mi smo jučer otkrili neki namaz sa topljenim sirom... ima okus kao da si listiće sira otopio i namazao na kruh.... preeeeefin je!
To onaj topljeni sir u trokutićima? S kravom na kutiji? To je francuski sir odličan. Ja ga uvijek imam u fridgeu
kužim, ja ga zovem Lidlov abc sir
odličan im je
evo još jedno otkriće .... smrznute pizze po 10 kn.... probali margaritu i neku ultra ljutu ali za 20 kn odičan ručak večera... da sam naručila dvije pizze ili isla raditi pizzu doma bila bi duplo ako ne i troduplo skuplja.... jedino sto smo konstatirali dragi i ja da ova recesija utjece na nas na nacin da poprimamo navike amerikanaca... kupujemo smrznuto i jeftinije umjesto svježeg i skupljeg pa očekujem da ćemo i mi uskoro imati umjesto dvadeset redova polica u supermarketu imati 20 redova hladnjaka sa svo smrznutom jeftinom hranom
kakva je tjestenina u lidlu? nakupovala sam onih xxl špageta po 4,40 kn danas, nadam se da su dobre
Meni su bas odlicne. Kupila malo pakiranje prije 2 tjedna i pojeli ih .Bolji su mi nego oni šarafići i školjkice
Zadavit ću vas,cure! Da nije bilo vas,nikad ne bih kupila Čoko nussu!
Prefina!
Prije par godina sam bila u Lidlu kupila isto taku neku teglicu,ali onu koja ima smeđe-bijelo punjenje i bilo mi je fuj...sama mast i šećer bez okusa...
ali ova nussa.....
E,da, kupila neki dan i odlične suhe mađarske kobasice,dva komada u pakovanju.
Taman su ljute koliko treba.
Kaj smo mi jedini kojima Nussa nije baš 'sjela'![]()
meni pizza nije baš nešto
ono pojela se, ali neću je više kupovati
mala, siromašna nadjevom, onaj umjetni okus....
lazanje nisam probala, i neću
Lasagne su im predivne! Još kad su na akciji - obrok za cijelu obitelj za 20 kn! Da ih ja radim, ne bi bile bolje. Preporuka!
sorry ifi, ja tako nešto baš ne bi priznala
nisam ih probala, ali sam ih pomirišala
čista kemija
probali danas pizzu margeritu, dodali smo gljive i sasvim je ok, jedino mi je umak malo prezačinjen, mm je super!
Meni ti je to normalno. Naša djeca sve pojedu kad u rijetkim danima (jednom u 6 mj.) tata kuha i hvale da je to najbolji ručak ikad.
Tata skuha juhu iz vrećice i panirane riblje štapiće. Taj okus ja nemogu dostići da se trudim danima.
Inaće te polugotove proizvode iz hladanjaka nemogu i nemogu kupiti, jednostavno mi vjera ne dopušta.
Meni dopušta vjera , al ne dopuštaju okusni pupoljci
Dobro , mogu proći knedle , al pečjakove od krumpirovog tijesta , ne lidlove![]()
Moje su bez sumnje bolje, ali što kažeš za 20 kn su više nego odlične (osim ovih nisam još probala neke gotove a jestive). A jednom/dvaput mjesečno neće niko krepati od njih, mala ih ionako ne voli, dragi obožava a ja baš fino odmorim. Moram taj dan uvesti i papirnate tanjure
.
Meni je otkriće ona šunka u konzervi, a trenutno mlatimo sok od onih crvenih naranči u mrežici od 1,5 kg.
Ne znam je li tko spominjao, već dugo kupujemo onu Bellosan pseću hranu u vrećicama od 3 kg, super zadovoljni -psi, da ne bude zabune.
lažne griotte po 10 kn, mljac. sad su mi čak bolje od originalnih, ne znam jel do cijene ili do tamnije čokolade
onaj namaz s topljenim sirom se zove Sahne...
upravo se vratila iz lidla... šećer s 5,79 skočio na 7,29
i ako ne morate - ne pokušavajte kupovati kod doma sportova... police poluprazne, pune kutija, najlona, ambalaže... od akcijskih artikala uglavnom stoji NATPIS "akcija"...
Sad baš gledam ovaj njihov novi katalog i nije mi nešto, stvarno ovisi nekad ima stvari koje su fakat povoljne ali u ovom nisu gledam neku mušku vestu ali 150 kn nije baš nešto povoljno bar meni. Ja svaki put gledam da li će im doć onaj nastavak što se stavi na usisavač pa se onda s time usisa iza radijatora ali nikako da ga stave opet, a kad ga je bilo zakasnila a čini mi se tak super stvar, da li ga netko ima?
nikak se sjetit koja je to chocco nussa....
ja sam do sad uvijek imala "nutoka" čokoladni namaz i bio mi je mmmm
doduše, to bi mi tata donio iz slovenskog lidla..
sad imam neki ... ček idem vidjet....
mister choc... crno bijeli.... onak
e i odlične su mi kore za savijaču....
mislim da ih je 13 il 14 komada - listova u pakiranju za nekih 6kn?
mrak
taman mi pašu za protvanj![]()
Posljednje uređivanje od Lucas : 05.02.2011. at 23:29
ni meni
pojede se, ali daleko mi je to od nutelle, a i linolada mi je bolja od nusse
Meni tjestenina iz Ldla smrdi po plastici. Ne mogu si pomoći.
Ali su mi zato čajevi otkriće. I to ne svi. Oni s aromama su odmah otpali, ali ima par koji su super- komorač, neka mješavina 6 biljaka i od koprive.
Također volim okus kiselih krastavaca, oni skroz mali su zakon. I džemovi/pekmezi su isto fini. Kupii smo neki dan od kupine i odličan je.
Ove polugotove proizvode nema šanse da kupim. Ne kupujem to ni inače. Iz zamrzivača volim povrće, ok je, a cijena je povoljna. Pogotovo špinat. U rangu s Iglo mi je. A taj mi je najbolje ikad, onda Ledo.
Njihovi pudinzi u prahu su mi isto ok(ako treba za kolače), kao i prašak za pecivo i vanilin šećer. I čokolada za kuhanje je dobra.
Posljednje uređivanje od ivancica : 07.02.2011. at 00:13
Kaj nije Sahne vrhnje? Znači - topljeni sir s vrhnjem
A sad ozbiljno - moja svekrva obožava one trokutiće sira za mazanje, s oznakom "Linessa" (smanjena masnoća) a mami kupujem Lahku dimljenu šunku isto "Linessa".
Moj sin obožava one velike kante jogurta Yogosan, ali i Pilos-ovi proizvodi su super (mislim da to Meggle tj. Osječka mljekara radi za Lidl).
ja ti ne znam ni trunkicu njemačkog pa nemam pojma kaj znači sahne... al tak se sir zove. na deklaraciji ne piše da je s vrhnjem,.. baš sam sad zbunjena
Yogosan je najnajnajbolji jogurt koji sam probala... pogotovo onaj sa stracciatellom... muž i ja kupimo kanticu i mislim si to će nam potrajat tjedan dana, kad ono plane u 2 dana samo tak.
napiknula sam se na ovu žensku pidžamu ali je jutros nije bilo u Novom Zgb, natpis je sa isprikom što ju nisu isporučili ali zaboravih pitati da li općenito nije došlo ili samo u "moj" dućan...
jel ju je netko vidio?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_18283.htm
Posljednje uređivanje od Ibili : 07.02.2011. at 09:49
Ja sam mislila na PicFrish, taj im je dobar
Sorciere, jedna od rijetkih koja kuka kad joj padnu kileal su mi pali kilogrami... sa 60 na 59, pa prošli tjedan 58, a sad već 57 ...
škripim kad hodam...![]()
super da ne žalim
jupi!!!
kupili smo jutros ploču za pisanje koja je od danas na akciji...
...i DVD Pepe i Bumba, svaki 9,99 kn i štrample za 22 kn.
baš se veselimo da popodne raspakiramo ploču!