-
stres ili ???
Menstruacija mi je trajala 7 dana kao u uvijek, međutim nakon toga se nastavio smeđi iscjedak + malo krvi, sad mi je već 17 d.c. i ne prestaje! :shock:
Spremam se krenuti u postupak (IVF), na poslu sam pod stresom, jel koja imala slično iskustvo? :/
-
Jesam, dva puta. Prvi put negdje do 15. dana, bila je neka cista koju je gin. ambulantno punktirao i nakon toga sam još dosta krvarila (prestala sam uz Dabroston pa Yasmin). Drugi put je opet bila cista, nažalost, i to endometriom. Prestalo kad sam ga uklonila.
Možda jeste kakva cista i ne mora biti strašno, možda je samo mali hormonalni disbalans, no ideš li u postupak, moraš to riješiti. Ginekologu, na dobar UZV, barem da provjeriš nema zapreka za iVF.
Sretno!
-
bila sam prije 20 dana kod gin, UZV OK, papa isto OK! :/ Valjda bi vidio cistu... Zbunjena sam... :/
-
Ne znam, no milsim da bi mu se svakako trebala javiti. I smeđi iscjedak, mada je čest, nije bezazlen, a pogotovo ako imaš i malo krvarenja. I ako je problem u hormonima, trebalo bi znati o čemu se radi prije IVF-a. Jesi kontaktirala MPO-ovca?
-
nisam još!
Planiram sutra otići do ginekologa...
:shock: koliko zavirivanja u ovu temu i da nitko nije imao ništa slično... malo plaši! :/
-
draga diona,
dobro si odlučila da sutra ideš kod ginekologa. ako si bila pred 20 dana, a krvariš već 17, znači da si bila pred kraj prošlog ciklusa, tj. da ovaj ciklus niti nisi bila. ja ne znam točno zbog čega sve, naravno čišćenje je u pitanju, ali idealno je ići 8. ili 9. dc na pregled, što naravno kod socijalnih nije uvijek moguće.
~~~~~~~~~~~~ da sve ispadne dobro
-
Ponekad se kraj ciklusa poklopi sa ranijom ovulacijom.U biti,baš kad menst. prođe,nakon dan dva opet "mrljavljenje-onda je to znak pojačane ovulacije.Tako je meni znalo već par puta biti.
-
vjerojatno se radi o hormonalnom disbalansu koji moze biti posljedica stresa, ali da bi bila sigurna i da bi se sto bolje pripremila za postupak odi kod ginekologa neka oni vidi sto je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma