Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Jesu li kome ukrali auto?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Jesu li kome ukrali auto?

Hm, za ne vjerovati. Došla mi je mama iz Opatije, parkirala Golfa ispred moje kuće, vrlo prometna ulica i u prošlu nedjelju popodne (usred bijela dana) ode auto. Naravno, prijavili smo policiji, ali to je već u dijelovima vjerojatno negdje.
    Ima li još takvih nesretnika i da li su ga ikome našli?

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni prije 2 godine ispali ključevi kraj Golfa,ujutro dođem auta nema,zvali policiju. Provozali se sa policajcem u civilu po kvartu - ništa, otišli do pauka u strojarskoj da provjeri za svaki slučaj - kad ono auto parkiran na onom parkingu (kod one zgrade u strojarskoj) pokraj pauk službe. Propisno parkiran, zaključan, sve 5. Policija dva dana bila u sačekuši...i happy end. ... Dečki su bili super, digli sve živo na noge jer su navodno dva tri tjedna prije zbajbukirali ekipu koja je krala golfove i svu opremu za provaljivanje ali im je par likova uspjelo zdimiti, pa su mislili da se pojavio netko novi...Valjda su to sad oni izašli iz bukse pa sad krenuli ...a i policajac nam je pričao da ta ekipa mazne par auti, onda imaju love, odu na more preko ljeta i sve potroše pa kad se vrate opet na posla...
    Nadam se da ćete pronaći auto

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme... :shock:

mom bratiću su iz gundulićeve maznuli bmw... onaj dio do ilice, prometan... nikad našli.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

He, he... kad vozi Golfa.

Zločesta sam malo, šalim se, naravno!
    Nažalost, koliko sam čula s raznih strana, šanse da ga nađu su mizerne. :/

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Htjedoh reći: šanse da ukradeni auto bude pronađen i vraćen vlasniku.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

...nisu mi ukrali, al su ga vozali par mjeseci u razmacima od tjedan dana i uvijek bi ga drugačije sparkali ili ostavili vrata otključana, ili radio upaljen...dok im nije dosadilo. Već sam počela misliti da sam luda i da ne znam kak sam auto ostavila i onda jednu nedjelju navečer sparkam se ispred kafića i pijem kavu. Izađem za 20-ak min ispratiti frendicu a ono...auta nema.

Zvala sam pauk službu...niš, zovem frenda da se možda netko ne zeka na moj račun i smije iza ćoška...niš...

I tak sjednem nazad i sva u panici ono...ukrali mi auto, kaj sad i svi se zapričali oko toga, nitko više ne gleda van..

Za neko vrijeme ja izađem opet van pokazati škvadri...ali pogledajte, tuuu sam ga ostavila i auto stoji na svom mjestu. Da nisam imala svjedoke, ko bi mi vjerovao
    U tom trenutku ni sama sebi nisam vjerovala

Uglavnom, više se nije ponovilo.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

MM-u, tadašnjem dečku, ukrali su golfa u Zg-u kad je za studentskih dana došao k meni na vikend...

Da stvar bude bolja, auto je bio ulickan, skockan, jer ga je sljedeći dan trebao ić prodavat na Jakuševac.

Naravno, nikada ni traga ni glasa.

Sretno!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma ovo je još i dobra stvar za ukrasti, ali nećete vjerovati što se meni dogodilo. Prošli četvrtak sam donjela kući jednodnevne piliće, lijepo ih smjestila u kutiju ( 2 m2), zatvorila prva vrata( kutija je u kotcu u dvorištu s dva psa), na njih navalila bačvu s kukuruzom, zatvorila i mala vrata koja imaju zasun te otišla spavati. Sutra nađem praznu kutiju s podignutim poklopcem ( nije mogla životinja jer je u pitanju daska od 2m dužine i cca 30 cm širine, a bila je pomaknuta baš , a ne samo odgurnuta s jedne strane) bez ijednog pilića. Svih 96 kom koliko ih je bilo je nestalo. Psi se nisu javili ni ova ih boxa koja inaće laje i na moju sveki i baku koja žive s nama, ni ova koja luta dvorištem. I sada si ti misli ( a još d mi je znati tko si je pomogao s jednodnevnim pilićima koje treba hraniti još bar 2mj da budu oko 2-3 kg).
    Sada definitivno znam da je kriza kada se kradu i takve stvari, a još ni ne možeš nazvati policiju i reći kako su ti ukrali piliće. Smijali bi mi se i još mislili da ih zafrkavam.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ukrali su mom bratiću, Golfa i to ispred Klaićeve bolnice, dok je bio s djetetom na pretragama.
    No, njegova je situacija bila specifična jer je bio pripadnik spec. jedinice, pa je povukao sve veze i ne veze koje je mogao i nakon nekog vremna dobio dojavu da je auto u BiH. Lijepo se odvezao tamo, našao tipa, rekao mu "ljubazno" što ga ide i što bi ga još moglo snaći i lijepo dovezao svoj auto doma. 8)

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Meni su proslo leto ukrali Megana ispred zgrade.
    Uvece parkirala,ujutro-neeeemaaaa
    Uredno prijavili,nikad nasli
    Jedina sreca pa je skoro sve pokrilo Kasko osiguranje....
    Ali,taj osecaj....
    Nikada ga nisam prezalila...

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Znam jedne slavonce koji su došli rodbini u ZG i parkirali navečer pred zgradu golfa, ujutro ga više nije bilo pred zgradom.
    Izgleda da su golfovi na cijeni kod lopuža.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, kaže policajac da najviše kradu Golfove i Audije i da njih 90% završi u Bih, u, jel'te, paramparčad.....Ili,ako je neki jako dobar auto znaju zvati za otkupninu....

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da,VW,Audi,BMW...
    Kod nas su od skora poceli krasti Renaulte
    A mi bas kupili doticni jer "ne kradu".... ...i....eto...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    Izgleda da su golfovi na cijeni kod lopuža.
    nije da su na cijeni nego je lako provaliti u njih
    zato se zna dogodit i to da ih djeca ukradu, provozaju se vikendom i ostave bilo gdje, kad im nestane benzina
    tko bi pratio sva ta parkirana auta po gradu, jedino da imas srecu pa ti stigne kazna za parkiranje

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mom bratu ukrali golfa ali su ih ulovili i auto je nađen :D

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    nije da lupam
    imali smo nekoliko godina golfa dvojku, do lani
    s njim nije frka kad ti ostane kljuc unutra, ne trebas zvat bravara, sam udjes
    sam svoj majstor
    necu pisat kako, nije u skladu s pravilima foruma

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da, ukrali su nama davno, jedna jedina noc da nije bio u garazi jer nam je dosla rodbina iz Austrije pa da nas ne cekaju..ujutro ga nije bilo...nadjen je u djelovima, tko zna gdje...sve u svemu, od tada je (novi) auto uvijek bio u garazi.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nije da lupam
    imali smo nekoliko godina golfa dvojku, do lani
    s njim nije frka kad ti ostane kljuc unutra, ne trebas zvat bravara, sam udjes
    sam svoj majstor
    necu pisat kako, nije u skladu s pravilima foruma
    Tako sam ja jedne godine, sjećam se, lijepo sjela u tuđi auto, isto golf II. I to uredno s ključem. Sjela za volan, i vidim nešto mi čudno, presvlake u drugoj boji, nema kazića,... onda sam tek skužila šta je. Moj je bio parkiran par mjesta dalje. Identičan izvana.

A znate za ona sitna plastična geometrijske pomagala-trokutiće i sl. što smo u osnovnjaku imali za matematiku? Ja sam s takvim jednim trokutom u 3-4 osnovne fino otključala auto i čekala iza sica dolje sklupčana tatu da ga uplašim kad on sjedne u auto. Ne treba ti uopće pribor za otvaranje koji imaju kriminalci. I bio je golf, ali još stariji.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jedno jutro ispred kuće hrpa stakla. ja zbujena.
    susjeda kaže ukrali su golfa (drugom susjedu). lijep, crni, nabrijan... 8)
    a parkiran u dvorištu, valjda 5 metara od vlasnikove spavaće sobe (u prizemlju)... :/

nikad našli, naravno

Goga25, ne mogu vjerovat!!! koja priča... :shock:

zibba, jednodnevne piliće??? :shock:

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mom mužu, davno iznad kaptola usrjed bijela dana,
    nikad ništa

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i to golfa naravno

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    i to golfa naravno
    naravno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Susjedu br.1 ukrali Golfa novog novcatog kad je stao ispred dučana da kupi novine, u sekundi, valjda su ga pratili. Stigao je samo dotaknut rukom krov auta.
    Susjedu br.2 ukrali Golfa iz dvorišta, makar su dvorišna vrata bila zatvorena, vani dan, a oni sjedili u kuhnji cca tri metra od auta.
    Niti jednog nisu pronašli.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo izgleda imali sreće, samo su nam prije par dana skinuli ratkape, naravno sa golfa...Već su nam prije skidali žmigavce, srećom fino, nisu oštetili auto...
    A možda ih nije imao neki kojeg su prije maznuli

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nama su prije par dana skinuli ratkape s peugeota 307

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nama je prije 3 godine ukradena Škoda octavia. nakon par mjeseci su nas zvali ljudi iz Bosne pitali da li je nama ukraden auto. Ja velim : Da!

A on meni, eto 5000 eura i dobiješ ga nazad.

A ja njemu nek si on nabije tih 5000 eura zna se već gdje i da mi od*ebe s telefona.

Uglavnom....auto je vjerovatno dan danas negdje u Bosni.

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa
    nama je prije 3 godine ukradena Škoda octavia. nakon par mjeseci su nas zvali ljudi iz Bosne pitali da li je nama ukraden auto. Ja velim : Da!

A on meni, eto 5000 eura i dobiješ ga nazad.

A ja njemu nek si on nabije tih 5000 eura zna se već gdje i da mi od*ebe s telefona.

Uzassss
    I mom komsiji je nestao auto a parkirao ga meltene ispod prozora...Da nesreca bude veca, tu noc je i racija bila u gradu, pune ulice policije...nikad ga nisu nasli

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa

da,nažalost ima istine u onom vicu...

welcome to bosnia, your car is already here.... :/

da, mojoj tetki iz zg ukrali golfa prije 2 god....

policajac joj je rekao da ga slobodno zaboravi...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

možda da se tema preimenuje u "kome je sve ukraden golf-pobrojmo se"

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

njemacki auti se kradu jer imaju kupce, posto su na prostorima bivse juge jako (pre)cijenjeni. pogotovo golfovi, a i ostali vw-i su na cijeni. dobro se kradu i luksuzni, audiji, bmw-i i mercedesi.

doskocite lopovima i kupite japance. ti se ne kradu, nema sanse. ko bi davao pare za rezervne dijelove

i da, ne kuzim ove koji kradu npr. francuze :? , osim ako ih ne maznu za dijelove, ili za divljanje po gradu ili pljacku banke, ali mislim da se to kod nas jos ne radi tako.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm, nama je ukradena Škoda.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa ona je u VAG koncernu, to ti je to

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

bwahaha ali nije tada bila, nama su auto ukrali '93 godine.

Isti tip je ukrao jedno osam Škoda Favorit

Ta krađa Škode je svima bila toliko smiješna (nama baš i ne) da mislim da je inspirirala i jednog pisca u čijem romanu glavnom junaku ukradu Škodu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eee, pa i nama su davnih godina ukrali ladu 1500sl

nasli su ju na zitnjaku, bez benzina i s otvorenim vratima. to je bila kategorija divljanja po gradu.

a za skodu.. mozda je to bio zlocin--iz ljubavi prema automobilu

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

U Bg je sad poplava Renaulta iz uvoza,pa im ocito zafalilo delova,zato kradu Megane kao blesavi,rastavljaju i snabdevaju trziste
    Za mesec dana u nasem kraju je ukradeno 17 Megana kao nas....

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

MM su (dok smo još hodali) ukrali Golfa 2 u Sesvetama ispred stana u kojem je živio. Ukraden je preko noći. Ujutro prijavljena krađa i dok je još bio u postaji i prijavljivao, auto je pronađen. Netko je prijavio da je napušten pred nekim skladištem. Sumnjalo se da su ga ukrali neki klinci za nečasne radnje i kada im više nije trebao "riješili" ga se. Lopovi nikad nisu pronađeni. Niti je to auto ikad više imalo ispravne brave

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I mom tati prije par godina i to u neposrednoj blizini Petrinjske, i onda su još njega ko kriminalca satima držali u postaji, ispitivali ga, morao je vaditi sve iz džepova, objašnjavat ko mu je ko na fotkama u novčaniku....a za to vrijeme auto via BIH ili kud već.
    Naravno nikad nađen, pasat

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •