jel ima netko šivaču mašinu kupljenu u lidlu?
Imali su par puta prošle godine u ponudi, od 600, 700 i 800kn (ili tako nekak)...
AKo imate, jeste zadovoljni?
jel ima netko šivaču mašinu kupljenu u lidlu?
Imali su par puta prošle godine u ponudi, od 600, 700 i 800kn (ili tako nekak)...
AKo imate, jeste zadovoljni?
u subotu je opet lisnato na akciji![]()
kod nas ima novi letak koji uključuje subotu!!!
smrznuto...vidjela na letku...
kupila sam svojoj curki, 4 godine
to je fajn velika marama, mogu ju i ja nositi, a njoj omotam dvaput oko vrata
...ah, zaboravila sam kvotat.... mislim na onu maramu i traku za glavu iz lidla![]()
Posljednje uređivanje od marijanada : 22.02.2012. at 16:24
da li je netko kada kupio digitalnu vagu u Lidlu?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24853.htm
Nije dobra, pokvarila se za mjesec dana, a ja nisam mogla naći račun.
i moja radi već duuuuuugo, tek sam prošli mjesec mijenjala bateriju.
Valjda si, Deaedi, naletjela na lošu![]()
Mi nemamo osobni nego kuhinjsku digitalnu vagu iz Lidla, i jest, pokvarila se, ali su nam dali novu.
To je fora sa Lidlom, dok je stvar pod garancijom nema bojazni - jedino, istina je, treba čuvati račun.
hvala cure!
znači, ako se odlučim kupiti, svakako sačuvati račun. ovdje isto piše da ima garanciju 3 god.
da li točno mjeri? mislim nisu velika odstupanja, ako staneš na nju u razmaku od par minuta, kao neke koje sam imala priliku isprobati?
Svaki put isto.
Jeli itko kupovao njihova vina? Mi smo probali jedno Talijansko (tamno, ne mogu se sjetiti imena). Jednom je bilo odlično, drugi put jako loše. U čemu je problem? Mislim, isto vino, isto godište, isti proizvođač...
Meni su vina loša. Nedavno smo doduše kupili neko koje je bilo pristojno, ali mi je bilo malo mučno kasnije, pa zaključujem da i nije baš dobro. Ali ima naših vina na onim vinima mjeseca i ta mi budu ok.
Nisam još probala naša vina. Pogledat ću kada odem sljedeći put ako budu na akciji...
Otkriće mi je Cremosa jogurt s okusom kave..zvuči grozno al je prefino.
A meni je njihova riža na mlijeku zakon
A meni onaj puding s vrhnjem - vanilija i čokolada, njam
Sladoled s orasima, lješnjacima, kikirikijem, smokvama i narančinom koricom mljaaaaaaac
Danas me cijene nekih artikala šokirale - poskupili zamjetno. Sol na 2,20 (bila 1,95), špinat poskupio više od kunu...
i m ene zanima sladoled,....
nisam ga vidjela dosad......
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 02.03.2012. at 19:28
Imaju ga stalno. A što se tiče poskupljenja, najavili su ga...znam da nije utješno, ali me nije šokiralo...
Da li je netko koristio tablete za perilicu W5 "All in 1"??
Mi ih koristili godinama i bili odusevljeni. Bile su mi bolje i od Calgonita i Somata, ma od svih koje smo probali. Zadnja kutija- k a t a s t r o f a! Rok trajanja uredan, ambalaza uredna. Mislila sam da je do perilice pa sam ju ocistila, promjenila sol. Ista stvar... Sudje izlazi neoprano, muzgavo, bjelkasto i puno "pijeska". Bas sam se razocarala... Cak sam im napisala i prigovor na kvalitetu ( a fakat nisam od onih koji se zale :D ).
I ja sam se razočarala još prije nekih mjesec-dva.
Reklamirajte...
Ja sam im napisala mail, rekli su mi da im dostavim "uzorak", a ja bacila kutiju i ostavila samo par tableta...Ne znam da li ce uvaziti reklamaciju bez kutije![]()
Nije mi toliko do 20inekaj kuna, vec do toga sto sam fakat zalosna sto sad opet moram isprobavati nove... Kupila sam Muellerove Blink " 11 u 1", nisu lose, al nisu kao Lidlove...
Pisala sam mail Lidlu preko njihovog kontakt obrasca. Rekli su mi da dostavim uzorak u najblizu trgovinu i da im javim u koju.
Ja sinoć navalila na onaj čokoladni u plavoj kutiji.
Ne moram ni spomenuti da danas više ništa nije ostalo.
Cheerilee, jel to onaj za nekih 10 kn/kutija?
Da, taj...
midslim da je 1l 9,99kn....
Sladoled od vanilije s orasima, grožđicama i smokvama.....
Ajde probat ćemo i to čudo...šta se mora nije teško...
Joj, sad i ja moram po sladoled :D
Ne znam je li tko već pisao/probao njihove JetGum žvakaće gume, u vrećici su, hrpa ih je za 7 kuna, u tipu su orbita, ali puno jeftinije, (iako je i orbit kod njih najjeftiniji !), i još u prilog im ide to da nemaju aspartam umjesto šećera.
Ja ne žvačem puno, ali imam ih počesto na poslu, pa nakon kave, klope...
šta im se dogodilo sa stranicama? više nema gore onoga da pogledaš buduće akcije((((
Ja kupila steznik i odličan je![]()
Inače one tablete za perilicu su meni super, valjda sam pogodila dobru seriju...