Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja se ne sjecam najave paketa gacica... Ali vidim da je jedna potkosulja 29,99 jos pred 3 mjeseca su bili paketi gace+potkosulja 19,99, pa 22,99 a sad vec jedna potkosulja 29,99

I mala majcica kratkih rukava 37,99 A pred zimsku sezonu se sjecam da sam kupila paket od 3 jako zgodne dolcevite s dugim rukavima za mislim 59,99 tj 20kn/kom i super su nas posluzile cijele zime... One zgodne proljetne jaknice su se pojavile samo jednom a prije su takve stvari znale vise puta u sezoni biti na akciji...

Lose, lose... taman sam pocela zalaziti i kod njih (nisu mi bas pri ruci) a sad mi se cini da cu ponovno prestati. Ovo nije bas povoljno...

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se ne sjecam najave paketa gacica... Ali vidim da je jedna potkosulja 29,99 jos pred 3 mjeseca su bili paketi gace+potkosulja 19,99, pa 22,99 a sad vec jedna potkosulja 29,99

I mala majcica kratkih rukava 37,99 A pred zimsku sezonu se sjecam da sam kupila paket od 3 jako zgodne dolcevite s dugim rukavima za mislim 59,99 tj 20kn/kom i super su nas posluzile cijele zime... One zgodne proljetne jaknice su se pojavile samo jednom a prije su takve stvari znale vise puta u sezoni biti na akciji...

Lose, lose... taman sam pocela zalaziti i kod njih (nisu mi bas pri ruci) a sad mi se cini da cu ponovno prestati. Ovo nije bas povoljno...
    i potkosulja i majica su paket od 2 komada, tako da nije preskupo, ali meni se neda uopce ici kad znam da ce se to razgrabit u 7.55

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    i potkosulja i majica su paket od 2 komada, tako da nije preskupo, ali meni se neda uopce ici kad znam da ce se to razgrabit u 7.55
    Dva komada? Onda cijena nije tako losa... Ja sam gledala na netu i nije pisalo da je paket, a obicno pise... Mozda se zaletim kupiti 2 paketa majci, nikad dosta peri-deri robice za vrtic, bas je postalo prevruce za dugi rukav...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •