~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
matina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
Znam da se brines, ali da je nesto strasno pa zvali bi te odmah a ne da se ceka subota,mislim da ce biti sve ok. Jos si na utricima?
Naša priča je bila slična, i Sunčica je trebala imati bracu ili seku blizanca. Samo ja nisam imala sukrvicu nego ručnik natopljen krvlju, ali sve je bilo u redu. I ta naša mala mrvica upravo sad dok tipkam s tatom izmišljava priče o osvajanju pećina...
![]()
Nadam se da je nešto bezazleno i da će brzo prestati.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure su vec sve rekle,a ja saljem tisucu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrog borca![]()
To ti pucaju kapilare uslijed bure hormona ili tako neko objašnjenje, ako se dobro sjećam, ne brini, to nije ništa. Mislim, ne brini, ali ipak, ne brini
![]()
Jesam, jesam, 4x2 Utrogestana (to je zbog ove druge bebice, a ja imam samo jedan jajnik itd, itd...)a72 prvotno napisa
Cure moje neizmjerno vam puno HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Martina, ja sam danas punih 19 tjedana i svakih par dana gubim živce zbog laganog krvarenja, a bebica je dobro i rita se. I nema baš puno veze mirujem li ili ne, svejedno curka. Polako počinjem ignorirati, očito je to "normalno".
Zato, ne brigaj, dokle god nemaš jakih bolova sve je 5![]()
Sretno sutra![]()
Martina123 pregršt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tebe i bebicu
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i vjerujem da je sve u redu. ja sam isto u početku imala mala krvarenja i brljavljenja i na kraju je sve bilo dobro(kod mene se događalo zbog male ranice koju vučem godinama pa je malo "podivljala" od hormona)
martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sigurno je sve OK
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
ja sam imala prave izljeve čiste svježe krvi, ali kod mene je razlog bio hematom
Za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
martina123, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
I moja kolegica imala sukrvicu, ali joj zbog suvise stajanja pukao neki kapilar na posteljici i sada prije 4 mjeseca rodila divnog večlikog sina.....
![]()
Imamo zdravoga deckica, imamo sliku lulaca!!!!!!!!!!! :srca :mali
Veliki sam 53mm i 63grama tezak....
Sukrvica je bila zbog ovog drugog....
Svermir, svemir covjece!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D![]()
![]()
![]()
Martina, ovo je sjajna vijest. Neka bebica i dalje tako lijepo raste! Sretno!![]()
![]()
Bravo Marta, cestitam jos jednom :D :D :D
Čestitam od srca :D![]()
martina123 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baš si me nasmijala i razveselila. Razmišljam koliko je to 53 mm, stao bi na dlan. Pa to je pravi čovjek! Neka samo lijepo raste u tvojoj buši, sunce naše![]()
prekrasne vijesti :D :D :D , sretno i dalje![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D za malog dečkića.
Puno![]()
![]()
![]()
za mamicu.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA vidim kovrce!!! To je stvarno ispunjenje sna![]()
kovrdzavi bebolinac!!!
bravo!!!!
:D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
![]()
:D![]()
Odlične vijesti.Čestitam od srca.Pusa svima