Meni je taj lel posivio sav bijeli veš, a to sam skužila nakon što sam poslije njega kupila ariel, pa mi je bilo čudno kakav to snježnobijeli veš vadim iz mašine. ariel kupujem na akcijama, nedavno je u bipi bilo jedan kupiš, jedan dobiš![]()
I ja isto. Ariel 8 kg, 110 kn, traje jako dugo a najbolje mi pere. Svašta sam isprobavala ali ništa drugo mi ne valja. Što se Lidla tiče, ja duuugo vremena nisam tamo išla. Ušla sam u njega kad se otvorio kod nas i nije mi se svidio jer sam očekivala nešto drugo. Pa sam se natjerala nakon dugo vremena opet i sad smo stalni kupci tamo. Ali više za tekstil, obuću, alate isl nego za hranu. Tamo sam kupila malome jaknu za 100 kn, prva liga, debela, zimska, topla i lijepa, debelih čarapa s onim protukliznim čudom na stopalima, trenerke, jaknice za stariju djecu, sebi pidžamu, muž uvijek nađe nešto za sebe, od patika, povoljnih a kvalitetnih alata..ma stvarno svašta. Pa u zadnje vrijeme pratim one njihove letke da uhvatim opet štogod povoljno i lijepo jer su stvarno iznenađujuće dobri. Od hrane uvijek kupujem svakojake voćne jogurte, tamo ima velik izbor i sirne namaze. Sredstva za čišćenje nisam nešto proučavala, kupila sam maramice za wc, to mi je onako, uobičajeno..(navikla sam na one iz dm-a). I hranu za psa tamo kupujemo jer je jeftina. Eto