Stranica 43 od 83 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

One lignje narezane na kolutiće koristim za crni rižoto ako nemam sipu pri ruci (crnilo od sipe iz Interspara ili iz ribarnice na placu). Jako dobro! Nikad mi nije palo na pamet frigati bilo kakve smrznute lignje, pa ne znam kak bi to išlo. Znam napraviti i one lignje na seljački (složenac s krumpirom, pa u pećnicu) i isto je ok... Vidiš, to dugo nisam radila, a baš bih mogla.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Peterlin, ajde molim te stavi na recepte te svoje lignje na seljački. Ili na PP. Hvala.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala, cure.
    ja Sam se nabrusila na buzaru..

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

peterlin - možeš recept i na temu "što danas kuhate"....
    plizzzz.......

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

OK!

Lignje na seljački (nije to neki recept, to je samo praktično jelo koje pripremim recimo na Badnjak dok imam hrpu drugog posla, pa ne stignem nadgledati). Ubacim u pećnicu i zaboravim na njih:

Jedan paket liganja iz Lidla (he he he, mogla bih ovo napisati za njihovu knjižicu ) odledim u vodi ili u mikrovalnoj pećnici, pa ocijedim
    5-6 krumpira ogulim i narežem na tanke ploške

U pleh (zapravo češće uzmem kaserolu ili vatrostalnu posudu s poklopcem) stavim na dno maslinovo ulje, pa polovicu krumpira, pa lignje, pa drugu polovicu krumpira pa začine (sol, papar, malu žličicu crvene paprike samo da oboji krumpir, 3-4 češnja češnjaka nakosano na krupno, pola glavice luka naribam na rezance na ribež za zelje ili samo ostavim narezan na krupne komade, obavezno svježi ružmarin nasjeckam, ali ne preveliku količinu - za 1 žličicu. Može se staviti i cijela grančica, pa poslije izvaditi - nemojte pojesti previše ružmarina, ima laksativni učinak ). Podlijem sa 1 dl vode (ne previše) i još malo pošpricam maslinovim uljem. Ne stavljam ni vino ni paradajz da mi se krumpir ne "okameni" ali mnogi stavljaju, pa kako vam drago... Frknem u pećnicu i pustim cca sat vremena da se peče, najprije pokriveno, pa poslije maknem poklopac da ispari suvišna tekućina.

Valjda nisam ništ zaboravila...

Evo našla na Coolinarici nešto slično, pa si iskombinirajte: http://www.coolinarika.com/recept/755406/

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ako se smijem pripicuknut? Da bi se lignje, hobotnice ili riba s krumpirom zapekli s vinom da se krumpir ne zezne,meni moja frendica korčulanka naučila da se maslinovo ulje s vinom i začinima (i žličicom šećera, ako nemate pravo južno dalmatinsko vino) ukuha na ringu dok se ne reducira i onda se zadnjih 2o minuta s tim zapeče i bude fantastičn

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se smijem pripicuknut? Da bi se lignje, hobotnice ili riba s krumpirom zapekli s vinom da se krumpir ne zezne,meni moja frendica korčulanka naučila da se maslinovo ulje s vinom i začinima (i žličicom šećera, ako nemate pravo južno dalmatinsko vino) ukuha na ringu dok se ne reducira i onda se zadnjih 2o minuta s tim zapeče i bude fantastičn
    Dobar trik! Moram svakako isprobati... Hvala!

minji otrok avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    OK!

Lignje na seljački (nije to neki recept, to je samo praktično jelo koje pripremim recimo na Badnjak dok imam hrpu drugog posla, pa ne stignem nadgledati). Ubacim u pećnicu i zaboravim na njih:

Jedan paket liganja iz Lidla (he he he, mogla bih ovo napisati za njihovu knjižicu ) odledim u vodi ili u mikrovalnoj pećnici, pa ocijedim
    5-6 krumpira ogulim i narežem na tanke ploške

U pleh (zapravo češće uzmem kaserolu ili vatrostalnu posudu s poklopcem) stavim na dno maslinovo ulje, pa polovicu krumpira, pa lignje, pa drugu polovicu krumpira pa začine (sol, papar, malu žličicu crvene paprike samo da oboji krumpir, 3-4 češnja češnjaka nakosano na krupno, pola glavice luka naribam na rezance na ribež za zelje ili samo ostavim narezan na krupne komade, obavezno svježi ružmarin nasjeckam, ali ne preveliku količinu - za 1 žličicu. Može se staviti i cijela grančica, pa poslije izvaditi - nemojte pojesti previše ružmarina, ima laksativni učinak ). Podlijem sa 1 dl vode (ne previše) i još malo pošpricam maslinovim uljem. Ne stavljam ni vino ni paradajz da mi se krumpir ne "okameni" ali mnogi stavljaju, pa kako vam drago... Frknem u pećnicu i pustim cca sat vremena da se peče, najprije pokriveno, pa poslije maknem poklopac da ispari suvišna tekućina.
    Ja sam po tvom receptu neku večer radila lignjice, moji su lizali prste (osim kikača, oni to ne vole).
    Hvala za super ukusan i jednostavan recept
    Posljednje uređivanje od minji otrok : 03.02.2012. at 11:03

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovu posteljinu s maslačkom sam kupila prije godinu dana i stvarno je kvalitetna i ugodna. I još mi paše uz moj predragi Ikea maslačkasti luster
    Pa evo, ako je netko u deficitu posteljine, ovo može biti dobar izbor.
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24355.htm

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel ima netko ovaj usisavač?
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24426.htm

Zanimaju me dobre i loše strane.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kupila sam ovu vunu i pletem. Gotovo zaboravljena vještina. No, vrlo je zanimljivo kako ispada s tim kuglicama. Šal i kapa kao prvo. Pa, ako netko želi plesti, preporučam. Uzela sam onu bijelo, roza, sv.plavo, žuto. Pravo curičasto.

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24221.htm

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vidjela, sviđa mi se, ali cijena mi se učinila za Lidl pretjerana, pa sam odustala.

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Je li istina da je na Lidlovim računima pdv već povećan na 25% ?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nije istina. Imam tri (!) današnja računa. PDV je 23%. Falilo mi vune, a kako imamo tri Lidla u blizini, sve sam ih obišla. I našla. Pletem i tipkam.

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

OK hvala, to sam čula pa me zanimalo je li istina?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je vuna iz lidla super, isto tako i konac. Puno bolja nego iz npr. unitasa. Da je manja cijena, sve bih pokupovala.
    Kupila sam i dosta pletaćih igala, ali nisam još probala plesti s njima.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Za štrikalice i one koje bi to htjele postati - u četvrtak u Brežicama
    http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=23313

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Svea prvotno napisa Vidi poruku
    Za štrikalice i one koje bi to htjele postati - u četvrtak u Brežicama
    http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=23313
    Usporedila sam cijene, jer sam već kod nas kupila i vunu i igle i konce i sve je jeftinije u našem Lidlu.

Evo upravo pletem kapicu (i tipkam), vunica je odlična. Vidjet ću kako se ponaša nakon što operem spleteno.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zadnje što sam otkrila u Lidlu je super mladi grašak, smrznuti, ima naznaku "extra fine", PREDOBAR JE, skuha se za 10 minuta i jako je mlad i mekan, ma

I trenutno imaju već neko vrijeme u ponudi crnu čokoladu s borovnicom i crnim ribizlom. Obje su prefine, ako volite tamne čokolade s komadićima voća unutra... ovo morate probati. Ne stoje tamo gdje su sve čokolade, nego na onim privremenim policama negdje na sredini Lidla, te čokse spadaju u kratkotrajnu ponudu.

I da, krastavci, slatko kiseli, narezani već na ploške - zakon za sendviče
    Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 01.02.2012. at 15:29

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Usporedila sam cijene, jer sam već kod nas kupila i vunu i igle i konce i sve je jeftinije u našem Lidlu.

Evo upravo pletem kapicu (i tipkam), vunica je odlična. Vidjet ću kako se ponaša nakon što operem spleteno.
    Baš zanimljivo, obično su cijene u Brežicama nešto niže. Možda imaju niži PDV na hranu?
    A ako se kupi iznad 50 EUR (ako se dobro sjećam) još se dobije povrat poreza.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Svea prvotno napisa Vidi poruku
    Baš zanimljivo, obično su cijene u Brežicama nešto niže. Možda imaju niži PDV na hranu?
    A ako se kupi iznad 50 EUR (ako se dobro sjećam) još se dobije povrat poreza.
    mislim da je 75 eur

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jedno pitanjce: je li itko koristio pelene Toujours iz Lidla za najmanje?kakve su vam?

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    jedno pitanjce: je li itko koristio pelene Toujours iz Lidla za najmanje?kakve su vam?
    ponavljam vlastiti post
    anyone?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ponavljam vlastiti post
    anyone?
    Meni odlične...

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mima, kikiriki u ljusci stoji na odjelu voća, tamo gdje su rinfuzo orašasti plodovi (kikiriki je zapakiran, nije rinfuzo), a crne čokolade sa borovnicama i ribizlom su bile u kratkotrajnoj ponudi.

Meni su kokice za mikrovalnu zaista preslane, ali mi uopće nisu masne, ne znam da li mislimo na iste...

Probala sam jučer knedle sa šljivama, uopće nisu loše.
    Nego, da vas nešto priupitam,
    često na forumu pročitam da su vam knedle na meniju za ručak,
    jesu li to knedle za desert, ili baš za ručak?

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Mima, kikiriki u ljusci stoji na odjelu voća, tamo gdje su rinfuzo orašasti plodovi (kikiriki je zapakiran, nije rinfuzo), a crne čokolade sa borovnicama i ribizlom su bile u kratkotrajnoj ponudi.

Meni su kokice za mikrovalnu zaista preslane, ali mi uopće nisu masne, ne znam da li mislimo na iste...

Probala sam jučer knedle sa šljivama, uopće nisu loše.
    Nego, da vas nešto priupitam,
    često na forumu pročitam da su vam knedle na meniju za ručak,
    jesu li to knedle za desert, ili baš za ručak?
    nama su knedle na meniu za doručak ili večeru!!!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ponavljam vlastiti post
    anyone?
    Ja sam koristila na moru, inače smo platneni. O.k. su, ne propuštaju lako. Zadovoljna sam.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ponavljam vlastiti post
    anyone?
    Ja baš nisam bila zadovoljna.Probavala sve ali pampers su se pokazale najbolje.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

fala,curke
    ja sam još u traganju s pelenama...ove nisam još probala,dosta su povoljne,pa me zanimalo kakve su.da ne pljunem paru bezveze...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

fala,curke
    ja sam još u traganju s pelenama...ove nisam još probala,dosta su povoljne,pa me zanimalo kakve su.da ne pljunem paru bezveze...
    mullerove su ti definitivno najbolje.

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

fala,curke
    Šta odustaješ od platnenih?

Milina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sve što mi je potrebno, zapravo skoro sve.... nešto malo na placu...

korason avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

U Lidlu su odlicne knedle sa sljivama, a danas su bas na akciji, za 12,99 kn Ukusne su, socne, 20 kom u vrecici.
    Osim knedli, cesto uzimam spatzle (i sufnudeln tj. njoke po naski), lisnato tijesto, baquette, obavezno njihov kikiriki u ljusci - nema boljeg, sladoled (moji favoriti karamela i orah).

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

knedle su stari hit lidlovog topica: već godinama ocjene im šetaju od "genijalne" do "vanzemaljci na obdukciji" .
    Posljednje uređivanje od čokolada : 02.02.2012. at 12:49

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ajme,dobro ste me podsjetile,imam još neku "siću" od njih u zamrzivaču,cure mi sline
    osim knedli: najbolji feta sir (bar meni) Sofra, Schwarzwald slanina,čokoladne grožđice,mramorni kolač,čips od luka i vrhnja, onaj "običnjak" sok od narandže(predobar,kao stari Fructalov), obične mliječne čokolade(plavi omot), čokoladni kroasani,....mogla bi unedogled
    a što se sladoleda tiče da ne spominjem,prošlo ljeto dok sam bila trudna sam ga "mlatila" svakodnevno( bila je kutija 10tak kn) - moj favorit vanilija i čokolada (kao Ledov onaj stari u kartonu,mljac)

korason avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

haha, vanzemaljci na obdukciji

al meni i mm su njam (jucer smo ih pojeli, sami nas dvoje - cijelu vrecicu, znaci 20 kom, skuhanih, preprzenih u maslacu i prezlama, pa prelivenih sa kiselim vrhnjem sa secerom... bas smo gujde)

da ne kvarim temu, tamo je i najpovoljniji grana padano tvrdi sir za ribanje, i kad nije na akciji

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj korason prvotno napisa Vidi poruku
    haha, vanzemaljci na obdukciji

al meni i mm su njam (jucer smo ih pojeli, sami nas dvoje - cijelu vrecicu, znaci 20 kom, skuhanih, preprzenih u maslacu i prezlama, pa prelivenih sa kiselim vrhnjem sa secerom... bas smo gujde)

da ne kvarim temu, tamo je i najpovoljniji grana padano tvrdi sir za ribanje, i kad nije na akciji
    e vi'š,vi'š, nisam probala njihov gran padano,ali bogme hoću...
    meni je Lidl pravo otkriće po pitanju mnogih stvari,jer sam imala predrasudu radi nepoznatih marki,sad mislim da je totalno neopravdana

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sok od naranđe mi je super!

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj hada prvotno napisa Vidi poruku
    Sok od naranđe mi je super!
    i meni,još si znam kupiti onaj paket malih tetrapaka- ispunjavanje dječjih fantazija

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

grana padano tvrdi sir za ribanje, i kad nije na akci
    ne znam koliko je drugdje, kad nije akcija cijena mu je 30 kuna, to je prilično, ili se varam?
    ja ga uzmem na akciji isto upravo dovršavamo jedan

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kokice za mikrovalnu!! Njam...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama su pak kokice su živa koma :D
    turbo turbo premasne i preslane
    Toliko različitih ukusa kao i za knedle :D

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    Nama su pak kokice su živa koma :D
    turbo turbo premasne i preslane
    Toliko različitih ukusa kao i za knedle :D
    Tako i meni. Još bi nekako podnijela masne kokice, ali ove su još i TURBO slane, tako su slane da ih se ne može jesti (govorim o onim 3pack u "američkom kartonskom pakiranju").
    One druge s maslacem su malo manje slane i bolje, ali ne volim taj prepržen miris maslaca nažalost...

Knedle nisam još probala morat ću onda isprobati još knedle.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja kupujem već ribani grana padano, jako mi je fin ali nije ništa jeftiniji od našeg "ribanca" (osim kad je na akciji).
    U Lidlu btw. nema hrpe stvari koju sam prije kupovala - npr. oni topljeni sirići u trokutu.
    Jučer smo kupili neko vino u Lidlu od onih njihovih, nekakav shiraz ka' čileanski i nije loše uopće (prije sam probala neko njihovo vino i bilo mi je loše).
    Inače pola stvari koje tu pročitam da kupujete uopće ne mogu naći - npr. te neke tamne čokolade koje je netko spominjao, pa kikiriki u ljusci.
    Ja sam jučer kupila Lei kostim za maškare - haljinu za princeze za 50 kuna!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

malo su premještali police, ima i dalje sireva trokutastih, koji su super.
    Inače, proizvodi ih vrlo poznati francuski proizvođač

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma ja ti mislim na one topljene trokutiće sira, ona kao fol dijetne pa ima više okusa u jednoj kutijici.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

netko je ovdje pisao da kupuje fini grašak, ali se dučanu nisam mogla sjetiti jeli smrznuti ili konzerva, kupila sam konzervu, a sad vidim da je smrznuti hvaljen, je li netko probao ovaj iz konzerve?
    i ovo mi se čini super, a povoljno, po dva kom u paketu su http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24442.htm

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku
    netko je ovdje pisao da kupuje fini grašak, ali se dučanu nisam mogla sjetiti jeli smrznuti ili konzerva, kupila sam konzervu, a sad vidim da je smrznuti hvaljen, je li netko probao ovaj iz konzerve?
    i ovo mi se čini super, a povoljno, po dva kom u paketu su http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24442.htm
    Ne ljubim baš konzerve uzimam samo onaj smrznuti super fine i predobar je. Uzela sam mislim jednom prije par godina onaj u staklenki (to mi je nekako puno bolja varijanta od konzerve) i bio je ok za napraviti nešto na brzinu, ali nije bio nešto specijalno revolucionarno fini.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

super je smrznuti grašak i mahune su ok (smrznute). i knedle su sad 12,99 na akciji

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mima jel možda znaš koje veličine imaju za kostim princeze?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •