Martina, Č E S T I T A M ! ! !
![]()
:D :D :D
Mazi bušu i uživaj
Samo da znaš, i mene si uspjela rasplakati.
Martina, Č E S T I T A M ! ! !
![]()
:D :D :D
Mazi bušu i uživaj
Samo da znaš, i mene si uspjela rasplakati.
Tako je i moja soc. ginićka komentirala moju 1. ß, koja je, btw, na 14. dp ET bila 95 IU/l.... tad sam se grozno osjećala zbog tih njenih riječi....pogotovo što sam znala da nije u pravu.martina123 prvotno napisa
A danas samo na to mogu reći: hihihi....![]()
Čestitam još jednom, od!
martina123, pa kako i ne bi bila bez riječi, Č E S T I T A M :D :D :D i veselim se s tobom :D
:D:D
:D
![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uživaj u svakom trenutku ovog blaženog stanja.
Nek 9 mjeseci prođe za tren i nek sreća s![]()
traje vječno.
![]()
Čestitam Martina - ja sam tek na početku i ovakve pozitivne priče su mi od životnog interesa, iako pol toga kaj pričate niš ne razumijem
kak sam bila samo znatiželjna kad sam vidla da je naziv neke teme broj, pitala se kaj je to, a ono beta ogromna
ako se ne varam kada sam se prvi put tu javila taman si počela odbrojavanje - rasplakala si me ali pozitivno
draga sve najbolje
Draga Martina,
Mene vjerojatno ne znaš jer sam nova na forumu, ali sam ga prije registracije mjesecima škicala i, između ostalog, pratila i tvoju priču. I cijelo to vrijeme tvojih priprema za Mb, a pogotovo nakon članka u novinama, nešto mi je govorilo: "Ovoj curi će taj Maribor biti dobitni!"
I sad mi je neizmjerno drago zbog tebe što je stvarno tako i ispalo! Čestitam od srca!!!!
![]()
Čestitaaaaaaaam. jako mi je drago da je opet krenuo ukrcaj u jesenjski vlakić.
Sigurno su![]()
![]()
Veliki![]()
![]()
:D :D :D ČESTITAM OD SRCA ,predivno ,veselim se sa vama![]()
![]()
![]()
Super!!! :D Cestitam od srca! I meni mirisi na dvojceke, to je skolska duplicarska beta![]()
divotica, kako je lijepo pocela jesen, malo svjetla u ovom mraku :D :D :D :D
:D :D :D Draga Martina čestitam ti od sveg srca, ja sam jedna tvoja suborka kada si bila u Petrovoj (ti aspiracija, ja transfer)!!!
![]()
![]()
![]()
ČESTITAM od![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
sjajne vijesti :D :D super brojke :D :D :D
draga martina uživaj
(ajme čitav forum poskakuje, a ja cupkam po gradu)
Da da draga moja, martina nam je sada pravo nadahnuće. Sada je redu naša wewa i svimJelena prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju za njen postupak u Mariboru.
martina123,
kakva carobna brojka :D ,odcestitke i da sve bude u najboljem redu
![]()
to nam je trebalo ovih dana :D
Još jedna "stara" postaje mama...![]()
martina, kako li si ssamo sretna, živi sada svoj san!
Ups they did it again (mislim na mariborsku ekipu) Martinice, jucer kada si svoju betu na forumu objavila cak se i u Grazu zemlja tresla od sretnih skakutanja. Draga pokusaj se nekako opustiti, uzivaj u trudnoci, uskoro ces imati pune ruke posla i neces vise imati toliko vremena za svrljanje po forumima
Cestitam i uzivajte u svojoj sreci
![]()
martina 123 ČESTITAM!!!!!! :D :D :D
Ma da znaš da stalno mislim na tebe, od kad sam vidjela ovaj topic jučer... I da samo znaš kako bih te rado sada zagrlila... a suza bi bilo više nego zadnji puta kad smo se grlile... Ajme... kako sam sretna! Konačno Happy Day! :D![]()
![]()
PS. A tvoja socijalna ginicka je isla na isti faks kao vrlog nam ministra Milinovica![]()
čarobna brojčica :D :D :D
čestitam,imala ja neki osječaj da je to to![]()
Vidjet cemo se mi, vidjet! Sva ekipa iz Petrove!Shanti prvotno napisa
![]()
![]()
ovo je prekrasna beta!!!!! prekrasna!!!!
![]()
Curke (one koje mislite da ih nosim![]()
) mi mozete dati neki link sa beticama po danima?
Negdje citam da je to izvrsna beta za jednoplodnu trudnocu, a opet znam rezultate curki u 11dc-u poslje ET-a i rezultati su manji sto bi moglo znaciti da ih je![]()
...
Evo ti mog slučaja - beta 10 dpt, računajući transfer kao nulti, bila je 167 i već su na to komentirali da su možda blizići, i trudnoća je bila počela kao blizanačka, ali jedan je bio blighted ovum, tj. prazna gestacijska vrećica. Računaš negdje da bi 14 dpt, računajući transfer kao nulti, blizanačka trudnoća trebala imat betu oko 1000. To su ti sve gruba pravila, može još izać i ovako i onako, ali da miriše na dvojke - miriše.
I ja sam kao Ina imala početnu blizanačku T, 13 dpt beta 707, nakon 2 dana čak 1800. Dr je na prvom UZV samo rekao "I? KOliko ih vidite na ekranu? Na žalost ustanovljen je ubrzo vanishing twin, odnosno samo se jedan plod održao (drugo srčeko nije niti prokucalo).
Mislim da je najbolje da se ne opterećuješ trenutno s tim, vibram da se beta sada samo lijepo pravilno dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~
a da ti je i ja nadovežem
moja prijateljica je 11 dan isto radila betu i bila joj je skoro 300
blizanci su
nije se odmah pravilno poduplala zbog coragona pa se ne brini ako i ne bude točno dupla kasnije joj je treća ß skočila u nebesa :D i sve je bilo ok
sad je saznala da ima i curu i dečka
samo neka se mrvice ili mrvica primi čvrsto![]()
![]()