Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: klokanica

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno klokanica

trebam klokanicu,a neznam koja je dobra do koje nosivosti idu,na koje stvari trebam obratiti paznju kad kupujem,koja marka je najbolja i zasto...imam vec jedno dijete,ali s njim nisam imala klokanicu pa nije bilo ni potrebe.a i ako tko ima neko rabljenu,a ocuvanu slobodno mi se javi..tnx

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam imala klokanicu, ali su me ubijala leđa.
    maramu nisam imala iz vlastite gluposti, mislila da neću dobro zavezati i da će mi beba ispasti.
    osobno se ne bih drugi put odlučila za klokanicu mada smo je dosta koristili.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bekica, imas pp.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

eto zato se ja bojim marame.i rade su uzet klokanicu.a do parka i ducana me nece tak ubijat leda,jer mi treba klokanica zapravo jer imam klinca od 2 i pol godine koji mi je stalno u parku,pa da ne uzimam cijelu opremu do tam nego samo klokanicu...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bekica1, mi imamo Baby Bjorn i uopće me ne bole leđa malena sad ima između 7 i 8 kg, mi se doduše ne nosimo satima nego onako tu i tamo u parkiću, do dućana,..sat-dva...

Kupila sam BB iako je skup upravo zbog tog rasterećenja na leđima, fakat je nebo i zemlja u odnosu na neke druge klokanice (Chicco,..).

Maramu nisam uzimala iz razloga što je treba nosit i MM a to vezanje mu ne bi išlo u to sam sigurna jedva prikopča klokanicu

što god odlučila sretno!! možda ne bi bilo loše da isprobaš prije kupovine od neke od frendica maramu i klokanicu radi usporedbe.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi imamo klokanicu Tomy safari za 0-12 mjeseci, do 9,5 kg. Moj muž je koristi i kaže da je super zadovoljan. Ne bole ga leđa, i malome se sviđa. Dobili smo je na posudbu.
    Ja za sebe imam sling. (Njemu se to čini "previše nesigurno".... )

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja isto imam tommy 0-12, nju nosi mm, a ja sling. on kaže da mu je dobro. tin ima oko 7 kg trenutno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •