Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lidl ima oko 4000 , 2 slobodna dana tjedno , al je presing veliki , jako je malo radne snage.
    Plodine kako gdje , uglavnom katastrofa , voditelj odjela u Vodicama oko 2800 , ljeti nema slobodnih ,
    zimi jednom tjedno , ljeti se ostaje prekovremeno neplaćeno

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moram pohvaliti blagajnice/ke u Lidlu (Oranice), vrlo susretljivi i ljubazni, takvu brzinu naplate nisam baš nigdje dosad susrela, nema šanse da se i po najvećoj gužvi čeka, očitavanje artikala je tako brzo da ne stižem uopće potrpati u torbu ili košaru, a nakon blagajne nema produženog pulta (valjda da se spori kupci ne zadržavaju). I svaki put mi pomognu stavljati stvari u plac-torbu, da brže budem gotova (Nadam se samo da ih nisu bičevali dok su to postigli).
    Kad to usporedim s Konzumom i beskonačnim čekanjem u redovima...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Moram pohvaliti blagajnice/ke u Lidlu (Oranice), vrlo susretljivi i ljubazni, takvu brzinu naplate nisam baš nigdje dosad susrela, nema šanse da se i po najvećoj gužvi čeka, očitavanje artikala je tako brzo da ne stižem uopće potrpati u torbu ili košaru, a nakon blagajne nema produženog pulta (valjda da se spori kupci ne zadržavaju). I svaki put mi pomognu stavljati stvari u plac-torbu, da brže budem gotova (Nadam se samo da ih nisu bičevali dok su to postigli).
    Kad to usporedim s Konzumom i beskonačnim čekanjem u redovima...
    Mene ta njihova brzina skeniranja izluđuje, ne stignem stavljati u vrećicu kako oni brzo natrpaju onaj majušni pult. Imam dojam da me time požuruju da brže pakiram, a to ne volim.
    Tamo uglavnom kupujem tamne čokolade (odlične su, a cijena isto super), uzimamo onu 60 i 70%. Nedavno sam otkrila i super parmezan u komadu (ribani ne kupujemo već godinama) tako da ga sad redovito tamo uzimam. Super su mi i njihovi sićušni krastavci - kornišoni. MM voli i njihov kakao. Kupila sam mu nedavno Kraš express jer mi je Lidl bio van ruke za otići s kolicima, pa me MM par puta pitao da li sam mu stavila uopće kakao u jutarnji musli s tamnom čokoladom jer ga uopće ne osjeća. I onda kad sam probala sam skužila da je taj Krašev kakao čisti šećer bez okusa po čokoladi ili kakaou. Benko još može proći, ali Kraš express - katastrofa, kao uostalom i svi njihovi slatkiši, srozali su se totalno.
    Tu kupujem još i čokoladne kekse, talijanske s nekim bijelim cvijetom s prednje strane, veliko pakiranje u papirnatoj vrećici.

Fali mi što ne drže Vindijine jogurte i mlijeko, jer samo njihovo mlijeko kupujem, sva ostala mi smrde kao da su kisela. Mislim da je to netko već napisao .
    Još može proći eventualno Alpsko mleko osim Vindijinog
    Ne drže više ni Ledo smrznute štruklice, a to uvijek trebamo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Lidlu žure na blagajni jer im obračunavaju vrijeme potošeno na svakog kupca.
    U minuti imaju normu koliko artikala mora proći kroz blagajnu.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku

pa to je kao na tekućoj traci, strašno.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mene izludi kad mi sve stvari u sekundi pobaca na onaj mini pult
    mislim još ni vrecicu ne izvadim iz torbe da to posložim, a ona već skenira drugom kupcu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lidl ima oko 4000 , 2 slobodna dana tjedno , al je presing veliki , jako je malo radne snage.
    Plodine kako gdje , uglavnom katastrofa , voditelj odjela u Vodicama oko 2800 , ljeti nema slobodnih ,
    zimi jednom tjedno , ljeti se ostaje prekovremeno neplaćeno
    Fala ti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •