Stranica 37 od 82 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 4135

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a taman mi neki dan MM rekao da su mu kolege preporučile knedle iz Lidla , idem mu ih sad obijeliti

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    nije samo boja, ta smjesa uopce nije od krumpira
    kao ni ostale stvari u lidlu koje bi trebale biti od krumpira (njoke i sl)
    Daj mi molim te objasni kaj onda stave unutra - naime njihove knedle i njoke su nam na obaveznom meniju. Pa kaj nisu njoke od 80% kurmpira, kao skoro i sve druge?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj romi prvotno napisa Vidi poruku
    Daj mi molim te objasni kaj onda stave unutra
    Pire krumpir u prahu. Kao i svi ostali proizvođači danas

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj romi prvotno napisa Vidi poruku
    Daj mi molim te objasni kaj onda stave unutra - naime njihove knedle i njoke su nam na obaveznom meniju. Pa kaj nisu njoke od 80% kurmpira, kao skoro i sve druge?
    nisam ja davor da objasnjavam, ja opisujem svoj dojam

Angel_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Obožavam lidl Ima tamo svašta nešto povoljno, fino i kvalitetno, ali meni je No.1 njihov čokoladni sladoled, košta cca 17 kn pakiranje od 1L... Fantastičan je!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čaj og komorača u filter vrećicama.

Još iz doba dojenja kada sam anis i komorač kupovala u rinfuzi nisam osjetila taj miris. Nije da nešto kupujem čajeve (dosta trava berem sama) i dolovno mi je u dućanu zamirišalo kada sam prolazila kraj police.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kalupe za raviole vidjela sam danas u Lidlu u Vukovarskoj, bilo je par komada.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nabavila u subotu na jankomiru...
    i ostavila sam ih u kuhinji tako da mi smetaju ... da čim prije isprobam

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Možda sam već napisala. Čokolada za kuhanje, nigdje na našem tržištu nema tako dobre čokse.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Možda sam već napisala. Čokolada za kuhanje, nigdje na našem tržištu nema tako dobre čokse.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kuverture cooking chocolate, prije u tamno smeđem omotu, sada u nekakvom zlatnjikavom, puno finije izgleda.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala, jelka

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kuverture cooking chocolate, prije u tamno smeđem omotu, sada u nekakvom zlatnjikavom, puno finije izgleda.
    I jos jedan novitet s tom cokoladom je da su je podjelili na 20 kockica po 10g (utisnuto je "10g"na kockice) tako da ne morate vagati coksu

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jel možda netko računao cijenu Lidlovog vrhnja za šlag, onoga u čašicama? Koliko je jeftinije u odnosu na Vindiju, Dukat, Meggle, Bayernnešto? Ja pretpostavljam da je jeftinije, iako možda fakat nije. Inače kad radim Truffle ganache tortu, tamo dolazim po čoksu i vrhnje, torta naravno bude prefina.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E da, zaboravih reći Kejt da je pakirana po 200gr, ali to ionako nema veze kad je jedna jedina.

Nisam skužila za te grame po pločicama, super!

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jelka-vrhnje ti je definitvno najpovoljnije.dukat, vindija i ta poznata pakiranja su ti cca 20 kn pol litre.jedino sto je dosta povoljno vrhnje od veronike.ako se ne varam platila sam litru oko 33 kn-al nemoj me drzati za rjec.lidlovo ispada 25 kn/l.

uh sjecam se dana kada je to vrhnje bilo 2.99.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    Jelka-vrhnje ti je definitvno najpovoljnije.dukat, vindija i ta poznata pakiranja su ti cca 20 kn pol litre.jedino sto je dosta povoljno vrhnje od veronike.ako se ne varam platila sam litru oko 33 kn-al nemoj me drzati za rjec.lidlovo ispada 25 kn/l.

uh sjecam se dana kada je to vrhnje bilo 2.99.
    Dukat :bljuc:
    Imam par zamjerki na Lidlovo vrhnje. Dao sam mu par puta priliku i uglavnom me je iznevjerilo. Proizvode ga u Bosni, što nije nikakav minus nego samo informacija da se ne radi o nekom našem proizvođaču s re-brandiranim pakiranjem. Prije goinu dana bilo je "oplemenjeno" kojekakvim zgušnjivačima. Sada više nije, ali mi ima nekako lojast okus, otprilike kao da su dodavali mliječnu mast naknadno.
    Treba obratiti pažnju da kantica nije od kilu nego je manja, što može utjecati na kalkulaciju isplativosti.
    Ukratko, za nuždu je odlično.

Moj izbor je Vindija (veći udio MM od milerama) jer se odlično drži, stabilna je i blagog predvidivog okusa, u praktičnoj kantici. Za narodske recepte Veronika. Osobito za sir i vrhnje. Njihov sir su znalci ocijenili kao najbolji, a ni moje nepce nema ništa protiv.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jeste negdje vidjeli da još ima onih metaliziranih pokrivki za šoferšajbu protiv zaleđivanja? Bili su po 17 kuna.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 18.10.2011. at 17:27

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste negdje vidjeli da još ima onih metaliziranih pokrivki za šoferšajbu protiv zaleđivanja? Bili su po 17 kuna.
    Mislim da sam vidjela u "svom" Lidlu - to je onaj kod Doma sportova.
    Hoćeš da ti odem pogledati popodne?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da sam vidjela u "svom" Lidlu - to je onaj kod Doma sportova.
    Hoćeš da ti odem pogledati popodne?
    Može
    treba mi 3 komada

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo, ja sam obukla sebe i cure za zimu u Lidlu: jučer sam "ubola" žensku jaknu za 139 kn, a prošli tjedan curama ski hlače za obje + jaknu za stariju. Jaako sam zadovoljna s obzirom na uloženo, tim više kaj su me ski hlače došle oko 119 kn jedne, a za polovne su me neke cure po raznim forumima tražile 100.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Davore, mi smo govorile o vrhnju za šlag. Što se plavog vrhnja tiče, Vindijin mi nema premca, fakat. Veronika mi nije nigdje blizu pa ne kupujem.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Davore, mi smo govorile o vrhnju za šlag.
    Sorry, baš sam bio završio kanticu lidlovog kiselog i još uvijek sam bio pod dojmom.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry, baš sam bio završio kanticu lidlovog kiselog i još uvijek sam bio pod dojmom.
    Nego, na tu temu. Kako znaš da su prije stavljali zgušnjivače, a sada ne? Prema okusu, ili možda deklaraciji?

Inače sam primjetila da su prestali pisati proizvođače, ev. bude porijeklo, tipa Pilos mlijeko da je (mislim) iz Bosne. Jel to sad više nisu obavezni po nekom zakonu?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nego, na tu temu. Kako znaš da su prije stavljali zgušnjivače, a sada ne? Prema okusu, ili možda deklaraciji?
    Pisalo je na deklaraciji, bilo je gumiarabike i još nekakvih krasota, a sada više nema - opametili se. Ne znam što je s deklariranjem zemlje porijekla.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Pisalo je na deklaraciji, bilo je gumiarabike i još nekakvih krasota, a sada više nema - opametili se. Ne znam što je s deklariranjem zemlje porijekla.
    Nema više među sastojcima, ili uopće nema sastojaka? Malo pilam, ali viđam toga za neke artikle, po raznim dućanima, pa se pitam tko tu koga...

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Inače sam primjetila da su prestali pisati proizvođače, ev. bude porijeklo, tipa Pilos mlijeko da je (mislim) iz Bosne. Jel to sad više nisu obavezni po nekom zakonu?
    Pilos nije iz Bosne, proizvodi ga Meggle Osijek, isto tako kiselo vrhnje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slatko vrhnje je jako dobro, i najpovoljnije sad je mislim 5 kn.

Što se tiče kiselog vrhnja, osim Veronikinom koje mi je broj 1, probajte marku Plodina, radi ga PIK Rijeka, to je zaista VRHNJE.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    Slatko vrhnje je jako dobro, i najpovoljnije sad je mislim 5 kn.

Što se tiče kiselog vrhnja, osim Veronikinom koje mi je broj 1, probajte marku Plodina, radi ga PIK Rijeka, to je zaista VRHNJE.
    A tek one na kojima piše PIK rijeka
    http://www.hpa.hr/Početna/Mlijekoimesohrvatskihfarmi/PIKRijeka/tabid/301/language/en-US/Default.aspx

To su ukusi! Znam da sam lokalpatriota, ali npr.njihovo slatko vrhnje nema premca. I jogurt, tako starinski okus, dok je još sve bilo prirodno... Ima ih u Lidlu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imaš obavezno u malom krugu broj - šifru proizvođača koji je isti za svakog, npr. dukat na svojim proizvodima ima 146, i na onome što rade za neki trg. centar naći ćeš taj broj

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nema među sastojcima. Dakle, u kiselom vrhnju se nalazi samo kiselo vrhnje. Ako sam dobro shvatio, zgušnjivače koriste kako bi spriječili separaciju vrhnja i sirutke, čime proizvod duže zadrži konzistenciju svježega. Fora pali dok ljudi ne počnu čitati deklaracije.
    Zanimljivo, Dukat je na isti način maknuo želatinu :bljuc: iz svojih proizvoda od jako obranog mlijeka. (to ne znači da su mi sad postali dragi)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što će reći da možemo živjeti u nadi da slavonska narodna "piše i na tarabi" u ovom slucaju ipak ne vrijedi, jelte...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Beti, to i kažem, PIK Rijeka radi vrhnje za robnu marku Plodinama
    Super je, zaista

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kupila sam kestene u Lidlu. Veliki su, lako se gule, skuhala sam, napravila kesten pire i sa onim PIKovim šlagom...Moram sakriti vagu.
    Fini su i maruni, ali nažalost ove godine su radi suše manji, pa dobro dođu i ovi, španjolski Lidlovi.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila sam kestene u Lidlu. Veliki su, lako se gule, skuhala sam, napravila kesten pire i sa onim PIKovim šlagom...Moram sakriti vagu.
    Fini su i maruni, ali nažalost ove godine su radi suše manji, pa dobro dođu i ovi, španjolski Lidlovi.
    Našla sam svoj post od prije godinu dana. Evo i danas sam kupila njihove kestene. Sada su 49,99 kuna, žao mi je da nisam stavila lanjsku cijenu. A maruna ni ove godine nema puno...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Našla sam svoj post od prije godinu dana. Evo i danas sam kupila njihove kestene. Sada su 49,99 kuna, žao mi je da nisam stavila lanjsku cijenu. A maruna ni ove godine nema puno...
    Vidi, Beti, kako oni to tumače:
    trenutno na HR tržištu ne možemo naći kvalitetan kesten u kalibru 80 - 85 mm (prema Lidl standardu). Na tržištu su sitni kesteni skromne kvalitete. Iz toga razloga Lidl nudi izuzetno kvalitetan Kesten veličine 80 - 85 mm iz Italije. Razlika je u cijeni između hrvatske i talijanske robe, ali se proizvod po kvaliteti ne može usporediti

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23023.htm

Jel netko prošle godine kupovao ovakve cizme?
    Zanimaju me iskustva, jesu nepropusne, kakva je kvaliteta?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam uzela malome prošle godine i nosio ih cijelu zimu.... nama su se pokazale odličnima jer mu je noga bila suha i topla u njima!
    te čizme i ljetne sandale iz lidla su za svaku preporuku

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam uzela malome prošle godine i nosio ih cijelu zimu.... nama su se pokazale odličnima jer mu je noga bila suha i topla u njima!
    te čizme i ljetne sandale iz lidla su za svaku preporuku
    Jel ih nosio i po snijegu ?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja nisam neki ljubitelj snijega tak da tih 3-4 puta kaj je bio duže na snijegu (duže od hodanja do vrtića i nazad) bile su mu ok... :D

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Danas smo imali za ručak knedle od šljiva iz Lidla,zaista su fini a cijena povoljna.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Bonavia prvotno napisa Vidi poruku
    Danas smo imali za ručak knedle od šljiva iz Lidla,zaista su fini a cijena povoljna.
    Mi smo ih imali za ručak u subotu, bile su na sniženju 30% (slučajno naletila). Ja poprilično zadovoljna, i to kaj Davor veli, obavezno prezle, da se zamaskira industrija.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ivarica ih je krstila "izvanzemaljci na obdukciji" jer joj se nije svidjelo kako su bijeli Nama su dobri. Kad se uvaljaju u prezle boja im se drastično popravi.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A! Ja mislio da je iz Dalmacije. Znači to im je opća robna marka pa tko ponudi...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Uzgred, poubijasmo se s onim Lidlovim maronima. Pekao sam ih na otočki s maslinovim uljem a one koje nismo uspjeli pojesti sam jutros preradio u kremu i zatukli smo ih sa sladoledom od bourbon vanilije. Krema? Hladne marone (ili kestene) se očisti (ide lako), prelije se s mlijekom tek toliko da ih pokrije i kuha se desetak minuta, potom se pretvori u finu kremu pomoću štapnog blendera.
    Ne volim prtljati s kestenima jer nikad kraja, a ovako s ovim ogromnima je čisti gušt.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kestene smo i mi tamanili. Je da nisu slatki kao oni sumski, ali ti sumski su ove godine bili katastrofa - pola sam ih bacila jer su bili truli.
    Ovi lidlovi, valjda spanjolski, se stvarno jednostavno gule

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja kupila cizme, Za curu i dečka, super izgledaju.... Čine mi se kvalitetne..

Jedino nisam uspjela pronaći vel 29 za dečka u onoj boji koju sam htjela pa sam uzela smeđe.... Htjela sam tamno plave s crvenim detaljima, pa ako je netko kupio takve a odgovaraaju slobodno se javi!
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 03.11.2011. at 12:22

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam jel tko već napisao, Lidl više ne drži kesten pire

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jel tko već napisao, Lidl više ne drži kesten pire
    a ja sam mislila da je sve prodano i stalno gledam kada će ga opet dobiti

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    a ja sam mislila da je sve prodano i stalno gledam kada će ga opet dobiti
    Pitala sam danas, i rekli da će ga možda dobiti pred Božić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •