Iva, i ja sam vidjela jučer u Dugom Selu, dakle još su u prodaji![]()
Iva, i ja sam vidjela jučer u Dugom Selu, dakle još su u prodaji![]()
Pozdrav svima!
Ja sam u potrazi za dječjim gumenim čizmicama (za dečka) broj 24/25.
Akcija je počela jučer i pretražila sam tri dućana u periodu od 8:00 do 10:00 h ali više ih nigdje nije bilo! (bilo je svih brojeva osim tog)
Ako ih je netko slučajno uočio, bila bih zahvalna na informaciji.
Ima li tko stapni mikser?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_22331.htm
treba mi, a nisam sigurna u odnos cijene i kvalitete
Pa imaš na njega 3 godine garancije !
Da li je netko kupio ili vidio ove majice sa prslukom?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_22229.htm
Kako izgledaju u živo?
Ja kupila zeleni prdluk, odlican je. Super je obraden, jako uredno sasiven! Ocjena cista 5! Jedino su malo manji modeli, ja sam uela deckicu 116, a inace nosi 104/110(s tim da vise naginje k 110).
Hvala, onda ću se uputiti do grada. Baš mi se sviđaju.
Kupla sam i pink kaputic zacuru 55kn, dvoje strampice za 33kn, i roznu haljinicu s ljubicastim/tockastim tajicama za 79kn.... Sve mi je odlicno....
Ovaj tjedan mi se ponuda za curice čini jako dobra. No mi za svog dečka nismo niš našli jer mi se i materijali i dizajn čine za dvije klase ispod ponude za curke...šteta.
zanima me ova tjestenina koja se sad reklamira za wok ( ili tak nekaj slično) to je rižina tjestenina?????
Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.09.2011. at 18:16
imaš neki link?
nigdje nemogu naći tu tjesteninu...
bilo na telki ni ja nemrem nać link
Dakle, nije rižina (meni osobno nije ni fina....).....
Al već vidim da ću u četvrtak do Lidla...![]()
jel imaju vrece za spavanje u ponudi?
cizmice vidjela u Novoj Gradiski
meni su super njihovi grudnjaci i čarape (kaj se tiće odjeće).
baš ne stignem kupit dječju robicu jer sve pograbaju do 8.05, a ja nejdem navaljivat i gužvat se tak da dok dođem već je rasprodano.
od špeceraja većinu kupujem tamo. sviđa mi se kaj nema muljanja s cijenama ko npr. u Plodinama
Četkice za zube dentalux meni su super!I pasta za zube isto!I baby vlažne maramice softino!Mileram milbona je najbolji na koji sam naišla,kao i vrhnje za kuvanje!
Ja rijetko zalazim u Lidl , još jedan proizvod koji sam povremeno kupovala su izbacili iz ponude ,a
to su polupečeni kroasani . Bili su mi praktični za ostaviti djeci ujutro prije škole .
Dječje odjeće u brojevima iznad 122 gotovo da uopće nemaju .
Sviđa mi se njihova riža na mlijeku , još kad bude na popustu za 2.22 kn , opskrbim se zalihama.
Voće i povrće im moram pohvaliti , stvarno uvijek bude ok.
Kesten pire, smrznuti. Ima secera, ali nema nikakvih drugih dodataka, boja, pojacivaca okusa, konzervansa itd.
Sladoled od vanilije. (U ostalim supermarketima je tesko naci samo vaniliju. Uvijek su neke kombinacije, a kod Lidla je samo vanilija u kutijici)
Papirnate rucnike i maramice. (Moj muz kaze da su jeftiniji i bolje kvalitete nego u ostalim supermarketima).
I hrpu drugih stvari na koje slucajno naletimo bas kad ih trebamo kao npr zastitnike za stolove (bas kad je maleni prohodao), plocu za pisanje a s druge strane magnetna ploca (bas kad smo odlucili da je vrijeme za vjezbanje fine motorike), velike spuzve za lezaljke (taman kad smo vec odustali da tako velike necemo nigdje naci po normalnoj cijeni) itd itd, ali to su stvari na koje zbilja covjek anleti jednom i onda ih vise nema.
Ja redovito kupujem tamne čokolade, omjer kvalitete i cijene više nego povoljan
Zatim odječu za curicu, kako kada. Znala sam naići na super termo čarapice s gumicom na dnu (protiv klizanja) i hukahopke.
Zatim, ponekad voće i povrće iako više volim plac
Pa lisnato tijesto, topljivi sir za mazanje, smrznuti grašak...
Povoljna je i bijela čokolada, 4.49 čini mi se, a to je super cijena, ukusna je i kvalitetna. Pogotovo stoga jer ju ja trošim dosta na kolače. Odličan im je onaj troslojni WC-papir, zatim ručnici i maramice. Mozzarella i listovi za pite i savijače-povoljni i kvalitetni. Za bebača sam kupila povoljne čarapice (2 para 11kn), samtane hlače (44kn) i vjetrovku (88kn). Dosad mi je njihova roba bila i više nego kvalitetna za cijenu koju platim.
Danas u Lidlu ograda za krevet po 100 kuna. Bilo ih je u Dubravi i nakon 8.20.
To je akcija subotom (vrijedila jučer 1.10.). Možda ih još ima ako nisu sve prodali. Trebalo je biti u svim Lidl dućanima. MM pronašao u Lidlu u Aveniji Dubrava.
Zaboravih napisati da ograda izgleda dosta kvalitetno napravljena. I može se protegnuti do 106 cm duljine te se može (ako madrac nije unutar okvira kreveta) pomoću dva gumba preklopiti prema dole.
Povuče se ogradica istovremeno s jedne i druge strane (princip povlačenja konopa) dok se ne začuje klik. Možda najbolje da ti vučeš s jedne strane, a netko drugi s druge strane. Na zglobovima s jedne i druge strane je plavi gumb koji kad se stisnu ogradica se može preklopiti prema dolje ako madrac nije unutar okvira kreveta.Ja kupila ali nisam skužila kak se produži.
I kaj se potegne prema dolje to ne kužim
Netko je bio spomenuo kesten pire pa sam danas kupila. Grozan je! Skroz nedefiniranog vrlo čudnog okusa, pun nekih ljuskica, jako sladak, bljak. Po okusu mogao je biti i pasirani grah.
E da, mm i ja se navukli na ovo svježi sir s jagodama (taj nam je najbolji). Ima i neko drugačije pakiranje gdje je sve pomiješano, ali ovo je najbolje!
ajme meni je prefin..... ak misliš na onaj od 250g za 9.99 - žuti/zlatni omot (nemam pojma kak se zove,smazala ga u roku keks)
savršen mi je...duuugo sam tražila kesten pire koji bi meni odgovarao po okusu i to je taj.....
ostali su mi bez boje,okusa i mirisa i čak ni nakon zaljevanjem sa rumom,čokoladom i šlagom nebi bili tak fini
ovaj mi je najtaman...samo našpricam šlaga gore i "davljenje" može početi![]()
Ovo sredstvo protiv mrlja iz Lidla - da li je sigurno i za tamnu odjeću?
da li je od Safety 1st? Takvu sam vidjela u Lidlu nedavno?
http://www.safety1st.com/usa/eng/Pro...ety/Bed-Rails/
nasmadrac je poprilicno glomazan. Sta trebam premjeriti da skuzim moze li to kod nas ili ne?
MarijaP, da, to je ta Safety 1st, samo kaj je tkanina plava.
domy, madrac je u okviru, ne znam kak bih ti objasnila. Ajoj, sad sam skužila gdje si me krivo shvatila! Dakle okvir kreveta, ne okvir ogradice.
Ova ogradica funkcionira na krevetima kod kojih je madrac položen na podnice i nema ruba koji ga bočno zatvara, ak me kužite.
E taj -W5.
Zadnja dva puta kada sam bila u Lidlu nije ga bilo - očito se dobro prodaje.
slučajno sam zalutala u lidl i otkrila da je 5 L destilirane vode 8,99. u konzumu je njihova K plus 15,99.