bok znam da bum opet ispala zlocesta mamaal nemogu gledati svig bebaca da me svaki dan isprati suzama i da ga takog nadjem. krenuli smo 1.9 u vrtic prvi dan super kad sam bila snjim al drugi dan odmah je ostao sat vremena sam nije plakao kad sam isla al kad sam dosla dijete je vec jecalo od placa svaki dan je ostajao po sat duze i svaki dan sve gore ujutro plac dodjem po njega on place. danas nije uopce htio spavati ne jede vec 2 tjedna SVE JE TO NORMALNO KUZIM JA sam me muci zasto neko dijete ima privilegije naspram drugih DA RAZJASNIM NE ZELIM DA MOJE DIJETE SE NOSI I SAM OKO NJEGA BRINE al u njegovu grupu ide dijete poznatih roditelja i ta mala ima punu paznju ja ga dovedem mala je na rukama ja dodjem mala u kutu SAMA s tetom ona joj pjeva i drzi a ostala dijeca vriste i placu jucer sam sto nisam poludila dodjem u vrtic mihael u kutu jeca i drzi medu i vice MAMA DO a tete ni da se pomaknu nije sam on plakao al one su oko te male. smatram da ak su htjeli da im dijete ima psebnu skrb neka nadju nekog da ju cuva ili upisu u privatni s manje djece