Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Fissler/Kuchenprofi/ Berghoff suđe

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Fissler/Kuchenprofi/ Berghoff suđe

Gledala sam komplet od 4 kom ovog suđa od alu-gusa.
    Zanimaju vaša iskustva. Kakav je Fissler?

Wok od Kuchenprofija sam isto gledala u dućanu, pa ako netko ima, isto me zanima kako ste zadovoljni.

Kuham svaki dan i bitno mi je da su lonci kvalitetni.

S Berghoffovim nisam zadovoljna (sve ručke su se raspale kao i svi termostati na poklopcima) Lonce inače perem ručno! Možda je ovo Berghoff bilo 3 puta u perilici u 6 godina korištenja, iako je deklarirano da se može prati strojno, očito je da ne. Usprkos životnom jamstvu kod zastupnika nisam ništa rješila, jer nemam račun, samo taj certifikat o jamstvu. Namjeravam još izravno Belgijancima poslati mail, no o tom po tom.

Moram kupiti novo suđe, pa mi trebaju informacije tj. iskustva korisnika.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja imam ovaj kuchenprofi wok.

mm samo u tome kuha. zaista je izvrstan, najbolji komad suđa kojeg imamo doma. velik je pa se u njemu može bez problema skuhati ručak za cijelu (proširenu) obitelj i ponekog susjeda 8)

baš to što je velik mu je i mana jer kad je on na kuhalu teško da možeš koristiti kuhala oko njega (zauzme 1 i pol mjesto). Mi imamo ono neko kuhalo za wok, koje je široko i ima plamen u dva reda...Ali ipak, s obzirom na oblik, zauzima puno mjesta

jedina prava mana, što se mene tiče, je njegova težina. težak je ko pas. :shock:

ali stvarno odlično drži toplinu, i na najmanjem kuhalu s najslabijom vatrom možeš sve skuhati

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja imam berghoff set noževa, ne bih to više kupila, preskupo za ono što nude.
    Fissler, e to je druga priča, moji su već više od 6 godina u svakodnevnom pogonu i to u perilici i još su super. S vremnena na vrijeme ih ispoliram onim DM sredstvom za lonce i opet su kao novi.
    Opet bih kupila fissler, stvarno vrijedi svake kune

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja imam sada za indukciju isto fissler meni je skroz o.k.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja imam ovo
    http://www.silit.com/
    i prezadovoljna sam.
    jako je kvalitetno, antialergijsko, sve ide i u pećnicu.
    nabavila sam ga vani, ali koliko znam ima u lesnini.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Usprkos životnom jamstvu kod zastupnika nisam ništa rješila, jer nemam račun, samo taj certifikat o jamstvu. Namjeravam još izravno Belgijancima poslati mail, no o tom po tom.
    pa objasni im da nisu dali životno jamstvo na račun, nego na posuđe. a posuđe nisi krivotvorila. il je njihovo - ili nije njihovo.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ove lemon green, valjda će se sad vidjet
    http://www.silit.de/toepfe/fresh-colours--lemon-green_1129.html?sid={51A6622D-1623-4682-ABA8-0861EB1E7558}

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi imamo ove fisslerove i od gusa i one obične, čak imamo i Fisslerov pretis lonac. Stalno su u upotrebi, sve 5.
    Imamo i jedan Berghoff, ali taj se rijetko koristi jer je stvarno veliki. Međutim, materijal tog Bergoffovog mi se u usporedbi sa Fisslerovim čini kao najgori kineski.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi sve kuhamo u Fisslerovom posuđu, evo 3 godine je u pogonu, a i dalje kao novo. Skupo, ali vrijedi svake kune.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •