:D :D :D
26.9![]()
Čekamo i mi! ~~~~~~~~~~~~~~~~martina123 prvotno napisa
![]()
![]()
za 26.09.~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Kako je to lijepo čitati, čestitam i jako sam sretna zbog tebe a i sigurna da će nama svima također betica rati i rasti
vikki prvotno napisa
aaaaaa, prekrasno![]()
![]()
svu srecu ovog svijeta ti zelom![]()
![]()
CESTITAM!!!!!!!!1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
martina123 prvotno napisa
![]()
uh sjećam se tog nestrpljenja da čujemo srčekomartina123 prvotno napisa
![]()
sada ćeš stalno nešto iščekivati,mazi bušu![]()
MIJA 32 prvotno napisa
...
Joj, jedva cekam cuti, vidjeti to
odmah ispod mog....
Čestitam Martina :D :D Kad prvi put čuješ to malo, ma vidjet ćeš, osjećaj je nevjerojatan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sve će biti dobro![]()
Nakon što me dugo nije bilo vidim ovakove krasne vijesti!! Od srca čestitam Martina.![]()
Samo da znaš da sam pregledavala sve postove i dok sam došla do kraja oči su mi pune suza. Sretno sutra i želim da čuješ![]()
![]()
![]()
Martina,sretno sutra na uzv-u.Vidjet ćeš,neopisiv je osjećaj vidjeti taj maleni "žmigavac" kako treperi!![]()
Prilog je bio odličan,dirljiv,topla priča o putu do uspjeha! Sretno draga!Školski do kraja!
nije me dugo bilo ali ovakvu vijest odista volim vidjeti![]()
svaki put kada pročitam na ovom PDF-u novu bebicu... usta mi se razvuku u veeeeeeeliki osmjeh.....
neka ti je sa srećom. želim ti predivnu, ugodnu i školsku trudnoću i na kraju predivnu bebicu u koju ćeš se na prvi pogled zaljubiti![]()
sretno i čestitam![]()
Cesititam ti od srca i zelim da sve prodje kao san do najljepseg susreta s kojim pocinje novi i drugaciji zivot
![]()
Lijepo te je bilo vidjeti danas na TV kako blistas od srece![]()
Draga PUPO, sretno danas na UZV i da se rastopite od sreće kad vidite svoju mrvicu na ekranu![]()
![]()
draga martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se oduševiš kao nikad dosad!!!!!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Da, imamo jedno vece srceko i jedno manje, za manju ribicu cemo znati za dva tjedna jel uspjela sustici svoju bracu ili seku, i dal ce ih ostati 2 srceka kao danas ili jedno!!!!!!;0)
![]()
![]()
![]()
![]()
:D :D :D
...Nevjerovatno, doc mi je rekao da se ova druga blastica jednostavno implatirala (nidacija) jednostavno kasnije, oko 5 dana kasnije....martina123 prvotno napisa
:D :D :D :D :D :D
Od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ostanu![]()
![]()
Sjećam se svog prvog uzv-a. Jednostavno sam bila sigurna da će sve biti u redu i da će srčeko kucati! Želim ti još puno takvih lijepih osjećaja kroz slijedećih devet mjeseci!![]()
![]()
Prekrasno, :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Draga Martina, čestitam na prekrsnim vijestima! :D :D :D
Super si izgledala u petak na TV, samo sam kratko stigla pogledati emisiju, ali u odličnom trenutku!
super vijest :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~drugo![]()
![]()
![]()
super vijesti :D :D :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugo.