Stranica 31 od 83 PrviPrvi ... 2129303132334181 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali lidl slovi kao "jeftin" ... treba mu uzet tu "titulu".

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Šta će ti šećer uopće, znaš da nije zdrav, a ipak ga kupuješ, ccccc, vidiš da zapravo rade u tvom interesu.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Šta će ti šećer uopće, znaš da nije zdrav, a ipak ga kupuješ, ccccc, vidiš da zapravo rade u tvom interesu.
    treba mi za kavu . ne trošim ga u ogromnim količinama, i baš zato me iritira ovakvo dizanje cijena ...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..a zašto više nema onih limenki lososa???

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa Vidi poruku
    ..a zašto više nema onih limenki lososa???
    a zašto nema spekulasa s bademom, staklenki s graškom, smrznutog povrća (brokula, prokulica, karfiol, mrkva), štrudle, itd... navlakuše, samo što su trajale malo duže nego što smo navikli - pa ih nismo prepoznali.

no vidi se kako poprimaju "domaći" mentalitet... primjer - "povoljna" staklenka XXL s čokoladnim namazom, a kad preračunaš - ispadne da samo kupiš veće pakovanje, a cijena po kili je zapravo ista.

jučer sam ljude koji su gledali nivea cijene - poslala u bipu . fino im rekla za kupon, a oni meni gdje se nalazi bipa .

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jel je to samo meni il se nemože na lidl.hr ???
    piše mi
    HTTP/1.1 New Session Failed

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    jel je to samo meni il se nemože na lidl.hr ???
    piše mi
    HTTP/1.1 New Session Failed

ja idem na ovo, i otvara:

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr/hs.xsl/6848.htm

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ok, hvala...preko ovoga mi otvara....
    imam preko google chroma sejvano lidl.hr i uvijek idem preko toga i otvara...neznam šta je sad

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O nema lidl više ni rice pudinga , smrznutog kukuruza , pšeničnog griza , svježih kolača , izbor odjeće za djecu iznad br 134 je nikakav ,
    plahte koje sam kupovala po 39.99 sad su 69.99 i tako...sve mi se manje sviđa i sve rjeđe zalazim tamo.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    O nema lidl više ni rice pudinga , smrznutog kukuruza , pšeničnog griza , svježih kolača , izbor odjeće za djecu iznad br 134 je nikakav ,
    plahte koje sam kupovala po 39.99 sad su 69.99 i tako...sve mi se manje sviđa i sve rjeđe zalazim tamo.
    X

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mene je lidl razočarao i gotovo da više uopće ne idem tamo (samo ako je nešto jako povoljno i trudim se ne kupiti ništa više od toga)mic po mic su dignuli cijene i to me baš ljuti (posebno jer su u EU puno povoljniji)

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam se skroz prebacila na kupnju na pazaru.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sve nesto preko mjere poskupilo: valjda ravnaju cijene

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja danas kupila spavaćicu i piđamu-one s miki mausom
    ajme koja gužva-a bila sam ujutro u 8. to svi čapaju kao daj je besplatno...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    ja danas kupila spavaćicu i piđamu-one s miki mausom
    ajme koja gužva-a bila sam ujutro u 8. to svi čapaju kao daj je besplatno...
    ja sam samo radi te pidžame išla u lidl
    u 8h više nije bilo ništa
    zapravo lažem, bile su 2 spavaćice XS i jedna pidžama, hlače 46/48, a gornji dio 32/34

i ni jedan komplet donjeg rublja za veće curice više nije bio

lidl i ja se nismo nikad baš voljeli, sada ćemo se voljeti još manje

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam samo radi te pidžame išla u lidl
    u 8h više nije bilo ništa
    zapravo lažem, bile su 2 spavaćice XS i jedna pidžama, hlače 46/48, a gornji dio 32/34

i ni jedan komplet donjeg rublja za veće curice više nije bio

lidl i ja se nismo nikad baš voljeli, sada ćemo se voljeti još manje
    ma joj..to je jedino kaj me tamo tako nervira da nije istina. A uvijek piše "u količinama za kučanstvo". ne kužim onda zašto dozvoljavaju kupovinu pojedincima (koji se, na svoje oči vidjela, nacrtaju u 7 i spremni čekaju s kolicima na juriš) u količini primjerenoj pedeseteročlanom kućanstvu

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    jai ni jedan komplet donjeg rublja za veće curice više nije bio
    ja sam tek nedavno otkrila da imam lidl u blizini. I u prošloj akciji sam uspjela kupiti donji veš za svoju curu - uopće nisam bila taj prvi dan, nego koji dan poslije (mislim u subotu) - očito ponovno izvade robu i kupila sam jedan komplet za probu. Iako ih je bilo dvije ili čak tri vrste u veličini 134 ili sličnoj. U stvari, gaćice mi nisu niti trebale jer moja nosi HM boxerice, ali potkošuljom sam jako zadovoljna. Pogotovo kaj su u HM te ćveće potkošulje za cure bile koma.ž

Ali zato se nisam uspjela u američkim danima dočepati sundeeja i klince iznenaditi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

organska jaja, organski krumpir, fair trade kava i fair trade secer

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jel bio ko u Prečkom?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    jel bio ko u Prečkom?
    ja sam bila. imali su neko sniženje nakon otvaranja, gužvu van pameti, i niš posebno u asortimanu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam tek nedavno otkrila da imam lidl u blizini. I u prošloj akciji sam uspjela kupiti donji veš za svoju curu - uopće nisam bila taj prvi dan, nego koji dan poslije (mislim u subotu) - očito ponovno izvade robu i kupila sam jedan komplet za probu. Iako ih je bilo dvije ili čak tri vrste u veličini 134 ili sličnoj. U stvari, gaćice mi nisu niti trebale jer moja nosi HM boxerice, ali potkošuljom sam jako zadovoljna. Pogotovo kaj su u HM te ćveće potkošulje za cure bile koma.ž

Ali zato se nisam uspjela u američkim danima dočepati sundeeja i klince iznenaditi

muškog donjeg veša (za dječake) je bila cijela hrpa
    ali za curice ni jedan jedini paketić
    u 8.10
    nije da ne mogu bez toga, ali sam mislila 1-2 kompletića kada je bilo na disney princeze
    dok još podnosi roza na sebi

ja sam bila i u prošli četvrtak jer sam mislila da će pidžama bit u četvrtak
    takooooooooooo sam se bila napalila na pidžamu na minnie
    bilo je tih "američkih" stvari
    uzela sam brusnice i sok od brusnice
    sok nije loš
    sladoled nisam uzimala
    jer to nije tako posebno jeftino, bila su 3 za 18 kuna
    a takav je u mc donaldsu 5 kuna
    (sad jedino ak je ovaj iz lidla veći, ne znam, ali meni je u mc donaldsu jako fin, zapravo to mi je jedino fino tamo)
    pa rađe uzmem nezamrznut

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam se napalila na onu crno bijelu Minnie pidžamu,
    sva sam prpošna uletila u LIDL u devet i pol,
    a tamo NITI JEDNA pidžama više, sve planulo valjda u 8.01...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam malom htjela uzet honey&mustard umak jer ga nije prežalio otkad nema Subwaya više - normalno da nije bilo umaka ništa! Kao ni Sundaeja

E da, bila sam u petak!

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kod nas ceno bijlele piđame nisu ni došle, samo crvene sa mikijem i mini i plave sa snoopiyem.
    kod nas (u kutini) je bila cijela hrpa tih kopletića donjeg veša za djecu-istočini mi se puno više za dečkiće..bilo je nešto i za žene tih kompletića..
    ma ja mislim da si radnici prije otvorenja već pouzimaju za sebe i svoje koješta..a količine su i tako ograničene

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam gotovo sigurna da nije stvar u tome da ljudi u 8.01 pograbe nego oni vjerovatno niti ne dobe pol artikala iz akcije.

nemoguce mi je da ostane samo donji ves za decke a da za curice nema bas ni jednog kompleta.

i i nace malo ot vezano uz secer po 7.99-kupila ga jucer u kauflandu za 5.99 kn.kao neka akcija , i smije se kupiti samo po jedan "paket" onaj veliki.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    i i nace malo ot vezano uz secer po 7.99-kupila ga jucer u kauflandu za 5.99 kn.kao neka akcija , i smije se kupiti samo po jedan "paket" onaj veliki.
    Čekaj, ograničavaju kupnju????

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam gotovo sigurna da nije stvar u tome da ljudi u 8.01 pograbe nego oni vjerovatno niti ne dobe pol artikala iz akcije.

nemoguce mi je da ostane samo donji ves za decke a da za curice nema bas ni jednog kompleta.

moguće je itekako...uvjerila se nekoliko puta na vlasite oči

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Nikiva prvotno napisa Vidi poruku
    moguće je itekako...uvjerila se nekoliko puta na vlasite oči
    bome i ja...i to me strašno ljuti...
    Dobiju oni dovoljno artikala, znam pouzdano

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

U Kauflandu jutros ljudi trpaju pakete secera i mislim si sta im je: a ono jeftinije

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Inace ako nesto zelite u Lidlu a nemaju trazite da vam nabave iz drugog ducana, uvijek ima. Gle cuda!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

U Lidlu Nova Gradiska uvijek svega, i jos posebno kasnije nakon prolaska akcije bude na ekstra snizenju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam prije par dana kupila Mussli Master Crumble fruchte & nusse. mislim da su oko 19 kuna, 750 grama, presavršeni. Dosad sam kupovala tri put manje od dr. oetkera po skoro istoj cijeni, a uspoređivat se ne mogu... oduševljena...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj samba prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prije par dana kupila Mussli Master Crumble fruchte & nusse. mislim da su oko 19 kuna, 750 grama, presavršeni. Dosad sam kupovala tri put manje od dr. oetkera po skoro istoj cijeni, a uspoređivat se ne mogu... oduševljena...
    daaaaaa...prefini...i oni s čokoladom i oni s voćem...... presavršeni.....

a ja od sad tamo kupujem senf u tubi...onak je malo ljutkast, ma prefin....
    mislim da se zove vinarom il winerom..... tak nešto...zelena tuba...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Tu je skroz normalno da ogranicavaju kupnju kad je nesto na nekoj opakoj akciji. Ponekad je komad po kupcu, ponekad do pet komada. Ovisi sto se prodaje i koliko je veliko snizenje.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ono kaj piše "za potrebe domaćinstva" - mačku o rep... svojevremeno sam htjela kupit paket jaja... ispred mene familija s troja kolica - u svakima bar po 450 jaja... a za mene niti jedan paket od 30. ja se pozvala na "izreku" - a oni da ne mogu kupcima uzet nešto iz kolica... pa hebate - da se svi zovu nadalina - ne bi im za doma trebalo tolko jaja...

drugi put - muž i žena s troja kolica (bili na akciji omekšivači, deterdženti i još neke stvari)... pitam ja njih otkud im toliko veša za prati - a oni meni da imaju dućan van zagreba... pa eto...

tako da se više ničem ne čudim. i pozdravljam ograničenje kauflanda.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    ja kupila danas 2 paketa..20 kg..

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hehe, ja sam nedavno u Lidlu čekala da ženi ispred mene prebroje sve Milke koje je kupila. Račun je bio oko 3000kn . I još je uzela R1.
    A možda žena samo jako voli čokoladu .

Naravno da se kupuje na veliko, i naravno da se to onda preprodaje....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da nije zakonom dozvoljeno ograničiti tko će koliko stvari kupiti.
    Bar je takvo pravilo u firmi u kojoj radim.
    Sve što je izloženo za prodaju može kupiti jedan jedini čovjek.
    I što je tu čudno što netko kupuje za daljnju preprodaju ?
    Svi mali dućani i trafike kupuju u velikim trgovačkim centrima za daljnju prodaju.
    Nekad se kupovalo direktno od uvoznika , ali , pošto mali dućani uzimaju relativno male količine proizvoda , ne dobiju rabat kakav
    imaju veliki. U konačnici je , recimo , jogurt jeftiniji 10% u Metrou nego direktno u Dukatu.
    Ukoliko se želi postići da veći broj kupaca dobije nešto po ultrapopularnoj ( damping ) cijeni , onda se iz skladišta vadi malo po malo ( npr, svaki sat ili tako nešto ).
    Upozorenje da cijene vrijede do rasprodaje zaliha i da su količine dostatne samo za kućanstva u praksi znači da se trgovine ograđuju od
    toga da netko dođe i zatraži npr 10 000 komada nekog proizvoda - u Americi je bio upravo takav slučaj.
    Čovjek je godinama išao po sudu s nekom trgovinom koja mu nije imala isporučiti milijun nekih proizvoda na akciji.
    A nisu se prethodno osigurali nikavim upozorenjem o količini.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je to sasvim u redu kad govorimo o metrou, ipak je metro namijenjen 'velikim' kupcima. Lidl to nije. I ako se vec ogradjujes da je proizvod dostupan u kolicinama potrebnim jednom kucanstvu onda bi , da, trebalo pripazit na prekupce. U konacnici, onaj koji nema obrt ili tvrtku ne moze kupovati u metrou..

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ranije sam rekla, i ponavljam:
    pogotovo izborom hrane se Lidl prilagođava našem mentalitetu - ona što im se ne prodaje na vagone, jednostavno izbace iz redovne ponude nakon nekog vremena. Govorim poglavito za internacionalnu kuhinju. Zato me nimalo ne iznenađuje što su povukli losos. Ali ne brini se - tirolsku i buncek neće, jer naša raja samo to kupuje.

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Joj i ja se par puta iznervirala...
    bile one pidžame po 29,99 pred cca mjesec i pol...
    odem ja taj četvrtak kad je počela akcija, došla oko 13,30 - nema
    odem u subotu na Kukuljanovo u drugi lidl, kad tamo vagon tih pidžama po 30kn za dečke, u svim veličinama, a NI JEDNA JEDINA ZA CURE. Je slučajno šipak.
    Jednom sam maloj već kupila za dečke piđamu, ali baš sam htjela onu sa srnicom. Sh*t.

kissy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    17

Početno

evo mi bili prošli tjedan u slo u lidlu i cijene su u pola manje od cijena kod nas u lidlu. Npr. šećer oko 5.7o kn (otprilike smo preračunavali iz eura u kn), chocco nussa 8 kn, brašno 2,90kn,wc papir 15 kn,...isplati se otići. mi smo za 60eura kupili za cijeli mjesec i štotrebami i što ne trebamo

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas u klc - narezak na akciji. -30%. a onda još -30% - zbog ISTEKA ROKA TRAJANJA!!!! HALOOOOO!!!!!!!!
    stavili su stari narezak na akciju, pa onda još snižavaju. koliko dno dna smo dotakli - da se tako nešto smije staviti na "akciju"????

kruh od jutra, naravno da ga nitko ne kupuje...
    dućan pun kutija (ja neke pobacala u kontejner - da vidim što je ispod njih).
    šef i djelatnica uredno šetaju između toga - i dogovaraju što će sutra i preksutra....

ah da, da ne zaboravim... poskupili kroasani (pakiranje od 5 komada). počeli su s cijenom 6,90... najnovija je 9,49.

anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

neznam ovaj tvoj slučaj, ali meso se ne stavlja na akciju nakon nego zbog isteka roka trajanja - predzadnji ili eventualno zadnji dan roka

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anita_m prvotno napisa Vidi poruku
    neznam ovaj tvoj slučaj, ali meso se ne stavlja na akciju nakon nego zbog isteka roka trajanja - predzadnji ili eventualno zadnji dan roka
    pa zato mi to i nije bilo jasno... nema veze što je to DODATNO sniženje. takvi proizvodi NE MOGU na redovnu akciju.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

prekjučer su u kauflandu na akciji po 1,99 kn bili nekakvi keksići kojima je rok trajanja bio do 1.3.2011

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

lidl slovenija, neki dan

trajno mlijeko 3,5 (ono plavo) - 4,30
    maslac - 9,40
    cedevita - 9,70
    oštro brašno - 4,00
    keksi (napolitanke one crvene) - 3,57
    puretina - file 1 kg - 47,00
    sir trapist - 700 g - 21,80
    gusti sok - 3,29
    vrhnje za kuhanje 200 ml - 3,29
    jaja - 8,68 (meni najbolja)
    mozzarela (bila na akciji, al i inače je jeftinija)- 3,29

ja tam skoro sve kupujem. povrat mervera mi vrati gorivo, a gotovo sve je jeftinije 20-40%. ja kuham za veliku familiju pa nam se itekako isplati.

šećer nisam kupovala ovaj put jer ga imam ali je 2 kune + jeftiniji nego kod nas.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kupujem svaki dan kruh i mlijeko.
    Od ostalih stvari u Lidlu se opskrbljujem tzv nezdravom hranom, čokoladom, grickalicama i slatkišima, prije svega choco nussa i belgijske praline, danas na akciji za manje od 15 kn-a 250 g.
    Kupujem i w5 sredstva za čišćenje.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Prošli tjedan sam kupila pekač u LIdlu. Reklamirali sam ga i nisam dobila odmah povrat novca, ili novi stroj što je do sada bila praksa. Poslali su pekač na servis....Tako da znate
    Čekam poziv

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jesi li inzistirala na povratu ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •