Meni taj Formil pere zbilja odlično a taj miris limete me oduševljavaA i naravno jeftin je!
Samo šta imaju caku da ih se treba kuhati na jako laganoj vatri (odnosi se na svu Gardis tjesteninu) jer se inače totalno raspadnu![]()
Koji je to Formil s limetom? Ja sam kupila onaj tekući zeleni za bijelu robu i crveni za šarenu, ali bome mi smrde oba (mislim, smrdi mi roba nakon pranja, baš onako vonj veš mašine).
Ajde probat ću. Nekako uvijek zazirem od praška, ponekad se ne otopi, ponekad mi mala saspe pola kilograma u posudicu...
boo, nikad nisam imala problema s time da se nije otopio...
btw evo ti link na taj prašak... doduše slovenski ali to je to!
Čak je i cijena ista - 80kn 8,5 kg
http://www.najcena.si/index.php?opti....5kg&x=27&y=10
Posljednje uređivanje od BebaBeba : 14.10.2010. at 21:46
8,5 kg? gdje ću ga držati? ja i patate kupujem po kilo
![]()
Jel netko kupio mušku piđamu; http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_16116.htm ?!
moram ti se nasmijati na ovo... oprosti....
kod nas u lidlu ne da nebude sutra nego se sve rasprodalo u 8.05.
nakon što sam par tjedana spušila oblekicu jer sam nadobudno došla oko 9 sati, bome se i ja sad gužvam u 7.45 ispred lidla i da, naučila sam se laktarit i bit bezobrazna i gurat se,trčat i panično grabiti veličinu koja meni treba bez razmišljanja dal bi uzela il ne...jel ako sekundu zastaneš već ti netko grabi iz ruke...
bar je kod nas u d.selu tako
inače mi je super njihova robica- za novčanik pogotovo, i gurat ću se i dalje na svakoj akciji
jer jedino tako mogu nešto dohvatiti.
bila sam par puta ljubazna pa se nisam gurala i čekala da se netko malo pomakne da mogu i ja uzet nešto da bi taj netko zgrabio 10 komada istog artikla bez srama wtf?
inače u lidlu kupujem prašak za veš, papirnate ručnike, maramice za cvikse, nessicu, one njihove dickmanse, čokoladu, smokiće,čipseke i sladolede
Ja sebi jučer kupila onaj grudnjak i potkušulju iz jednog dijela.
Već imam jedan kaj sam kupila za probu na prošloj akciji i jako sam zadovoljna.
Inače u Lidlu kupujemo slatkiše, 4-slojne papirnate maramice, papirnate ručnike i onaj papir u velikoj roli.Njega koristim za pranje prozora.
Ovo ljeto sam na moru prala ruke sa Cien-tekućim sapunom (svjetlozeleni) i savršeno miriši tako da sam i kupila za doma.
maxitrat je dobar
Po te hlače za snijeg smo Ana i ja nadobudno došetale oko tri popodne, sad mi je jasno zašto me prodavačica u čudu gledala kad sam pitala za njih.
Ja sam pred 2 dana nasla onaj paket 3 djecije majce za 45kn u lidlu u vukovarskoj?! I to bas broj koji mi trebaMozda im ponekad stigne jos nakon dan-dva?
Tamo sam i jedno popodne prvi dan akcije nasla majce, traperice i trenirkice u skoro svim brojevima pocetkom devetog mjeseca kad je bila navala zbog pocetka vrtica (i prigodno se opskrbila).
Mozda da probate tamo ponekad, valjda dostupnost robe ovisi i od ducana.
Ima u Lidlu mascarpone sir? Ima svakakvih znam da sam kupovala friški i gaudu i gaudino od Zdenke - oba su mi predobri, al ne znam za ovaj..a treba mi![]()
Sunčice ako želiš sutra ja malo pronjuškam pa ti javim![]()
Kupila sam komplet pokrivača i jastuka za 149 kn. Sada mi se gosti više ne budu zimi smrzavali(često nam netko dođe prespavat)...
Imate novi proizvod :skutu od Milbone http://potrosnik.info/products/542/m...b-v-suhi-snovi nisam našla na hrvatskom link , pa stavljam slovenski.
Odličan je sir i može zamjeniti macarpone (kremast, neutralan , ali manje mastan), oko 8-9 kn pakiranje .
Ja sam radila tortu od sira sa njim i ispala je odlična.
zarolano lisnato tijesto.....
ja inace ono zamrznuto ledovo nikako razvuc.
Ovo je vec razvuceno, pa zarolano u masni papir.... mljac... za savijace, piroške...sve mmmm
ne znam jeste primijetile novi proizvod - krautschupfnudeln, nešto predobro.
do sada sam si dovlačila iz njemačke. tjestenina sa kiselim zeljem
samo se preprži na maslacu ili ulju, a može se prije toga zdinstat malo luka i onda ovo ubaciti.
Mi kupujemo sladolede, svježi kruh, ponekad odjeću (neki dan sam si kupila trapke i super su), lani skafander za curku i odličan je, povrće u limenkama,slatkiše, salame,jedino praške i sl. ne.
mljacccc a ja se pitam što bi sutra za ručak!! Hvala Tashunice!!!!!![]()
Formil je jako dobar. Dobro opere. Od ariela mi ostanu one posudice za detergent zaštopane ariel se ne rastopi dobro. Formil mi je bolji čak i od ariela iz Mullera. I višestruko jeftiniji.
Meni su njohove tablete za perilicu (all in one) otkriće! Probala sam sve, niti jedne mi nisu bile ok osim Calgonita (kupljenog vani). Mogu reći da mi ove Lidlove peru kao i Calgonitice, ako ne i bolje...
ja juče kupila onu svijeću - lampicuPrekrasna mi je
zaboravih spomenuti da kupujem i koristim W5 sredstvo za ručno pranje suđa od 1,5l kao i Doussy omekšivać za robu od 4 litreFenomenalni su mi i jako jeftini
![]()
po taj Doussy sam i ja već drugi puta otišla.nije to poput Ornela ,Silana i sl. ali nije uopće loš za cijenu od 11,99 kn
zadovoljna sam i onim sredstvom za ispiranje wc školjke, W5 3 kom.za 16 kn.Po kvaliteti i mirisu ne zaostaje ni malo za Brefom ,osim što bref prednjači u cijeni za pop....
e da to isto, kao i onaj osvježivač zraka što se prikelji za zid!
zaboravila sam dodati da su trenutno u prodaji i svijeće-lampioni,srednje punjenje na akciji.4 kom.20 kn.
Isplati se
Meni su super staklene svijeće-lampioni za groblje a danas su bili na akciji - 8 kuna, pa smo se opskrbili.
Inače smo totalno prestali ići u Lidl, previše nam tamo love curi na neplanirane kupovine.
Evo na primjer danas su odmah i autići http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_16206.htm
uletili u kolica. Što jest - jest, jako su zgodni.
to sam i ja nekidan zaključila. koliko god je sve povoljno, uvik na kraju potrošim na nešto neplanirano.
to sam i ja zaključila, pa se po tom pitanju pokušavam kontrolirati.
evo ja nadopunjavam svoju listu:
+
losion za tijelo (pola litre za jako male novce)
gel za tuširanje (1l za 15 kn)
zubna pasta
pelene
wc papir
lazanje (one s mesom, one sa sirom mi nisu toliko fine)
oblekica za bebana
Ja odem ciljano po neku stvarčicu ali uvijek se vratim s punom kesom, što čokolada, što slatkiša, lisnatog za kolače... Ah, ubijaju me te čokolade u Lidla
Meni su super, iz božićne ponude, marcipan pločice sa tamnom čokoladom i rum kuglice.
Jel ima netko iskustva s ovim ? Pitam se paše li to na sve usisavače ? Meni bi trebalo za čišćenje baš ovakvih radijatora.
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_16323.htm