Stranica 42 od 83 PrviPrvi ... 32404142434452 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 4138

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

lupilu majice duo pack krasne 49,90 kn

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne znam koji dan, ali bit će pekač kruha na akciji. Neću prežaliti što prije godinu-dvije nisam kupila, bio je 300 kn, sad je 400. Jel ima netko taj Silvercrest?

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam koji dan, ali bit će pekač kruha na akciji. Neću prežaliti što prije godinu-dvije nisam kupila, bio je 300 kn, sad je 400. Jel ima netko taj Silvercrest?
    Pekač ti je već na akciji.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ima moja mama, i prezadovoljna je!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E da, hvala, i ja sam išla sad pogledati. Probat ću se zaletiti tokom dana. Još sam vidjela zanimljivih stvarčica tipa el. cjedilo za agrume, dječje čaše (kojih ziher više nema), pletena haljinica, štrample, čizme... Đizs, bolje da ne idem u Lidl.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ima moja mama, i prezadovoljna je!
    Hvala!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kupila sam sinu hlače i u pravu si Jurana, treba broj veće nego što dijete inače nosi, odlične su hlače. Gledala sam i čizmice i izgledaju mi dobre, tople su, unutra je krzno i izgledaju nepropusne. Ali ih nisam kupila jer nemam love. Inače bi uzela i čizmice i onu haljinicu za cure. A o pekaču smo isto razmišljali ali ne znam da li se isplati dati toliko novaca, valja li?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Trina, ja već godinama važem kupiti ili ne. Kao, navučeš se na topla peciva pa udebljaš. Ili ona računica koliko te kruh dođe jeftinije. Nakon svega, ak uspijemo naći pare za to u budgetu, stvar je u kvaliteti kruha - u svoj znaš što ćeš, odnosno nećeš staviti.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E da, hvala, i ja sam išla sad pogledati. Probat ću se zaletiti tokom dana. Još sam vidjela zanimljivih stvarčica tipa el. cjedilo za agrume, dječje čaše (kojih ziher više nema), pletena haljinica, štrample, čizme... Đizs, bolje da ne idem u Lidl.
    sioć je tih dječjih čaša bilo jako puno u "mom" Lidlu - a kod nas se inače sve jako brzo proda

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa u stvari smo razmišljali o isplativosti. Mi kupujemo 1,5 ili 2 kruha dnevno. Koji je ustvari bezveze. Kruh koji bi pravili u pekaču bi sigurno bio bolji ali vjerojatno bi nam jedan bio malo. A da li bi se isplatilo praviti dva kruha dnevno? Koliko dugo se jedan kruh otprilike pravi, oće nam to progutati više struje nego što bi potrošili za sto kruhova mjesečno? I takve stvari se pitamo. Jer kažem, ne znam o tome ništa.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi imamo pekač kruha iz Lidla i jako smo zadovoljni. Platili smo ga 300 kuna, a sad je 400 - sve u Lidlu je fakat poskupilo, pa tako i to (npr. i teleskop je poskupio i to dosta)

Pekač ima garanciju nekoliko godina, sad sam zaboravila koliko, 2 ili 3, i nama se nekoliko puta pokvario, a oni su nam svaki puta zamijenili ili dio, ili cijeli aparat - tako da sad imamo potpuno novi pekač.

Meni je taj pekač sjajan, totalno smo se navikli na svoj domaći kruh.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

850W mi se ne čini puno, ne znam.

Mi kupujemo 2-3 kruha tjedno.

Nanoibeba, super onda!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Te me garancije kod njih oduševljavaju, fakat se možeš opustiti i ne brigati. Jedino moraš sačuvati račun, što meni baš ne ide od ruke.

Imam recimo Silvercrest ručni mikser, nešto mi u zadnje vrijeme krči, psihički se premam potražiti račun i pomiriti se s činjenicom da sam ga izgubila.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo pekač kruha iz Lidla i jako smo zadovoljni. Platili smo ga 300 kuna, a sad je 400 - sve u Lidlu je fakat poskupilo, pa tako i to (npr. i teleskop je poskupio i to dosta)

Pekač ima garanciju nekoliko godina, sad sam zaboravila koliko, 2 ili 3, i nama se nekoliko puta pokvario, a oni su nam svaki puta zamijenili ili dio, ili cijeli aparat - tako da sad imamo potpuno novi pekač.

Meni je taj pekač sjajan, totalno smo se navikli na svoj domaći kruh.
    daj mi reci koliko dugo se u prosjeku pravi jedan kruh? I koliki je taj kruh, jel ispadne kao kupovni prosječne veličine, manji, veći..?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da se jedan kruh peče oko 3 sata, tj. mijesi, diže+ peče.
    (za pečenje kruha se specijalizirao MM, to on radi, pa ne znam 100% točno)
    Ovaj pekač ima opciju napraviti kruh od 500 grama, i od 900 grama. Mi uvijek radimo kruh od 500 grama, to bude kruhić kao iz kalupa, dugačak možda 30-ak cm a šnita je malo veća od npr šnite Lidlovog tosta. Pogledaj taj kalup u pekaču, to je veličina kruha. Kruh od 900 grama je ista dužine, samo je viši - pa šnita bude veća.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ima onu opciju odgođenog početka pečenja?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da ima, ali nismo to nikada koristili.

Ja inače ne znam napraviti dizano tijesto, ne ide mi to baš, pa mi je pekač odličan i za to, napravim tijesto za pizzu ili za bilo koje kolače od dizanog tijesta ili neki poseban kruh, ima opciju da se samo napravi tijesto.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Znači, pekač sam napravi tijesto (jasno ako se unutra umetnu sastojci), ili sam ja nešto krivo shvatila?
    Posljednje uređivanje od laura29 : 10.01.2012. at 11:35

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, ubaci se voda, brašno, kvasac, pekač zamijesi tijesto, pa se to diže i onda ispeče kruh - dakle samo ubaciš sastojke na početku i izvadiš kruh na kraju. Ali ima i opcija samo za izradu tijesta, ubaciš sastojke koje pekač umijesi, digne se tijesto i onda ga možeš izvaditi i raditi sa njim što hoćeš - pizzu, perece, kolače - meni je to super jer ne znam sama ručno napraviti dizano tijesto.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to super jer ne znam sama ručno napraviti dizano tijesto.
    Napravi ga isto kao u pekaču - ubaci sastojke i izmiksaj. Tako ja radim.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Napravi ga isto kao u pekaču - ubaci sastojke i izmiksaj. Tako ja radim.
    Običnim mikserom?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Običnim mikserom?
    Prije sam miksala običnim, ali obavezno onim nastavkom za tijesto (izgleda kao zavijutak). Sad imam malo bolji samostojeći mikser, on je odličan za sva tijesta.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Oh ali nemam taj samostojeći mikser, a izgubila sam i nastavke na zavijutke za ovaj obični - tj. imam neke ali ne pašu pa mi se sve čini da sam dobre bacila a krive sačuvala. Zmiksam ja tijesto nekako i ručno, ali ne uspije mi uvijek, a u pekaču nema greške.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kupljen! Koliko mi je MM prenio, ima 3 veličine kruha (od 750 do mislim 1200g).

Ja jako volim ručno raditi dizano tijesto, kad imam vremena. Zapravo to bih mogla po cijele dane raditi, promašila sam profesiju. Uglavnom, bez obzira na recept, uvijek treba nešto sitno dodavati, pod rukom se osjeti kako tijesto diše, treba li još vode, brašna, ulja... Kako je to u pekaču?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E da, kupio je i one male čaše, veli da aplikacije nisu neš super, ali dobro. Luminarcove su čaše.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kupljen! Koliko mi je MM prenio, ima 3 veličine kruha (od 750 do mislim 1200g).

Ja jako volim ručno raditi dizano tijesto, kad imam vremena. Zapravo to bih mogla po cijele dane raditi, promašila sam profesiju. Uglavnom, bez obzira na recept, uvijek treba nešto sitno dodavati, pod rukom se osjeti kako tijesto diše, treba li još vode, brašna, ulja... Kako je to u pekaču?
    Aj pa javi jesi zadovoljna

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Trina, meni je Lidlov drugi pekač kruha u životu, pa imam s čime usporedit. Ukratko - odličan!

Kruh koji radimo je gust, težak i zasitan, pa dugo traje, ne znam kakve biste izjelice kruha morali biti da krug (ako je od crnog brašna, plus kukuruzno, integralno...) smažete u jedan dan. To mi je čisto teško zamisliti, ozbiljno. Možete raditi i manji.

Osim toga, ovaj aparat divno mijesti tijesto za rezance, kuha pekmez, bude sjajan, sva dizana, a nekad i prhka, tijesta radim u njemu, ponekad stavim da se s odgodom skuha palenta ili veća količina griza, čak sam jednom i radila rižu u njemu (duga priča zašto i kako, uglavnom ima smisla...). Svakodnevno je u upotrebi, fakat je multipraktičan, divan je kruh, sve štima, ima odgodu, nema što nema od tipki i čuda.

Volim tipku brzi kruh - napravi kruh za 2.5 sati (tako nešto), i odičan bude, za razliku od starog aparata gdje je ta funkcija značila pregoren i tvrd kruh s debelom korom.

Što se računice tiče stričeki koji su malo geekovi su računali da je potrošnja struje tipa 20 lp po kruhu (ako radiš noću, upola manje), i čak i ako stavljaš najbolje brašno, i dalje je drastično jeftniji od kupovnog kruha. Isplati se kroz tipa godinu dana za neku prosječnu upotrebu. Koliko ga ja koristim, vjerujem da je već tri puta otplatio sam sebe.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Uglavnom, bez obzira na recept, uvijek treba nešto sitno dodavati, pod rukom se osjeti kako tijesto diše, treba li još vode, brašna, ulja... Kako je to u pekaču?
    Nemam pojma, ja uvijek dizana tijesta radim "od oka", tako da meni nije bitno kakav je osjećaj pod prstima, nego izgledom.
    Vidi se kako se odvaja, da li se radi kugla,... U krajnjem slučaju ga mogu i pipnuti u posudi, ali nije presudno.
    Tako i s biskvitima i sličnim stvarima, sve to dodajem odokativnom metodom.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sve vam je isto tako i u pekaču jer ga možete otvarati (osim dok traje dizanje tijesta) i provjeriti stanje. Nije problem skužiti da li nešto treba dodati!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam pojma, ja uvijek dizana tijesta radim "od oka", tako da meni nije bitno kakav je osjećaj pod prstima, nego izgledom.
    Vidi se kako se odvaja, da li se radi kugla,... U krajnjem slučaju ga mogu i pipnuti u posudi, ali nije presudno.
    Tako i s biskvitima i sličnim stvarima, sve to dodajem odokativnom metodom.
    Ja sam štreber pa kad se radi o slasticama pratim recept u miligram, bez obzira kaj me na tom polju ima već 25 godina. Izuzetak su dizana tijesta, te šećer i ulje u ostalim stvarima, tu redovno smanjujem (bez znanja MM-a ). No i kod izuzetaka pratim recept, odatle mi sve kreće, nema ničeg "iz glave".

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Očito je ovaj pekač u Lidlu novog tipa i sa više mogućnosti, jer naš ne može peći kruh od 1200 gr!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Sigurno da je noviji, ali isto tako sigurno ne vrijedi tih 100 kn više. Ali dobro, šta je tu je.

Inače, pogledala sam ga malo detaljnije, peče do 1250g, ima 12 programa (normal, rahlo, puno zrno, ekspres, tijesto, rezanci, pekmez, kolači..., iiiii hm, ne znam, nisam zapamtila. Knjižica je podeblja, moram to sve pročitati. Ali izgleda kao svemirski brod.

Kupljen je u novom Lidlu na Savici.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kakav ispadne pekmez iz tog pekača? Kako se čisti nakon toga? (Vrlo sam blizu odluke kupiti taj svemirski brod .

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Može li raditi i tijesto za pitu (primjerice za pitu od sira ili jabuka)?

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sigurno da je noviji, ali isto tako sigurno ne vrijedi tih 100 kn više. Ali dobro, šta je tu je.

Inače, pogledala sam ga malo detaljnije, peče do 1250g, ima 12 programa (normal, rahlo, puno zrno, ekspres, tijesto, rezanci, pekmez, kolači..., iiiii hm, ne znam, nisam zapamtila. Knjižica je podeblja, moram to sve pročitati. Ali izgleda kao svemirski brod.

Kupljen je u novom Lidlu na Savici.
    Ja imam taj pekac vec par mjeseci, kupljen na akciji od prosli puta.

Stvarno je savrsen, takodjer i recepti za kruh su fenomenalni, samo obrati paznju da su svi recepti pisani za kruh od 1000gr a ne 1250 pa se mora paziti na postavke kod pokretanja programa.

Od kada ga imam nijedno tijesto nisam mjesila rucno
    Kada radim dizana tijesta onda koristim program 6, tjesto za pizzu iz njegove knjizice je prefenomenalno

Radila sam i tijesto za tanke kore, a kako se ono ne dize onda njega radim na programu 5 (brzi) jer odmah pocne mjesati i mijesa konstantno 15-ak minuta, tocno koliko mi i treba.
    Ako treba jos mjesati upalim opet na jos 15 minuta.
    Kada dodje do djela da bi palio grijace samo ga iskljucim, izvadim tijesto, namazem uljem i dalje s njim radim normalno.

Marmeladu nisam jos radila jer mi nije trebala ali sigurna sam da bi to obavio savrseno kao i sve ostalo
    Posljednje uređivanje od Marsupilami : 11.01.2012. at 14:16

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da li netko ima madrac iz Lidla? Ovakav?
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-51BA6291-8C731923/lidl_hr/hs.xsl/index_24105.htm

Ja nemam pojma o madracima, znam samo da kostaju puno novaca (osim izgleda ovog) i da me kicma uzasno boli cim spavam doma u krevetu (a kad spavam na kaucu ne) i pocela sam kriviti 10 godina star madrac pa razmisljam probati kupiti ovaj ali bih prethodno rado cula ako je netko vec kupio i kakav je dojam.

(iako mi je malo blesavo kupovati madrac u Lidlu u biti sam zadovoljna s ostalim kucanskim stvarima koje sam tamo kupila pa sam pocela razmisljati i o ovome...)

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Laura, radi tijesto za pitu, odlično ispadne. A što se marmelade tiče, ispadne divna - kad sam radila od jagoda klinci su pojeli teglicu u dva dana. Od marelica se isto rasprodala načisto. Radila sam i od smokava, a i skuhala sam dozu paradajza kad sam imala malo viška. Opere se lako. Ja namočim, pustim sat-dva, lagano spužvicom pređem i gotovo.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ifigenija, hvala!

Kupila sam jučer pekač (prošla pola grada dak sam našla Lidl u kojem ga još ima - Savica). Već se peče drugi kruh. Prvi ispao mljac!

Uskoro ću probat marmeladu i to prhko tijesto.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Da li netko ima madrac iz Lidla? Ovakav?
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24105.htm
    Imam na viksi. Prije toga smo imali feder madrac (sa čepićastim oprugama ) i ovaj je difinitivni napredak. Malo je tvrđi nego što se meni sviđa, ali ako ti paše tvrdasti madrac koji se ne ljulja - to je to.
    Dobiješ ga zapakiranog u frulicu tako da u transportu u tom jednom smjeru zauzima jako malo mjesta. Nema teorecke šamse vratit ga natrag u taj oblik frulice kad ga jednom pustiš na slobodu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A i ja sam ga kupila za vikendicu, prije mjesec-dva kad je bila ona velika rasprodaja u Rijeci. OK je ( meni su dobre stvari iz Lidla), ali čini mi se da je ovako po punoj cijeni preskup za ono što jest. Navlaka se lako skida i pere- stane u perilicu jer se odvoje obje strane. Moja je već i osušena.
    Možda bude na sniženju koje počinje od 16.1.
    Evo, bit će, ali piše 140, a ne 160 cm. I moj je 140 cm.
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-....xsl/24115.htm

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ponukana današnjim hvaljenjem Lidlovog Silvercrest pekača otišla sam ga i ja danas kupiti i bome obišla par dućana dok sam ga uhvatila (u Prečkom ima još jedan)! I onda dođem doma, hoću ga isprobat i vidim :eeekkk: nema metlica unutra. Noćna mora! Ipak, sve se super završilo jer sam zvala onaj njihov besplatni tel., pa su u dućanu u Prečkom našli te metlice i čekale su me na blagajni.
    Kruhić je već ispečen i hladi se, 1000 g, prekrasan!!!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Imam na viksi. Prije toga smo imali feder madrac (sa čepićastim oprugama ) i ovaj je difinitivni napredak. Malo je tvrđi nego što se meni sviđa, ali ako ti paše tvrdasti madrac koji se ne ljulja - to je to.
    Dobiješ ga zapakiranog u frulicu tako da u transportu u tom jednom smjeru zauzima jako malo mjesta. Nema teorecke šamse vratit ga natrag u taj oblik frulice kad ga jednom pustiš na slobodu.
    Gledala sam jucer ali jos nisam kupila. To sto je tvrdji mi je ok - ja sam se bojala da nije premekan. Ali me muci sljedeci problem - na krevetu nemamo klasicne podnice nego je sperploca, a na uputama za madrac pise da ga treba redovito provjetravati i okretati. E sad - to vjerojatno pise na svim madracima, ovaj nas sadasnji (ukomirani) je s oprugama, nismo to nikada radili i nije bilo problema s vlagom. Ali se bojim da bi sa spuzvom mozda moglo biti vise problema zbog nedovoljnog prozracivanja... S druge strane, ne znam gdje bi navukao vlagu jer je u stanu suho a s gornje strane je ionako ona nepromociva plahta... Sad opet razmisljam da ga odem kupiti danas jer me jutros opet boli kicma...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala sam jucer ali jos nisam kupila. To sto je tvrdji mi je ok - ja sam se bojala da nije premekan. Ali me muci sljedeci problem - na krevetu nemamo klasicne podnice nego je sperploca, a na uputama za madrac pise da ga treba redovito provjetravati i okretati. E sad - to vjerojatno pise na svim madracima, ovaj nas sadasnji (ukomirani) je s oprugama, nismo to nikada radili i nije bilo problema s vlagom. Ali se bojim da bi sa spuzvom mozda moglo biti vise problema zbog nedovoljnog prozracivanja... S druge strane, ne znam gdje bi navukao vlagu jer je u stanu suho a s gornje strane je ionako ona nepromociva plahta... Sad opet razmisljam da ga odem kupiti danas jer me jutros opet boli kicma...
    radije nemoj onda, na šperploču uvijek ide madrac s oprugama, a ovi spužvasti na letvičaste podnice. Osim vlage, neće ti biti ni udobno (kao da ležiš na toj dasci).

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kod mene je na šperploči i OK je. Razmišljao sam šperu zamijeniti nekakvim normalnim letvicama jer dvoje spavamo na istom madracu i istoj podnici pa nam nekakve sexy podnice s gibljivim letvicama ne pomažu. To ljuljanje nam je išlo na živce kod feder madraca.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kod mene je na šperploči i OK je. Razmišljao sam šperu zamijeniti nekakvim normalnim letvicama jer dvoje spavamo na istom madracu i istoj podnici pa nam nekakve sexy podnice s gibljivim letvicama ne pomažu. To ljuljanje nam je išlo na živce kod feder madraca.
    Kada kupuješ madrace, uvijek uz informacije od čega su, koliki su, da ne kažem i koliko su, stoji za koju su podlogu namijenjeni. Moja je majka kupila nove pjenaste madrace identične kao moje jer je bila preoduševljena udobnošću, ali kad ih je postavila shvatila je da to nema veze s onim što je očekivala, jer je ona imala ploču ispod njih i bilo je kao da spavaš na kamenu. Onda sam je nagovorila da kupi podnice (ništa sexy, čisti prosjek, a možda i ispod) i stvar se drastično promijenila. Ne bi vjerovala da nisam probala

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma super, ali samo ako jedna osoba spava na jednoj podnici. Za mene bi rješenje bilo na takav madrac zveknut prostirku od memorijske pjene za udobnost. Vjerojatno i budem.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ma super, ali samo ako jedna osoba spava na jednoj podnici. Za mene bi rješenje bilo na takav madrac zveknut prostirku od memorijske pjene za udobnost. Vjerojatno i budem.
    Pa kupi dvije podnice, mi smo na 160 širine imali dvije.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Skrećem s teme ali zakačila sam se na ovo.
    Prostirka od memorijske pjene - da li je to isto što i nadmadrac? Na netu nadmadrace od memorijske pjene nisam našla ispod 700 kuna. Treba mi za more za kauče na razvlačenje dimenzija 180x160. Ako znaš link ili info za nešto što nije tako skupo, lijepo bih molila.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kupi dvije podnice, mi smo na 160 širine imali dvije.
    Ma super, ali akcija se zbiva na sredini.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ako znaš link ili info za nešto što nije tako skupo, lijepo bih molila.
    Škicni u CC1 na katu na zapadnom kraju kompleksa, tamo je dućan od TV prodaje i imaju makarsvašta takvoga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •