Svatko ima pravo na svoje mišljenje i netreba se uopče natezat oko tako nekakvih bez veze stvari...
Možda sam nekome ostavila krivi dojam i stvarno možda je to tako ispalo kao neki restoran...ali uglavnom samo sam htjela ispričat da je sve bilo savršeno...od doktora,do osoblja pa sve do te famozne hrane.
Kad bi uspoređivali zagrebačke državne bolnice sa riječkom,onda da...istina je da žene iz zagreba bježe u rijeku...i ja da sam morala birat između neznam neke bolnice u zg i u rijeci ,izabrala bi ovu u rijeci.
Ali tema je druga a to je iskustvo iz PRIVATNE bolnice a ne državne.
Žao mi je što imam tako loše mišljenje o našoj bolnici..možda da sam naletila na neku drugu smjenu sve bi bilo drugačije,ali nije.Desilo se to šta se desilo,i ja i beba smo se napatile...ali eto...bilo pa prošlo.
Ja znam da se meni moj san ostvario i mislim da je to naj bitnije.
Svoje sam iskustvo ispričala da pomognem onim ženama koje zanima nešto o tom rodilištu jer planiraju tamo iči i najviše zbog cijene jer po forumima se priča sve i svašta i puno se nagađa o tome koliko to sve košta.
A na kraju bitno je samo da je moja bebica dobro i da se nije napatila...i da...HRANA JE BILA ODLIČNA!!!