Pokazuje rezultate 1 do 50 od 167

Tema: Perilica/sušilica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam na sto muka. MD je rekao da ne dolazi u obzir opcija koju koristi annie s dosušivanjem na rešetki. jer šta će nam sušilica ako opet imamo rešetke.
    više ni ne znam ima li smisla kupovati sušilicu, a baš sam joj se veselila
    ima!
    sušlica bilo kombinira ili samostojeća je velika pomoć pogotovo kad se ima djecu, a pogotovu malu, zanemari ovo više speglano manje speglano, više zgužvano, manje zgužvano, kod svake sušilice je najbolje kad se veš prije sušenja samo malo protreska i sve ok, ove mucice i to ne znam o čemu se radi ali kod mene u njemačkoj, kod moje mame u zagrebu toga nema kod naših candy kombiniranih, čistimo gumu i to je sve, a ja sam inače turbo osjetljiva na bilo kakve mucice, dlakice, felkice po robi, ne toga nema.

odi si pogledat kako si i odlučila kod šogora pa nek ti on još na licu mjesta objasni sve kaj te zanima i pokaže.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    ima!
    sušlica bilo kombinira ili samostojeća je velika pomoć pogotovo kad se ima djecu, a pogotovu malu, zanemari ovo više speglano manje speglano, više zgužvano, manje zgužvano, kod svake sušilice je najbolje kad se veš prije sušenja samo malo protreska i sve ok, ove mucice i to ne znam o čemu se radi ali kod mene u njemačkoj, kod moje mame u zagrebu toga nema kod naših candy kombiniranih, čistimo gumu i to je sve, a ja sam inače turbo osjetljiva na bilo kakve mucice, dlakice, felkice po robi, ne toga nema.

odi si pogledat kako si i odlučila kod šogora pa nek ti on još na licu mjesta objasni sve kaj te zanima i pokaže.
    nažalost, ništa od objašnjavanja jer je on ne koristi. kad ju je tek dobio je par puta koristio i onda zaključio da mu je to ne odgovara. Pretpostavljam da si nije dao truda pronjuškati po uputama. ali zato ću ja prvo sjesti i proučiti upute. možda pomogne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •