no,gdje da je nabavim?
na netu vidjam samo zelene na ponudi,a meni treba cista crna(bez crtica za slova i sl.,velicine nekog normalnog prozora(vislja a malko uza),za na zid.
ima prijedloga?da li je u ikei tko to vidio?
hvala unaprijed!
no,gdje da je nabavim?
na netu vidjam samo zelene na ponudi,a meni treba cista crna(bez crtica za slova i sl.,velicine nekog normalnog prozora(vislja a malko uza),za na zid.
ima prijedloga?da li je u ikei tko to vidio?
hvala unaprijed!
da, imas u ikei- mi imamo takvu za zid u kuhinji- crna, ima bijeli okvir.
A u Zg? Ikea baš i nije blizu.
Čula sam da ima neka boja kojom se premaže drvo pa onda izgleda i ponaše se kao školska ploča. Je li netko čuo za to?
kada sam pretprazivala po netu vezano za plocu,na nekom forumu sam naisla na to,ako te zanima,probaj potraziti,ima toga,cak se i sam postupak opisuje.Originally Posted by lucij@
meni osobno ne odgovara ta solucija,zelim bas pravu crnu plocu a austrija mi je trenutno nedostupna.stoga,ako ima netko jos kakvih informacija,molila bih..
Imaš u Kauflandu i KTC-u foliju koja se nalijepi na zid i ponaša se kao ploča. Mi smo to imali i stvarno je ok. ALi probaj napraviti neki okvir jer će ti inače i zid biti pofarbani.
teško ćeš to naći :/ mi smo za školu tražili crnu ploču (radi slabovidnog učenika) međutim bezuspješno. nisu nam čak niti u vinku beku mogli dati info o eventualnom dobavljaču.Originally Posted by sundrops