Ja kupila danas sandalice za dečka vel 26 (odgovaraju našem broju 27), 75kn
i paket od tri majice kratkih rukava, stvarno su super (i dizajn i materijal...), 60kn i neš sitno...
Ja kupila danas sandalice za dečka vel 26 (odgovaraju našem broju 27), 75kn
i paket od tri majice kratkih rukava, stvarno su super (i dizajn i materijal...), 60kn i neš sitno...
I ja sam uzela sandalice za dečka, mislila sam bar za dvorište. A kad ono, sandalice su baš super! I kompletić majica i kratke hlačice za 60kn.
Neki dan su imali kvačice (u Čk ih još imaju), gumene, žute, odlične su.![]()
Ja sam se isto iznenadila kako su dobre, uzela sam one s otvorenim prstima....
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_20232.htm (skroz desno..)
Za curu nisuimali veličine pa se mislim zaletit do vž-a.....
A majčice sam uzela ove skroz dolje desno na slici, prekrasne.....
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_20239.htm
Ajme, ja sam poslala mm u Lidl i on se je totalno raspametio. Do sada je išao u Lidl u našem gradiću, a tamo je uvijek gužva. Ovaj puta je otišao u drugi, nije bilo gužve, a izbor je bio savršen. Kupio je sve od dječje robe što mu se je svidjelo. Danas čekam da stignu sandalice. Zimus smo kupili gležnjerice i bile su predobre. Meni osobno bolje od onih koje smo kupili u eccu. U lidlovim gležnjericama su mu nogice bile tople, a u ovima- pa baš i ne. Tako da vjerujem da će i sandalice biti odlične.
Inače, u Lidlu obvezno kupujemo pidžame, tijesto, sokove, slatkiše (farina napolitanke u plavoj vrečici su mi super), sladoled, jogurte, garderobu, sredstva za čišćenje kupaonice i kuhinje, znala sam kupiti i tablete za perilicu, čipi čips... ma svašta. Iako, u zadnje vrijeme su poskupili, hm...
E da, gledala sam Lidlove stranice u Sloveniji. Definitivno, da sam u Zg ili okolice, jednom tjedno bi posjetila Lidl u Brežicama. Isplati se, svakako. I ovako razmišljam, kada smo u Zg nekim poslom da jednom mjesečno produžimo do Brežica.
ima li jos uvijek ananasa na akciji, odlican je skroz zdrav i svjez
kupila danas 2 disney posteljine. jednu sa minnie i jednu winnie pooh..naravno i pripadajuće dekice hehe...
bila ujutro u 8.10--još su samo 3 ostale-2 sa mickeyem i jedna minnie..
a one ogradice za krevetić se sve razgrabile odma..
i pitanjce kakva je ta posteljina meni je mama uzela pa cekam sada da donese ...kako ti se cini???
Mi smo danas uzeli zastitu za krevet po 149 kn, takve iste se prodaju po 400,00 kn.
Meni je posteljina iz Lidla odlicna. Ne znam kakva je ta konkretna, al ono sto imam je odlicno.
mi imamo nekoliko posteljina njihovih, jako kvalitetno![]()
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-....xsl/20806.htm
Da li ste probali ista od njikove kineske hrane?
Da li su kineske rolice prikladne za djecu od 2 i 3 god? Meni se to čini dobro za probati pa da vidim kakva su vam iskustva. S čime to poslužujete?
Probala sam nekakve proljetne rolice u restoranu, ali prije 100 godina i čini mi se da je to bilo posluženo s nekim umakom kao predjelo.
rolice same po sebi nisu problem, pitanje je samo kako su ove dotične začinjene i jesu li uopće.
(nisam probala)
Lovro jede te rolice u restoranu, e sad za ove kupovne nemam pojma. Najbolje ti je pročitati sastav, moglo bi tu svakakvih emulgatora biti unutra.
Dobro je provjeriti sastav tih gotovih džidža. U nekakvim njihovim zamotuljcima sam pronašao da ima ulja od pamuka, a to je super za izbjegavanje.
Meni su super njihovi smokiji za klince, bez kikirikija![]()
ne možeš fulat, ogromna je vrećica, nekakva crvenkasta
nije mi dao vrag mirapa sam išla čitati početak ovog topika... ako vam se da- probajte usporediti prehrambeni asortiman (prepolovljen) i cijene koje smo naveli na početku, i ove sada... npr. grana padano je s 12 došao na 14kn... čokolada za kuhanje je bila 6 (5,99), sad je 8 (7,99)...
nemam više stare račune, ali imam ovogodišnje - pa sam malo i tu radila "računicu"...
ovogodišnje: voda cetina (2l) s 3,49 na 3,99
hrenovke (njihova marka) - sa 6,99 na 8,49 (6,99 /7,99 /8,49)
čips slani (obični) s 4,49 na 4,99 (4,49 /4,79/4,99)
ulošci s 6,99 na 7,99...
itd...
cijene dižu postepeno, tako da psihološki izgleda manje - ako čovjek usporedi prethodni račun sa sadašnjim. no ako ih ima npr. 10 - onda se ipak vidi![]()
o prehrambenom asortimanu se isto ima što za reći:
smrznuto povrće - možda 30% od prvobitne ponude
smrznute slastice - nema odavno, osim sladoleda i tu i tamo nekih tragova ostalog
voće i povrće svježe - cijene su iste (nekad i više) od interspara, ali i od konzuma :šok:
sredstva za čišćenje /higijenu - cijene su iste kao i drugdje (ne računam akcije), tako da mi bipa ispadne puno povoljnija u konačnici
itd...
i gdje je nestao mit o jeftinom lidlu????
I ja sam primjetila stalan rast cijena....a o brašnu, šećeru, ulju, mlijeku, nećemo ni pričati. Prije godinu i pol je mlijeko bilo 2.29 kn, a sad je na sniženju to isto mlijeko 4.50kn :/ Znači, 100%!
dukatovo 2,8 trajno - je bilo čak 5,99... (sad su mislim spustili na 5,79)... jer su akcije gdje se nađe i ispod 5, samo nema onog čepa koji se otvara i zatvara...
šećer su "spustili" cca 50 lipa pa je oko 7,5... ulje im je jednake cijene kao i drugdje (a bilo je i po 2kn jeftinije)... podravkin senf je ista cijena kao u intersparu, a bio je jeftiniji. isto je i s drugim artiklima hr proizvodnje, koje sam uvijek kod njih kupovala zbog cijene.
moram potražiti u dućanima hrenovke koje radi ppk, jer me baš zanima originalna cijena. naime, vode se pod robnu marku, ali ih radi ppk...
rolano lisnato je isto poskupilo, i sad je razlika od konzuma - bijednih 50 lipa...
Ali hajde, mlijeko, brašno i šećer su svagdje poskupili....i kava isto. I masa drugih artikala.
Prekjučer je u Lidlu bila kila šećera 5,99 Kn. Odmah smo uzeli 3 komada![]()
Pa jaj rijetko idem više u Lidl , što zbog većih cijena , što zbog manje ponude.
Jednostavno mi nije što je nekad bio.
Zadnje sam si kupila neku majicu za 79 kn , ali za tu lovu ima na svakom kantunu.
možda kod honey. svi lidlovi imaju i neke svoje "interne" akcije.
Pa gle, sandale za dijete sam platila 79,90 kn, a slične takve u Planetu obući nemaš ispod 130 kuna. Majce sam plaćala po 25 kuna komad, a takve sa slikom u C&A nemaš ispod 40-50 kuna komad. Tajice po 33 kune, a u Zari i Bennetonu su po 60-70 kuna.
I sada češ reći, da naravno da je jeftinije, kada sam uspoređivala sa "markama".![]()
Svi su sve (ili većinu toga ) poskupili...Konzum je ajmemajko, a bome ni Mercator nije daleko...možda je Tommy još ok. Za interspar ne znam, jer ga nemam blizu. A u Lidlu i dalje ima stvari koje su jeftinije nego drugdje.
ajde, plis, ako vidite ovo u nekom lidlu u ili oko zagreba, da mi javite, tu kod mene nema
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_20644.htm
Od dućana iste kategorije idem samo u Lidl.
Bila sam u Sloveniji u Hoferu, i cijene su slične Lidlovim, a i kvaliteta.
Bila sam i u Kik-u, i to mi je jednako kineskim dućanima.
Kvaliteta dječje odjeće u Lidlu je jednaka "markama" koje sam prije spomenula, a cijena osjetno niža.![]()
Eh, kad usporedim cijene Njemačkog Lidla sa ovim cijenama u našem Lidlu, dođe mi da plačem! Jasno mi je da plaćaju porez i carinu, ali baš da moraju toliko biti veće cijene (a s druge strane-standard 10 puta manji)...
I općenito su u svim dućanima u Njemačkoj cijene niže, osim u Mulleru...u Njemačkoj su u Mulleru ili iste ili čak više cijene u odnosu na nas- informacija iz prve ruke. Zato su mi nekako još draži
I sada teški offtopic....što očekivati od stranaca kad smo i našim proizvođačima samo spužve za cijeđenje love?! Tako recimo TDR svoje proizvode prodaje najskuplje u onoj zemlji gdje ih proizvodi-u Hrvatskoj, i to mi je totalno nelogično! Jeftinije su u Srbiji, još jeftinije u Bosni, a najjeftinije u Sloveniji!To mi je baš žalosno! S druge strane- u Njemačkoj ona velika Nutella košta 2 eura (cca 15kn), dok kod nas mala košta 19 kn najjeftinije. Dođe mi žao što živim tu gdje živim
![]()
Ninči , za ovo s cigaretama , najblaže rečeno ,nisi upućena.
Proizvođačka cijena cigareta je 3-4 kn , ostalo je trošarina ,
koja nema veze s TDR-om nego s našim zakonima.
Dabogda koštale 100 kuna .
Jasno je meni da ima veze i sa trošarinama. I Slovenija i Bosna imaju trošarine, vjerojatno i Srbija. Plus još što se valjda plaća i carina na uvoz cigareta u te zemlje. Pa mi ta računica nikako ne ide u glavu. Je li moguće da su slovenske trošarine+carina zajedno manje od hrvatskih trošarina?
jel netko vidio one knedle sa šljivama i cimetom?? ja ih više nigdje ne mogu naći...kaj su povukli iz prodaje ili kaj
ja ih vidjela na jankomiru prije par dana, u onom bočnom frižideru, malom
Ivarica ih je nazvala "marsovci na obdukciji" (jer su joj jakobijeli) pa ih od tada tako zovemo doma![]()