Uh evo me opet. Ma nisam se prestrasila nego je kompjuter riknuo pa sam bila skroz odsjecena od svijeta ovdje na sjeveru.

Kod nas se nista nije popravilo. I dalje sisamo uz puno zvukova. Vidjela je to moja svekrva pa komentirala:"Gle kako mali slatko sisa kad ovako cmokce".
Pa da se bacim na odgovaranje tolikih pitanja.
Dorena nije problem u kratkom frenulumu jer je prvi mjesec sisao dobro a i na kilazi smo dobili jako puno (2750gr kad se rodio a 5500gr je imao sa dva mjeseca ).
Ne dobiva nista osim sise, nikakve cajeve i slicne dodatke niti sam mu ikad to dala. Dojim ga na zahtjev i nikad ne gledamo na sat.
Iskljucila bi soor jer je njemu doktor na moj zahtjev dobro pregledao usta a ja nemam problema s bradavicama.
Vjerojatno je problem sa let downom jer primjecujem da mljeko izlazi ko ludo. On se sam zna odmaknuti od sise, zagrcnuti se ili nekad kao da ispljune mlijeko iz usta. Primjecujem da nekad i zvucno guta (klo klo ). No kad se tok mljeka smiri on i dalje isto sisa.
renata: beba puno puno prducka. Kakice izlaze ko iz topa tako da sam ja nekad sokirana koliki je to pritisak. Ma jel ti znas o cemu se tu radi (puno progutanog zraka??)
U zadnje vrijeme ga dojim na lezeci jer mi se cini da je njemu tako lakse no zvukovi su i dalje tu.
Za pravilan polozaj ne mogu 100% reci da je to to ali pokusavam ga svaki put staviti kako najbolje znam (vec sam rekla da krene dobro a onda on pusti).
Mozda je isto kao i kod dijanam - njegov "slatki cmoktavi" stil.
Trudimo se i dalje....