martina, i meni je zao za bebicu koja je otisla, i sad iz sve snage vibramo za ovu drugu da vam donese radost u zivot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
martina, i meni je zao za bebicu koja je otisla, i sad iz sve snage vibramo za ovu drugu da vam donese radost u zivot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
martina za tvoju hrabru mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za drugu bebicu
![]()
zao mi je malog, ali velika pusa velikom bebacu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ :D :D :D :D :D :D :D
Žao mi je martinice na mrvici koja nije uspjela,ali sada samo hrabro naprijed i čuvaj i pazi ovu drugu koja lijepo napreduje![]()
![]()
Martina, žao mi je za drugu bebicu ................... ali ovih 17 mm je tako malo a opet tako veliko!!! Čuvaj mrvu i sebe, i uživaj u ostatku trudnoće!!!!!!![]()
![]()
martina žao mi je za drugu bebicu ali misli na mrvicu koja raste u tebi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Martina, grlim te iz daleka i želim ti, svim srcem, nastavak trudnoće sa prekrasnim vijestima o ovoj bebici koja je već 17 mm velika
![]()
žao mi je zbog malog srčeka![]()
no vibram za mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Martina, bice sve ok aBd![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Martina, hvala Bogu nek je druga bebica ok![]()
![]()
![]()
žao mi je zbog mrvice i radujem se zbog druge što je već narasla tako velika![]()
Hvala vam curke!![]()
![]()
Bila sam tuzna, ali sada je ok, mazim busicu i ovom mom borcu dajem snage i ljubavi koliko god mogu, neka izdrzi uz svoju mamicu, a i malecki ima (kako mi je netko vec napisao) sada svog malog andela cuvara!
![]()
![]()
Martina drži se, tako valjda mora biti, težak je put koji prolazimo, ali poslje kiše uvijek dolazi sunce, pa će ti i ostatak trudnoće proteći ok, sigurna sam.
AJMEEEE....KASNIM ZNAM...ALI ČESTITAAAMMM... :D :D :D :D
-VIDITE DA SE NE TREBA PREDAVATI-![]()
martina123 za najvažnijih 17mm![]()
Pa tvoja mrvica je već toliko velika :D
Žao mi je zbog bebice, ali čuvaj sad drugu i sve če biti ok![]()
Martinice, manja bebica andjeo cuvar ce cijelu trudnocu cuvati bracu ili seku. Koncentriraj se na malu veliku mrvicu u svojoj busi, ona (ili on) treba nasmijanu, sretnu i uravnotezenu mamu![]()
Meni, molim vas, zavibrajte malo, naime nejdem na uzv 7.11. vec sad ovaj vikend (31.10.) jer vec dva dana imam sukrvicu pa mirujem.
Idem vidjeti o cemu se radi...![]()
Martina samo polako, bilo je na forumu puno puno trudnica sa sukrvicom koje su rodile prekrasne i zdrave bebe![]()
Martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu i malog bebača![]()
Martina sigurno nije ništa, možda je to zbog druge bebice koja se nije primila.![]()
Martina~~~~~~~~~~~~~~~ .Samo polako i smireno,bit će to sve u redu!![]()
ne brini, sigurno je sve ok![]()
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!![]()
vjerujem da će sve biti u redu!![]()
Martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja sam imala krvarenja, i sve je bilo u redu.
~~~~~~~~~~~~ da sve bude isto u redu.
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sigurno nije ništa; miruj. Puno puta sam čula da trudnice imaju sukrvicu.
![]()
![]()
![]()
Martina žao mi je zbog bebice ali iz sveg srca vibram da je s ovom drugom sve OK![]()
Martina![]()
Martina,ma naravno da će sve biti u redu.Mala mrvica je već dokazala da je borac![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tebe i tvoju bebicu. Samo ti miruj i sve će biti ok![]()
Vjerujem da je sve u redu, sukrvica nije tako rijetka u ranoj trudnoći![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Dogadja se, i kod mene je bilo sukrvice u dva navrata, doduse samo par kapljica. Doktor preporucio mirovanje i uopce nije izgledao zabrinut jer se to izgleda cesto dogadja, a moze biti cak i iz mokracnog mjehura.
![]()