ČESTITAM DRAGA MARTINA OD SRCA I OVDJE :D :D :D
ČESTITAM DRAGA MARTINA OD SRCA I OVDJE :D :D :D
Hvala puno na čestitkama a dan je zapravo tako krasan kada je osvanula jedna visoka beta - čestitam Martini
Martina, gledala sam ujutro i očekivala tvoje javljanje, ali sam tek sad na svom PC-u, pa evo čeeeeeeeeeeeeeestiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam od srca.
:D :D :D :D
linalena ,čestitam i neka vašu sreću zaokruži bebica što prije![]()
pirica curka je medena![]()
i dora ,taya :D za lijepe vijesti sa uzv![]()
![]()
magi7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan postupak![]()
wewa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Da potpisem sve vibrice!Lambi prvotno napisa
Linalena..izgleda da cemo se obje dugo sjecati ovog dana!....![]()
Wewa...nastavi vlakic!![]()
Ksen..kako si draga, jel si malo bolje?![]()
Puno pusa curke![]()
pirice Lucija je![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima da krenete Martininim stopama
ja sam danas bila na folikulometriji 8 dc, folikuli su ok po 12 mm (nije mi rekao koliko ih je, a obično ih bude 3 komada na klomifenu) ali mi je endometrij tanak 4 mm
kontroal mi je u ponedjeljak i ako se ne podeblja endometrij dovoljno, ništa od AIH-a![]()
sad sam kupila ananas i tražim po forumu šta je još, osim ananasa dobro da podeblja endometrij
znate li gdje mogu naći kolika je poželjna debljina endometrija po danima ciklusa ?
vjestice ocekivala bih da ce ti doktor predloziti npr. Estrofem za zadebljanje endometrija, umjesto da vec unaprijed razmislja o obustavi AIH-a. :? Pa necete valjda tek tako propustiti par lijepih folikula!? Cak i da se endometrij stvarno ne podeblja dovoljno, po mojoj logici najgore sto se moze desiti je da zbog toga ne dodje do implantacije, ali nije mi logicno da se samo zbog toga odgadja postupak. :/
Pogledaj malo o Estrofemu npr. ovdje:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=estrofem
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=estrofem
Pitaj dr. da li bi s tim mogla probati!
Ne znam da li postoji neko pravilo o debljini endometrija po danima ciklusa, ali znam da je za implantaciju pozeljno da bude barem 7.5 mm...
martina :D čestitam i ovdje!!!
vjestice, meni je u dobitnom na 9dc endo bio 4 ili 5 mm, nisam sigurna
dobila estradiol i na dan punkcije, koji je bio 11dc, bio je samo 7,3mm
i eto nama naše curice![]()
cure ,hvala za vibre![]()
moj izjestaj sa prve folikulometrije :7.dc,endic 10mm, lijevo bar 10ak folikula -vodeci 13mm, desno 5 folikula -vodeci12mm.
prva dav dana gonal 225 jednica, tri dana 150 jedinica, a od danas smanjena doza na 112,5 zbog straha od HS...kaze dr da je reakcija vise nego ocekivana ,obzirom na mojih 37 ljetasutra iopet uzv, a uzeli mi i e2 koji iznosi 261 ref.vr. za folik.fazu do 120).
zbog skracenog vremena krvarenja i koagulacije, ranijeg spontanog i tromboze u porodici, poslije punkcije terapija ...
sta vi kazete na sve ovo?![]()
ma ko je vidia spavat dižite se![]()
kavica je gotova![]()
![]()
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude kao jućer
dobro jutro, evo i mene na kavici!
Martina, bolje sam skroz, čak i čujem![]()
svima, a posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Wewu da nastavi niz
![]()
ma ici i dorica kakvo je uranjivanje, hajmo na spavanje
ici hvala na kavici iako se već malo ohladila dok sam ja ustala
ksena super za poboljšanje, uskoro očekujemo potpuni oporavak
a72 kažemo super za sada, samo tako dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
a72, ma to je genijalno! ne znam sto dr veli da je to ocekivano za tvoje godine - to je genijalno za bilo koje godine!
super da ces dobiti terapiju nakon punkcije, a e2 - pa malo je prerano za tumaciti vrijednosti, ali ocito je da su folikulici puni
samo tako i dalje! :D
puse svim curicama, ranoranilicama i spavalicama, ja jos danas na poslu, vikend ce biti ispunjen pakovanjem s pauzama za pikanjei onda put pod tockove ako Bog da
jajnici pikaju, tesko mi je vec sjediti za kompom, pijem bar 2 litra vode pa onda cesce i setam - ugodno s korisnim![]()
puse redom, a najveca nasoj friskoj trudnjaci Martini!![]()
ici prvotno napisa
![]()
ici... hvala na kavici!
Moje prvo budenje bilo jeu 23:45h (otisla spavati u 21h) i onda prva grcenja, zatim kao i u zadnjih par noci ponovno budenje u 3h ujutro, zatim u 6h ujutro i odonda ne spavam...
Nije da se zalim..![]()
![]()
Dobro jutreko drage curice (sve vas potezem za nosice)!!!!!!![]()
![]()
I evo i mojeza vas...
Wewa.. ajt ostavi mi broj moba na pp, tak da budem upucena u tvoju situaciju dok si u Mb! Moze?
I naravno, zelim ti da nastavis slijed ovog divnog jesenskog vlakica!!!!!![]()
![]()
Ksena... draga, ajde super, opet nam cujes! Neka si ti nama bolje!![]()
a72...samo tako dalje!!!!!![]()
![]()
dorice...![]()
Ginger, tikice, taya, Aurora, bublice, vjestice, lambi, magi7, linalena(uzivaj u vasim divnim danima), andream, Jelena i sve druge curice![]()
![]()
ici prvotno napisa
![]()
ici... hvala na kavici!
Moje prvo budenje bilo jeu 23:45h (otisla spavati u 21h) i onda prva grcenja, zatim kao i u zadnjih par noci ponovno budenje u 3h ujutro, zatim u 6h ujutro i odonda ne spavam...
Nije da se zalim..![]()
![]()
Dobro jutreko drage curice (sve vas potezem za nosice)!!!!!!![]()
![]()
I evo i mojeza vas...
Wewa.. ajt ostavi mi broj moba na pp, tak da budem upucena u tvoju situaciju dok si u Mb! Moze?
I naravno, zelim ti da nastavis slijed ovog divnog jesenskog vlakica!!!!!![]()
![]()
Ksena... draga, ajde super, opet nam cujes! Neka si ti nama bolje!![]()
a72...samo tako dalje!!!!!![]()
![]()
dorice...![]()
Ginger, tikice, taya, Aurora, bublice, vjestice, lambi, magi7, linalena(uzivaj u vasim divnim danima), andream, Jelena i sve druge curice![]()
![]()
martina123 :D Ma čestitam od srca!!!
magi7 ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak!
I svima ostalima puno sreće u postupcima i pripremama za iste! Budućim mamama što mirniju i ugodniju trudnoću želim!![]()
joj, wewa, mozda se nisam dobro izrazila, tj. on je rekao da je to puno vise nego sto je mogao i ocekivati, i iznenadjen je tako velikim brojem folikula...vidjecemo kako ce teci dalje...samo da ne bude hs,evo danas sam opet na uzv pa cu javiti. Kako je kod tebe?wewa prvotno napisa
martina , uzivaj curo :D
meni je prvi uzv u pon aBd, tako da jos uvijek ne znam kako ide - istina, osjetim da jajnici bujaju, ovaj lijevi je narocito osjetljiv, em je nesto nize i blize maternici, em je i cista (bila) na njemu. doza je 7 dana po 225 jedinica Gonala. toliko sam ukupno primila u 1. postupku, tad je bilo 9 ispunktiranih...a72 prvotno napisa
pijem Beyong Gingko od KAL-a za endometrij, nadam se lijepoj brojcici, da mi bude i dvocifrena ako Bog da
vibrrrrrrrrrrrrrrrram za super nalaz i danas!![]()
martina123, čestitke i ovdje!!! :D :D :D
ksena28, evo jedan prigodni:![]()
a72, meni ovo zvuči i više nego dobro!
i dora :D za naprednu i aktivnu bebu!
Mi smo danas obavili ogtt na VV i mogu vam reći da mi se srce stegnulo kad sam vidjela sablasno pustu čekaonicu. Ali neće ni to dugo!![]()
nemoj da ja krenem, rastjerat ću cijeli forumPandora Aura Monroe prvotno napisa
![]()
![]()
evo me sa pregleda, vodeci su na oba po 13 i 14mm, endic kao pusica, a za e2 je rekao da je ok i ne ukazuje na mogucu hs.
od danas uz gonal 112,5 jedinica, ukljucujem i cetrotide 0,25 ,i tako do nedelje ujutru ,prekosutra ,kad opet imam uzv i mogucu stopericu.
cure tako sam uzbudjena oko svega, prvi mi je postupak pa me razumijete, a cekam ga vec godinama...![]()
ksena, daj ti nama pjevaj, kad mozemo podnijeti ministra, mozemo se i tvom pjevanju radovati!![]()
a72 - samo naprijed, super to ide! :D
a72, wewa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora* hvala na info, ako ništa da znam za ubuduće
sad nisam stigla ni do dr da vidim za estrofem (iskreno tek ću sad imati vremenea da pročitam linkove koje si mi dala) a on mi nije spomenuo juče, samo je rekao da je zasad tanak, ali očekuje da će se podebljati
ja sam se zasad bacila na prirodne pripravke - svježi ananas, a cveklu nisam našla svježu, ali sam našla neki organski sok od cvekle
a ništa, sad čekam ponedjeljak da vidim šta i kako dalje (još sam čula da je kod nas nestašica spermwasha, pa sam zvala apoteke u gradu, i u jednoj su mi naručili i odmah je stigao, pa sam ga maloprije kupila, ma sve je uz neku frku i panikuto mi je ipak prvi postupak, a dugo sam ga čekala, a nikako da krene kako treba)
PAM pa ipak si to bila ti .... nisam bila sigurna.... ja sam čekaka mm-a on je vadio krv i jelte, ostalo ...Pandora Aura Monroe prvotno napisa
...sad mi je baš žao ....
svima
pratim vas sve iz prikrajka jer sam u totalnom nedostatku vremena.
još jednom :D za martinu123
Kuhami svima dobro jutro!
Nije me bilo nekoliko dana i baš se radujem što me dočekala jedna prekrasna vijest.
Martina, čestitam!!! :D :D :D
Cure![]()
vikki hvala na kavici,paše trudnici ne spavalici
wewa ,magi7,vještica ,a72~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~šaljem trudničke vibrice
Potpisujem našu dragu trudnicu i dodajem punooooooooo za nju, njezinu bebicu i za našu vikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Lambi prvotno napisa
![]()
Cure hvala za trudnicke ,i one "koje ce to ubrzo biti " vibre![]()
i ja bih malo pozeljela srecu magi7, vjestici (da se endic sred)i,wewi, Aurori ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i svim ostalim curama![]()
vikki, hvala na finoj jutarnjoj...paše...še pa še...
a72, Bebel, Lambi![]()
Kolektivne ~~~~~~~~svima!
vikki...vikki prvotno napisa
Hvala ti i na cestitkama i na kavici!!!!!!!!
Da, nekome tko vec nocima ne spava ova virtualna kavica bas pase, mmmmm!!!!!!!!![]()
![]()
Dobro jutreko drage i svima vam zelim ugodan vikend!![]()
I ja se pridruzujem kolektivnim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!![]()
A eto i posebne:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za wewu u ponedeljak
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za magi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Aurori
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vjestici...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i eto, da moja beta u ponedeljak pokaze da nisu zamijenili sa nekim onu prvu...
vikki hvala na kavici toploj mirišljavoj (često te se sjetim onako zgodne i preplanule u haljini look-a "femme fatale")
cure![]()
svima koji išta rade pa makar to bilo i hopa cupa u krevetu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Cure, od danas sam macka majka, spasila sam jedna mala minijaturna maca koja je tek progledala...ne znam gdje mu je mama...molim vibrice da prezivi...
marti_sk za tvoje malo mače ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i da nam uskoro i ti budeš mama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marti_sk,za maca mamu i ~~~~~za mačića i još ~~~~~za tvoje pripreme
![]()
za marti_sk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za njenu macu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Za marti i macu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
marti_sk za tvoju bebu macu:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marti_sk vježbaj nije lako .....
Ako ne jede javi na pp ili mail. Znam neke koji su bile mama pas za 11 malih starih tek 2 dana....
bili smo kod veterinara, kaze sanse mu se 50:50, ali ja mislim da ce biti super...rekao mi je da mu dam kozje mleko + zumanac od jaje i malo suncokretovo ulje i da mu dam to da jede jer je najblize do mlijeko koje dobija od svoje mame i malena je papila i sve je super...jedino me brine moj veliki macak koji bas nije odusevljen i cudno je gleda...nadam se daje nece pojesti :/
marti_sk neka se što prije navikne na mačića jer ćeš im ti donijeti i jedan slatki smotuljak.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju najljepšu jesen![]()
marti![]()
Naša je maca nedavno nestala, nakon što je sedam godina provela kod nas (odnosno MM-a, ja sam tek godinu dana s njom), a isto je tako dolutala izgladnjela i bolesna. Čini mi se da MM teže to podnosi nego da mu ja nestanem 8)
Bebel![]()