Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Prvi dan u skoli

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Prvi dan u skoli

evo prosao je vec i drugi
    kakvi su dojmovi?

prvi dan smo pred skolom sreli cijelu skvadru iz vrtica, joj kako su bili sretni sto se vide! cak su se i grlili, bili su preslatki :D

danas je pocela nastava, torba je pre-teska, sva sreca da ne nose sve knjige, dobili smo i raspored, iako je u boravku, torbu nosimo svaki dan doma (uciteljica zeli da roditelji prate sto se radi)

iako je jucer silno htio ostati na rucku i poslije u boravku (ja mogu doci ranije po njega, jer sam na GO), danas je rekao da dodjem odmah poslije nastave, jer da mu je dosadno i hoce se igrati doma s prijateljima (a i oni u skoli na boravku )
    jos nema zadaca, pa su poslije nastave bili vani

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj, mogu si ih točno zamisliti onako melcke, a pravi frajerčići, kako se pozdravljaju pred školom, a mame i tate sa preteškim torbama pored

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Emily, dok čekaš malog školarca, navrati u potkrovlje na kavicu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

moja lea je oduševljena školom.fala bogu da s njom nemam problema jer mi je dominik neki dan rekao da je bar slomio ruku pa ne bi morao u školu:smajli si čupa kosu:

emily jesi čula ravnatelja kak je prevelika gužva u školi pa će uvesti nastavu od 7.10.
    to je zapalo i dominika,svaki drugi tjedan.uopće ne kužim kak će biti spreman za nastavu ako ga dignem u 6 ujutro :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Morwen prvotno napisa
    Emily, dok čekaš malog školarca, navrati u potkrovlje na kavicu
    znas kako bih rado, ali mi smo u donjoj skoli
    a mozda te i iznenadim, jer N. ide u vrtic blizu tebi

elem, danas ujutro smo imali dramu - plac da mu se spava, da nece ici u boravak i da dodjem odmah nakon nastave po njega :shock: razlog je bilo to sto nije sjedio s prijateljem u klupi, i bilo mu je jako dosadno u boravku (i nije se naspavao jer je silno htio gledati Nasu malu kliniku koja je u 21h - naravno da ju nije docekao!)
    suze frcale na sve strane
    onda smo se dogovorili da cemo pitati uciteljicu da ih stavi skupa sjediti, i da cu ja doci poslije rucka

u razredu isto par suznih faca (??!), jedan deckic se nije odvajao od mame placuci, Sesi se hrabro drzao cim smo napravili malu rosadu i smjestili ga skupa s Josipom u klupu

dolazim u 13.30 a oni pisu zadacu! (nesto su imali za obojati u matematickim listicima)
    dobro doma cemo dovrsiti

doma smo dosli tek u 17h (laufali okolo), i onda se potvrdila moja teorija o korisnosti boravka - stalno je njurgao da mu nitko nece praviti drustvo, da nek Nina suti (ona se igrala u sobi), da nek mu ja pomognem (citaj: ofarbam umjesto njega!) ... of kors, bio je umoran, ljubomoran na sestru koja se mogla igrati a on morao raditi, a ulje na vatru je dolio frend koji ga je pitao jel hoce doci k njemu (susjedi smo)!
    pa sad ti na miru pisi zadacu!

nekako smo zavrsili, i odjurio je sav sretan
    sutra dolazim u 15h kad je zadaca napisana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa
    emily jesi čula ravnatelja kak je prevelika gužva u školi pa će uvesti nastavu od 7.10.
    to je zapalo i dominika,svaki drugi tjedan.uopće ne kužim kak će biti spreman za nastavu ako ga dignem u 6 ujutro :shock:
    ma ne, ja sam shvatila da zbog velikog broja ucenika i manjka prostora nastava se odvija cijeli bogovetni dan, od 7.10 do 19.30

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovo s nastavom koja počinje od 7 i 10 je - brutalno!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    Citiraj dolega prvotno napisa
    ma ne, ja sam shvatila da zbog velikog broja ucenika i manjka prostora nastava se odvija cijeli bogovetni dan, od 7.10 do 19.30
    to i htjedoh reći.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam prezadovoljna ovom školom u koju ide Anja. To je ujedno i moja stara škola ali se puno toga promijenilo.
    Škola se potrudila da naprave umjesto 2 prva razreda - 3, tako da sad u svakom razredu ima 19 ili 20 učenika. Klupe su u razredu složene onako skupa i dijagonalno, da to ne izgleda kao klasičan razred. Učionice su obojane i ima puno šarenih plakata, slova i brojki. Iza klupa imaju veliki (3x4) šareni tepih na kojem se mogu igrati pod odmorom. MOgu svaki uzeti jednu igračku u školu s kojom se žele igrati. Pred pločom sijede dvije lutke: Štefek i Ankica koji su tužni ili sretni, prema tome kako se ponašaju učenici. Imaju veliki ormar u koji su prospremili sve viška knjige, vježbenice i nastavne listiće da to ne moraju nositi u torbi. Na vratima imaju na kartonu nacrtanog dječaka: s jedne strane lice, a s druge potiljak. I onda ako žele ići na WC, samo se dignu okrenu dječaka kao da gleda van i izađu u tišini. Ka se vrate okrenu mu ponovno lice. Tako može biti samo jedan učenik na WC-u i ne ometa učiteljicu i druge učenike pitanjem da li može izaći. U razredu imaju i TV s videom.
    Meni je to sve fenomenalno i zbilja ne znam što bi se još trebalo promijeniti.
    Meni je puno bitnije da je njih malo u razredu, pa da učiteljica može više s njima raditi, nego da ih je više, a idu samo ujutro u školu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •