Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 193 od 193

Tema: Čudesno putovanje Mickeya i Minnie u dvorani Arena Zagreb

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo isto bili danas u 11. Klinci su bili oduševljeni. MM i ja isto tako. F. je sve odgledao sa širom otvorenim ustima. T. je sve vrijeme pjevala pjesme jer ih, naime, frajerica sve zna. Uglavnom drago mi je da smo išli.

Gužva je bila jedino na ulazu, ali nije bilo strašno. Parkirali smo kod zgrade preko puta i ušli i izašli iz kvarta bez ikakve frke.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pridružujemo se oduševljenima! Jedina mi je zamjerka što nije bila nijedna princeza (osim Ariele), očekivali smo barem Pepeljugu i kočiju.
    Ali inače, ja sam stvarno uživala, scenografija krasna, kostimi predivni, klizanje sjajno,... Nije lako otklizati lik Pumbe (prasac iz Kralja lavova) u onom nekom polučetveronožnom položaju. Ma, savršeno!
    Mi smo bili u subotu u 15h i nije bilo gužve na ulazu.
    Ali kanta kokica 70 kn, baš bezobrazno!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi smo isto bili jučer, malo je reči da smo svi oduševljeni, i mali i veliki, :D

Mogu reći da nisam mislila da bude tako savršeno, :D
    Išli smo s oboje djece, i naš je dečkić od 20mjeseci odsjedio i odgledao cijelu predstavu od početka do kraja,
    jedino smo došli oko 45 minuta ranije (jer nismo iz Zg-a) pa samo u holu potrošili hrpu love na razne igračke (štap od Zvončice 100kn, Nemo šalicu s ledom 70kn), pa smo kupili i kokice u teglici, a meni se najviše sviđa dvd Zvončica (130kn)koji smo isto kupili, uzeli smo i "Timon i Pumba" (70kn) ali taj je samo titlovan na hr pa sam malo ali sve u svemu prezadovoljni i nije mi žao ni kune.....

Jedino se nismo baš slikali neš pretjerao, svega nekoliko slikica, jer je bilo prezanimljivo pa smo zaboravili,

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo bili jučer u 11, klincima je bilo ok. Maleni je u prvom djelu samo gledao jer nije nikad gledao niti Timona i Pumbu, niti Sirenu, pa se opustio tek u drugom dijelu. A cura mi se izgleda jako prestrašila one hobotnice i krokodila, jer cijelu noć nije spavala i to je sve proživljavala.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bili i mi,tj.mm i dete,dosli su totalno pod dojmom svega sta su vidjeli tako da iduce godine idemo svi pa kud puklo

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi nažalost nismo išli... ....i sada sam baš jako jako

zanima me dali netko zna dali če iduće godine biti opet u zagrebu??? :?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bili su MM i L. Oduševljeni obojica... Super je što su pjesmice bile uglavnom na hrvatskom, a mi ih naravno sve znamo...
    Jedinu su zamjerku imali za skupe suvenire, kokice i sl. ali moj malac ih nije niti primijetio, toliko mu se show dopao...

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

imamo letak na kojem pise da ce biti iduce godine od 3.-5. prosinca 2010.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nama je bilo super!

Predstave odlične, oduševila se ogromnim krokodilom i hobotnicom, baš je uživala!

Suveniri i nisu preskupi, mislim pa takve su cijene i po dućanima.

Jedina zamjerka na parking, ali to je sramota Arene, a ne ovog show-a.

Ulazilo se na 5,6 ulaza, ne znam o koja 2 pričaju?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa
    Pridružujemo se oduševljenima! Jedina mi je zamjerka što nije bila nijedna princeza (osim Ariele), očekivali smo barem Pepeljugu i kočiju.
    zato jer oni imaju drugu predstavu-princeze-di su Pepeljuga, Trnoružica, Snjeguljica...vjerojatno će i to jednom doći kod nas.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nama je bilo lijepo, bile smo u subotu u 15, parking bez problema nasle na sljunku iza Arene (cca u 14:30) i to u prvom redu, odmah do kamiona, usle OK, kupile odmah Petra Pana koji nam je uspio pasti ispod tribina, pa smo u pauzi kupile drugog . I da, pridruzujem se kritikama za cijenu kokica :shock: . Jos smo pazarile slikovnicu (25 kn, to je OK).

i najavljuju i sljedece godine u 12.mjesecu, i koliko sam skuzila, druge predstave, tako da (ako Bog da) idemo :D

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Deaedi u subotu u 11 je bila nevjerovatna gužva i otvorena su bila samo dva ulaza. Vjerujem da su se nakon toga kiksa organizatora opametili i otvorili za kasnije predstave više ulaza.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj rujana prvotno napisa
    Deaedi u subotu u 11 je bila nevjerovatna gužva i otvorena su bila samo dva ulaza. Vjerujem da su se nakon toga kiksa organizatora opametili i otvorili za kasnije predstave više ulaza.
    potpis

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Rency prvotno napisa
    Citiraj rujana prvotno napisa
    potpis
    Moze biti. Mi smo bili u subotu u 15h i bilo je otvoreno vise ulaza. Ipak, na prva 2 je bila strasna guzva, a malo dalje, na ostalim ulazima se ulazilo bez problema.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo bili u subotu u 11, bez beda našli parking tamo kraj Plodina i bez ikakve gužve ušli na ulaz B. Nismo čekali niti sekunde. U 20 do 11 smo već sjedili na svojim mjestima. Moguće da je onda nakon toga nastala gužva i baš sam sretna što smo izbjegli sve ovo što pišete

Predstava nam je bila zakon i obavezno idemo i sljedeće godine Dijete bilo oduševljeno, ali i mi. Bilo jedino malo bezvz ono Lilo i Stich, ali samo zato jer ne znamo taj crtić........

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Hady prvotno napisa
    Bilo jedino malo bezvz ono Lilo i Stich, ali samo zato jer ne znamo taj crtić........
    Potpisujem. Čini mi se da su nekako previše vremena tome posvetili.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Hady prvotno napisa
    Bilo jedino malo bezvz ono Lilo i Stich, ali samo zato jer ne znamo taj crtić........
    Potpisujem. Čini mi se da su nekako previše vremena tome posvetili.
    A mojoj V je to bilo najbolje.
    I kupili smo velikog Sticha koji je i meni pregenijalan

de gustibus...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma, naravno da se o okusima ne treba raspravljati, ali mi se učinilo da je taj dio trajao dulje od ostalih.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma, naravno da se o okusima ne treba raspravljati, ali mi se učinilo da je taj dio trajao dulje od ostalih.
    Mislim da je Petar Pan bio najduži.
    Izborom priča je vjerojatno napravljen kompromis, Lillo i Stich su za malo stariju djecu.
    Inače, meni je ružan bio kostim Simbe, kada je Simba već veliki lav..ona griva koja je izgledala kao dugacka kosa, a i sam uski, pripijeni kostim...nije mi uopce izgledao kao lav :?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi nemamo nikakvu zamjerku, sve namje bilo prepredobro......
    :D

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi isto bili u ned u 11h!
    nasli parking vrlo blizu, nije bilo velike guzve, imali super mjesta...
    uzivale i nika i ja!
    ja se isto zaprepastila cijenom kokica u kutiji (70kn), ali ovaj put smo uspjeli proći bez kupovine tih điđa-miđa!
    idemo i slijedeće godine obavezno!! :D

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mojima je najmoćniji bio brod, pa krokodil...odma sam im jučer morala tražiti crtiće s Petrom.
    Na najavi su imali scene s likovima iz Izbavitelja, i ugodno smo se iznenadili da i njih vidimo.
    E kad ih na kraju nebi onda je bilo suza kad smo sjedali u auto.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mi bili i bilo je jako lijepo!

petra pana tražim slikovnicu!

Niki je rekla da bi vješticu iz male sirene natukla po glavi ( hesus, al sam na neki način bila ponosna jer je se ne boji)

a najljepše joj je bilo kad je simba digao nalu

a kokice malo sutra, no zvončica vrtuljku (100 kn), prije no što otiđosmo kući, nisam odoljela

ugl bilo joj je lijepo, al nekad mi se čini da i mi roditelji jako uživamo u tome, pa i da se divimo više no djeca..... valjda vezano uz nepotrošačko i nezapadnjačko odrastanje

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj tandina prvotno napisa
    no zvončica vrtuljku (100 kn), prije no što otiđosmo kući, nisam odoljela

Divna igračkica, jel da?!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nama odlično, jedva čekamo da ponovo dođu

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel ima mozda medju posjetiteljima predstave netko tko je dobio urtikariju?
    Pedijatrica nam je danas rekla da je vec imala cetvero klinaca koji su joj dosli s osipom, a bili su ovaj vikend na Disneyu. Neki su jeli/pili, neki ne. Mozda od onog dima... :/

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jel netko imao one ulaznice za 80 kn, zanime me kako se vidjelo s tog mjesta?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

S nama je sve ok, a jeli i pili,
    bii smo u drugom redu montažnih sjedala (do bine) dakle jako blizu tog dima što su puštali...
    Prije predstave bilo je rećeno da će se puštati dim koji nije opasan za zdravlj...
    A sad, i može biti od njega, a opet i nemora,......

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Osip može biti i od raznih boja koje su stavljali u vatu, ono ledeno piće...
    Uglavnom nama nije ništa, a klinci su inače osjetljivi.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ne kužim da su kokice u sub i ned bile 70 kn, a mi smo ih u petak platili 40 kn / kantica :?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    I mene ovo interesira

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj majamarko prvotno napisa
    ne kužim da su kokice u sub i ned bile 70 kn, a mi smo ih u petak platili 40 kn / kantica :?
    Bile su dvije veličine kantica, velika po 70kn, manja po 40kn.

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Mi smo u nedjelju vidjeli samo one po 70.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ove jeftine se prodale

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj MamaRibice prvotno napisa
    Pedijatrica nam je danas rekla da je vec imala cetvero klinaca koji su joj dosli s osipom, a bili su ovaj vikend na Disneyu. Neki su jeli/pili, neki ne. Mozda od onog dima... :/
    hmmm, mi smo bile u subotu, cure se u nedjelju probudile u osipu, starijoj samo na lijevom obrazu a mala jadna kompletno (cijela faca) otečena i osuta...ne mogu s ničim povezat. dobile su klaritin i sad im polako prolazi. nismo tamo ništa jeli ni pili, daleko smo bili i od dima, s nama su bile još dvije male frendice - njima ništa. tako da ne vidim baš kako im je disney mogao naškodit.... :?

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninni prvotno napisa
    hmmm, mi smo bile u subotu, cure se u nedjelju probudile u osipu, starijoj samo na lijevom obrazu a mala jadna kompletno (cijela faca) otečena i osuta...ne mogu s ničim povezat. dobile su klaritin i sad im polako prolazi. nismo tamo ništa jeli ni pili, daleko smo bili i od dima, s nama su bile još dvije male frendice - njima ništa. tako da ne vidim baš kako im je disney mogao naškodit.... :?
    Ni mi nismo jeli ili pili, sjedili smo na tribinama. Ali sam se na kraju predstave iznenadila kolko ima dima u dvorani.
    A nisu svi jednako osjetljivi, nismo svi alergicni (ili na iste stvari) :/ Sumnjam da je slucajnost.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Citiraj majamarko prvotno napisa
    Uh ja već pomislila da me mm zeza da je platio 40 kn, jer inače frkćem na cijene

Citiraj domy prvotno napisa
    Citiraj anima prvotno napisa
    I mene ovo interesira

Mi smo bili s ulaznicama od 80kn, ali ne tako previsoko kao neki iznad nas, hmm vidi se ali nije to to.
    Drugi dio predstave smo promijenili mjesta. Onda je bilo puno bolje.
    I ta visoko postavljena mjesta su nekako prestrma.
    Ali iskreno 80 kn x 3 ja nikad nebih dala za ta mjesta.

Gdje ste vi sjedili?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj MamaRibice prvotno napisa
    Mi! Od jucer ujutro, a bili smo u nedjelju ujutro. ne mogu vjerovati da bi bila slučajnost. Pitao dr jesam li mijenjala omekšivač ili nešto slično, ali ničeg se nisam mogla dosjetiti. I D je na claritinu. Osipano mu je bilo lice i vrat (jako) i malo trbuh i ruke.
    Tamo nismo kupovali ništa za jesti i piti. Što bi to moglo biti?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nika je sinoć imala lagani osip ispod brade!
    i još sam pitala dedija jel ju on ljubio jer sam mislila da joj je to od njegove "pikave brade"!
    ne znam od čega bi joj to bilo!
    mi nismo ništa ni jeli ni pili na disneyu, ali smo sjedili blizu leda!

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

dr.House, help!
    pa fakat, šta bi moglo biti. i nini danas, treći dan, izbilo malo i po rukama i prsima, na licu polako prolazi...

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nama isto nije ništa. Prvi dio predstave sjedili smo gore na tribinama, a drugi dolje. I uopće nije bilo puno dima. Bili smo u subotu u 19.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo da i tu prijavim (već sam pisala na Zdravlje djece) osip nakon Disney on Ice :? . Bili smo u subotu u 11, a osip smo primijetili jučer. Nije tamo apsolutno ništa jeo ni pio, čak ni dirao (jer nisam kupovala ništa od onoga što se nudilo). Meni je malo predugo vrijeme do pojave osipa ako je nešto alergijsko, čini mi se da je prije u pitanju nekakva viroza koja ide s osipom a trenutno vlada po vrtićima. A s obzirom da je tamo bila tona djece, vjerojatnost da će mnoga djeca koja su bila u Areni na kraju završiti s osipom je dosta velika. Trebalo bi vidjeti koliko ima ovih dana djece koja nisu bila na Disneyu a imaju osip.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi smo bili u subotu i naravno ostali odusevljeni.
    cak nismo izlazili ni na wc u pauzi jer se princeza bojala da ju ne muljamo da cemo otici...
    stalno se smijala, pljeskala i uzivala. izgleda da je njoj ta 2 sata bilo malo
    jutro poslije je komentirala da za 3 dana ponovo idemo u zg...

uglavnom idemo opet na disney on ice kad nam se pruzi prilika...

btw: kako su djecica koja su dobila osip? jel to na kraju imalo veze sa disney on ice ili? nadam se da su sada svi vec OK!

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •