:D :D :D za malog dečka koji lijepo napreduje!
Jelena prvotno napisa
![]()
ma i ja ostadoh u soku, al to ti moj doc (P.) ima onaj svemirski uzv za prenatalnu dijagnostiku i ak se dobro pokaze, moze cak tako rano pogoditi spol... Pa morala sam odmah reci i vama!!!!!!!!
![]()
Ponosna mama...![]()
Hvala vam od sveg srca cure!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Evo, samo da znate... Sutra ponovno uzv, jedva cekam! Javim vam rezultate! :D![]()
Sretno![]()
Sve je u redu, Ivan raste kao gljiva! Vidjeli smo kako je stavio palac u usta, kako guta vodu, kako je dignuo rukicu, kako se okrece... Ma divota!!!!!!!!!!:D
Mi smo jucer bili 16+4, a Ivan je vejiki kao 17+1.
I evo mjera:
BDP: 37mm (omjer glavice)
HC: 118mm (to je koliko je dugacki macak)
AC: 125mm
FL: 24,5mm
HL: 22mm
TT: 192gr
:D
ameeeeeee supejjjj![]()
![]()
Krivo sam napisala, misek je vejiki 18cm! :Dmartina123 prvotno napisa
:D
Ma stavila bih ja jos smajlica, zasluzila si, no znam da moderatorice ne vole, pa evo jednoga ali vrijednoga!
Ni jedna rijec,ni jedno slovo nece umanjiti osjecaj tuge i boli koju sada nosite u sebi.Tisucu je pitanja ,a ni jedan odgovor zasto bas meni i zasto bas moje dijete
Kada roditelji ostanu bez djeteta, za njih nema naziva jer kada je nesto tako strasno, rijec koja bi to opisala ne postoji...
Nebo je bogatije za jednog sjaj...nog anđela...naka čuva svoje roditelje i da im da snage da izdrže ovu tugu i bol...![]()
Jako mi je žao....
martina žao mi je ...ostala sam bez teksta....
laky je savšeno napisala moje osječaje... i želim ti da se što prije oporaviš i da skupiš snagu da preboliš ove teške dane
Sta reci...jos ne mogu vjerovati....jako, jako sam tuzna
Martina draga, budi hrabra![]()
martina, sve ove dane mislimo na vas![]()
tako mi je žao![]()
draga Martina...
![]()