Results 1 to 6 of 6

Thread: skolska ploca crna za pisanje kredom

Default skolska ploca crna za pisanje kredom

no,gdje da je nabavim?
    na netu vidjam samo zelene na ponudi,a meni treba cista crna(bez crtica za slova i sl.,velicine nekog normalnog prozora(vislja a malko uza),za na zid.
    ima prijedloga?da li je u ikei tko to vidio?
    hvala unaprijed!

sasa's Avatar

da, imas u ikei- mi imamo takvu za zid u kuhinji- crna, ima bijeli okvir.

lucij@'s Avatar

A u Zg? Ikea baš i nije blizu.
    Čula sam da ima neka boja kojom se premaže drvo pa onda izgleda i ponaše se kao školska ploča. Je li netko čuo za to?

Quote Originally Posted by lucij@
    A u Zg? Ikea baš i nije blizu.
    Čula sam da ima neka boja kojom se premaže drvo pa onda izgleda i ponaše se kao školska ploča. Je li netko čuo za to?
    kada sam pretprazivala po netu vezano za plocu,na nekom forumu sam naisla na to,ako te zanima,probaj potraziti,ima toga,cak se i sam postupak opisuje.
    meni osobno ne odgovara ta solucija,zelim bas pravu crnu plocu a austrija mi je trenutno nedostupna.stoga,ako ima netko jos kakvih informacija,molila bih..

Poslid's Avatar

Imaš u Kauflandu i KTC-u foliju koja se nalijepi na zid i ponaša se kao ploča. Mi smo to imali i stvarno je ok. ALi probaj napraviti neki okvir jer će ti inače i zid biti pofarbani.

Quote Originally Posted by sundrops
    meni osobno ne odgovara ta solucija,zelim bas pravu crnu plocu a austrija mi je trenutno nedostupna.stoga,ako ima netko jos kakvih informacija,molila bih..
    teško ćeš to naći :/ mi smo za školu tražili crnu ploču (radi slabovidnog učenika) međutim bezuspješno. nisu nam čak niti u vinku beku mogli dati info o eventualnom dobavljaču.