dali netko ima dijete u mazi na vezici ...........koliko kosta boravak ..kako ste zadovoljne ..............jel ima mjesta il se ceka kao i u drzavnim .......plizzzzzz odgovor molim
dali netko ima dijete u mazi na vezici ...........koliko kosta boravak ..kako ste zadovoljne ..............jel ima mjesta il se ceka kao i u drzavnim .......plizzzzzz odgovor molim
Prema onome što sam načula tijekom ljuljanja kraj robne kuće, smještaj košta oko 1000 kn (iako sam ja bila uvjerena da je skuplje).
i ja sam mislila da je skuplje mada sam cula mada sam cula da ima neki priv vrtic na potoku i da kosta cca 700kn ,.......a na cavlima neki i po 500kn ...........zvat cu sutra i pitat ....dal mozda igra i kod priv vrtica ulogu primanje dj doplatka ......hm hm sutra cu znat vise
meni Noa ide u priv.vrtić i nema veze dopl.,primanja i sl.svi plaćamo isto.600 kn,a ostatak sufinancira općina.e sada ovisi od općine do općine koliko oni sufinanciraju.
600kn????????????? pa to je cak manje od drz. vrtica koji placaju punu cijenu.smijem znati di je taj vrtic ...koji dio grada
la..
sta nije 550 kn?
inace, mi smo od pred malo u novom vrticu.. drzavnom na kozali ( pricala sam ti ako se sjecas) i odusevljena sam! imaju masu prostora vise...
ah da..
imam novo/stari nick
jelena
viškovolrs prvotno napisa