Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: tlak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno tlak

Zanima me kako podići nizak tlak. Moj tlak je u idealnom slučaju 90/60, ali često i niži i nedavno mi je jedan dr. rekao kako su moji problemi s migrenama i drugim glavoboljama, zujanjem u ušima, vrtoglavicama i sl. povezani s tlakom. E sada rekao je sljedeće: Kavu - ne smijem piti jer mi srce počne brzo tući i svi mišići se tresti satima, jesti slaniju hranu - ne mogu jer dobijem žgaravicu, što više ležati i raditi na ležečki ( pa da ležati ću pod šalterom na poslu, a klijenti neka puze po podu u potrazi za mnom), pa na kraju neka me svi u okolici pošteno živciraju da mi skoći tlak ( ako ne uspijeva skočiti kraj sveki, onda ništa neće upaliti, ipak sam ja 8) . ).

Ima li tko kakov prijedlog, ipak ne želim piti tablete ( ako i postoje kakve), jer mi je tableta ionako dosta kraj migrena.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

piti puno tekućine?!

ja sam mala problema s tlakom dok nisam pila dovoljno tekućine...

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da, piti puno najobičnije vulgaris vode, tako su i meni rekli (iako meni ne smeta tako nizak tlak kao tebi); kava naglo digne, ali na duže staze bolje radi voda

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma za mene nema spasa izgleda. Ja pijem bar 2-3 l tekučine dnevno.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

što manje slatkog ili uopće ne. jedi slanije, ne moraš sad turbo nasolit nego pomalo. ja sam godinama jela neslano i stalno mi je bio nizak tlak skoro kao tvoj. onda sam pocela jest slanije i puno je bolje. vode izgleda da piješ dovoljno, ne vjerujem da ti treba više

baš sam jutros jela jela svekrvine hurmašice i popila oko 0,5 l vode uz njih. nije mi pao tlak,hehe. to je moj trik

za niski tlak nema tableta. probaj radit od vježbbi običnu svijeću to mi je isto pomoglo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •