Meni se to čini isto sasvim OK, bit će bitno lakše nego sad.vikki prvotno napisa
Meni se to čini isto sasvim OK, bit će bitno lakše nego sad.vikki prvotno napisa
[quote="fritulica1Jedna stvar mi nije jasna. Kako mogu postojati teme o H&M-u, o C&A-u, o IKEI (na Servisnom kutku), a istovremeno teme o npr. Ljubljanskoj bolnici ne mogu?[/quote]
u servisni kutak ne bih ulazila, navela sam vam kako je dogovoreno za ovaj PDF, iako mi je nekako neusporediva IKEA s MPO klinikom, tj servisni kutak i neplodnost, ne znam možda sam totalno u krivu i ako se jednom IKEA se poželi reklamirati na našim stranicama sami smo si krivi.
![]()
i meni je super ideja,nakon onkvog haosa na temi potrpomognuta na privatnim klinikama, bude odvojeno po zemljama!
![]()
Pa meni nije neusporedivo, ako cemo o marketingu.marci prvotno napisa
Kuzim.navela sam vam kako je dogovoreno za ovaj PDF,![]()
I meni, mislim da je ovo dobro rjesenje.podjela PDF-ova po zemljama čini mi se skroz ok.
I ja se slažem podjeli po zemljama, i možda po gradovima u Hrvata (vjerujem da će i tu biti zainteresiranih).
Najbolje da se odvoji po zemljama, pa će se biti lakše snaći i po gradovima, npr. u Austriji su Adebar u Beču i Kinderwunschklinik u Welsu.
Meni se to isto čini kao dobro rješenje.
onda sam i ja za... što je tu je... jasno je cure nama i da vi činite koliko je moguće u ovim nemogućim uvjetima...![]()
super ideja za zemlje!
evo sad cu ja opet cjepidlaciti (oprostite) jer imam jos jednu molbu:
kad se podijelimo po zemljama, pretpostavljam da ce najveca rasprava biti na sloveniji, pa bi bilo super kada bi se tema kljucala svako 10-ak stranica i otvorila nova sa linkom na prethodnu raspravu.
nesto kao: mpo slovenija 1 dio
mpo slovenija 2 dio (sa linkom na 1. dio)
cisto da mozemo bookmarkati dio sa vrijednim informacijama i da se ne pretvori u trakavicu od 20 strana po kojoj se opet nitko nece moci snaci.
sumnjam da ce se to trebati raditi sa temama o drugim drzavama jer nije tolika navala ko na sloveniju.
nadam se da nisam pretjerala![]()
Potpis na Pinky !
A svakako to treba učiniti! Umorim se na polovici traktata od 15 stranica u potrazi za info u Pragu! I postove u kojima cure opisuju način puta, smještaja, detalje postupka, cijene, nikako ne bih nazvala reklamiranjem već informiranjem!
BTW, Mariborska klinika nije privatna - to je opca bolnica....
Pa cak i po tome me spada pod temu MPO u privatnim klinikama
pa naziv ce biti mpo u sloveniji, mpo u austriji
ne mora u naslovu biti spomenuto da li su klinike privatne ili ne
I ja se slažem za podjelu po državama, to bi nam puno olakšalo...
Svaka čast Pinky što si pokrenula stvar u pravom smjeru i moderatoricama koje su imale sluha da unaprijede ovo pretraživanje informacija :D
I ja isto , bar cemo tamo pisati za Belgiju da ne bi spamali azoostatistiku s nepotrebnim informacijama :D
marti_sk prvotno napisa
podržavam![]()
da opća bolnica, no za nerezidente je cijeli postupak uređen kao u privatnoj klinici (od prvog razgovora ili pregleda koji se stvarno i događa u privatnoj ordinaciji), nama iz RH ne čini razliku piše li u naslovu opća bolnica ili privatna klinika, događa se van RH i plaća se cijeli postupak bez ijedne uputnice.tikica_69 prvotno napisa
teme su se prošarale na PRIVATNIM i trebalo bi mi puno vremena da sve iščitam i posložim, ostavit ću otvorenu temu neko vrijeme i praraleno slagati ostale, može?
molit ću vas za malo strpljenja i uvažavanje da vjerojatno svi postovi neće biti kopirani i posloženi.
ukoliko vidite neki od velike važnosti a nisam ga stavila pod određenu zemlju, vičite.
Hvala.
jel mogu ključati do daljnjega?
obećajem posložiti sve teme slijedeći tjedan!
![]()