Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kako naći pravog majstora

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno kako naći pravog majstora

da mi se nešto pokvari u kući,a da moj muž to nezna napravit,neznam koga da zovem.
    kako vi sa tim stojite.zovete nekoga iz oglasnika ili..
    konkretno..pokvario mi se kompjuter ima dva mjeseca i nikako ga napravit ili barem pogledat.neznam kome da ga dam..
    znate li nekog u splitu ko se bavi popravcima kompjutera..mislim na privatne osobe

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Definitivno ne preko oglasa, isključivo po preporuci.
    Moja baka je jednom preko oglasa našla vodoinstalatera da joj popravi vodokotlić. Ovaj je došao, rekao da će popraviti, ali bi joj prvo pročitao nekoliko svojih pjesama :shock:

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    ...rekao da će popraviti, ali bi joj prvo pročitao nekoliko svojih pjesama :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Provaj u nekom ovlaštenom sevisu.

Moja baka je jednom preko oglasa našla vodoinstalatera da joj popravi vodokotlić. Ovaj je došao, rekao da će popraviti, ali bi joj prvo pročitao nekoliko svojih pjesama :shock:
    Umrijet cu od smijeha

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    ...rekao da će popraviti, ali bi joj prvo pročitao nekoliko svojih pjesama :shock:

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Isključivo na preporuku - i to ženskih frendica.

Jer mi se par puta dešavalo da nam nešto popravlja moj muž, kum i neki njihov prijatelj majstor pa mi kasnije poplavi kuhinja (ili šank stoji nakoso).

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Definitivno ne preko oglasa, isključivo po preporuci.
    Valjam se po podu od smija posljednjih po ure i suze mi idu... nisam od smijeha čak uspjela mužu prepričati što mi je toliko smišno...

al da ne budem off-ja zovem prijatelje... no imam sriću pa ih znam za sve... eto, u zadnje vrime sam jedino zvala ovlašeni servis za klimu da mi postavi... al to zbog garancije i što je išlo priko računa...

ps drob me boli od smija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •