Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sad baš gledam ovaj njihov novi katalog i nije mi nešto, stvarno ovisi nekad ima stvari koje su fakat povoljne ali u ovom nisu gledam neku mušku vestu ali 150 kn nije baš nešto povoljno bar meni. Ja svaki put gledam da li će im doć onaj nastavak što se stavi na usisavač pa se onda s time usisa iza radijatora ali nikako da ga stave opet, a kad ga je bilo zakasnila a čini mi se tak super stvar, da li ga netko ima?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pikana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja svaki put gledam da li će im doć onaj nastavak što se stavi na usisavač pa se onda s time usisa iza radijatora ali nikako da ga stave opet, a kad ga je bilo zakasnila a čini mi se tak super stvar, da li ga netko ima?
    Ja sam to nadobudno kupila i onda shvatila da je cijev jako kruta i da ju je skroz teško gurnuti iz radijatora. Uglavnom, bezveze, sad smisljam kako cu to sama napraviti od neke mekse plastike.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam to nadobudno kupila i onda shvatila da je cijev jako kruta i da ju je skroz teško gurnuti iz radijatora. Uglavnom, bezveze, sad smisljam kako cu to sama napraviti od neke mekse plastike.

Potpisujem!

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno Moji proizvodi iz Lidl-a

U Lidl idemo po slijedce:

fine friske kajzerice i kroasani ( cijena super)
    vafli - koje moje curke vole zagrijane u tosteru s medom ili nutelom
    integralni tost ( tjesim se da nije bijeli)
    mini mozarele ( jos kad su na akciji super)
    probali smo i njihove pekmeze i ok su
    kobase u pakiranju od 100g narezane ( slicno kao zimska)
    lisnato tijesto razvaljano u rolu i s papirom za pecenje ( super za brzu vecericu- hrenovke u lisnatom ili neko drugo punjenje)
    sladoledi su im isto ok ( stapici od vanilije kao snjeguljica)
    smrznute mahune ( dulo jeftinije od Leda)
    toalet papir ( 3 slojni)

probali smo i pahuljice ali nisu nam se dopale
    a papirne role su pretvrde.

na akcijama sam kupila i pidjame i djecje carape i vrlo su kvalitetne, ali ih je tesko uloviti 8 cetvrtak u 8 h). Sva sreca pa nam je Lidl na 5 minuta od kuce.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

super da ne žalim

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pikana prvotno napisa Vidi poruku
    Sad baš gledam ovaj njihov novi katalog i nije mi nešto, stvarno ovisi nekad ima stvari koje su fakat povoljne ali u ovom nisu gledam neku mušku vestu ali 150 kn nije baš nešto povoljno bar meni. Ja svaki put gledam da li će im doć onaj nastavak što se stavi na usisavač pa se onda s time usisa iza radijatora ali nikako da ga stave opet, a kad ga je bilo zakasnila a čini mi se tak super stvar, da li ga netko ima?
    Ako se nisi predomislila, evo ti stize nastavak http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_18525.htm
    Imam ga i ja i mogu potpisat cure kako nije bas nesto.

m&h avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Zavidim, iskreno zavidim na Lidl-u... Mi im još uvek nismo zanimljivo tržište...

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U zadnje vrijeme sam nekoliko puta kupovala u Lidlu, ali nije mi se učinilo da je u onim osnovnim stvarima nešto jeftiniji. Varam li se ili?

Npr. putar je oko 11 kn , ulje se gotovo ne isplati kupovati u odnosu na druge centre, a kamo li npr. na Italiju itd...

Jesam li gledala krive proizvode ili ima neka druga tajna?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jučer sam u žurbi zagledala nekakve tri plastične kutije za 99,00 kn, ako ih je netko kupio ( ili zna ) , molila bih da mi napiše dimenzije tih kutija.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se nisi predomislila, evo ti stize nastavak http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_18525.htm
    Imam ga i ja i mogu potpisat cure kako nije bas nesto.
    obzirom košta 22 kn ak ce ga bit kupujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •