisnkim nastojanjima zaboravimo s kime imamo posla - s političarima![]()
njihovu spremnost na lažna obećanja i prevrtljivost nikada neću shvatiti :shock: svi smo ljudi, a tako smo različiti
na trenutak u našim istisnkim nastojanjima zaboravimo s kime imamo posla - s političarima![]()
njihovu spremnost na lažna obećanja i prevrtljivost nikada neću shvatiti :shock: svi smo ljudi, a tako smo različiti
Evo samo da vas obavijestim da sam danas dobila mail od predsjednice(tako je pisalo-od predsjednice) i izvjestila me da je moj mail proslijeđen ministru Milinoviću na razmatranje
A da, tak nam je svima poslala.
To joj tajnica očito ima šprancu po kojoj svima šalje odgovore.
cure, što još možemo napraviti da bi popravili stanje, otvorili ljudima oči da je zakon loš?
osobno, ne želim sad raditi puno pokušaja u HR da mi propadnu oni besplatni, dok se zakon ne promijeni. a promijenit će se....
joj, ma dobila sam i ja taj mail, to je špranca. i na taj sam odgovorila, rekla sam da je šteta što je proslijeđen milinoviću jer to nema puno smisla, da sam se baš pouzdala u nju, kao pametnu ženu - probala sam na tu foru. A to je bilo baš dan nakon prikazivanja famoznih Paralela, pa sam pitala i što kažu na to da svi svjetski stručnjaci demantiraju milinovićeve neistine, kako nakon takve emisije mogu mirno ostati iza svojih gluposti... naravno, ne očekujem ništa. Sve su to debelokošci i kriminalci. Nije ih sram niti kad ih se uhvati u pljački, a kamo li radi donošenja ovog ili onog zakona.
Da i ja sam ga dobila i nisam odoljela da im ne posaljem replypčelica2009 prvotno napisa
jer moje pismo nije bilo upuceno ni tajniku ni ministru nego bas predsjednici.Njima sam vec napisala sto sam imala.
a čega je ona uopće predsjednica :? zar ona nije premijerka ili se možda nada boljoj fotelji-zato sam i naglasila pismo od predsjednice iliti mail
Predsjednica vlade iliti premijerka, isti vrag drugo pakovanje![]()
a dobro je...od silnog straha sam mislila da se namjerava kandidirati za predsjednicu države pa se već tako predstavlja..![]()
usput Ružo ako ti je mobitel blizu nekog odvoda,brzo ga baci tamo jer ne čuješ kad ti zvoni![]()